vokaito1 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czy są jakieś przeciwwskazania do używania UC na polerce obrotowej ? Czy do wykończenia powierzchni będzie można użyć SSR 1 lub SF 4000 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 vokaito1, Spokojnie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vokaito1 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzięki za szybką odp. UC miało być do ręcznej korekty ale gdy zawitała maszyna, szkoda by żeby tak stało. Dokupie SSR 1 i można zaczynać pierwsze próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 IPA + wosk + narty & buty? Nie mówię o ślizgach, bo tym zajmie się serwis. Ktoś próbował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Można, moje RC4 mają 3 warstwy Shielda, tylko śniegu coś nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Niestety, ale mam taką cichą nadzieje że już niedługo będzie biało. Zimówki już od daaawna a tu wiosna prawie że... W takim razie trzeba będzie posmarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam.Który z wymienionych produktów lepiej poradzi sobie z leciutkimi rysami. Duragloss Swirl Mark Remover #671 czy AG SRP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 pewnie żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 balcerek, Jedno i drugie bardziej wypełni niż usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 balcerek, Jedno i drugie bardziej wypełni niż usunie. Dokładnie chodzi o wypełnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Polerka mechaniczna, pasta: #105 megsa, czyli UCC. Która kombinacja padów, finishing + cutting czy finishing + polishing? Lakier dość styrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 balcerek, AG UDS chyba lepiej wypełni niż SRP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filc polerski taki do polerowania wydechu( wąska końcówka) jest ogólnodostępny w sklepach lakierniczych czy raczej ciężko trafić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chodzi Ci o coś takiego link ?? Jeśli tak to znajdziesz to we wszystkich marketach typu Castorama, Obi, Leroy, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chodzi Ci o coś takiego link ?? Jeśli tak to znajdziesz to we wszystkich marketach typu Castorama, Obi, Leroy, itp. dokładnie to dzięki za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espice3 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam,mam kilka pytań dotyczących mojego autka. Jest to Renault espace i wykonany jest jak kajak z włókna. kolor taki niebieski chcę go zapolerować. Czy lakier na karoserii z włókna poleruje się tak samo jak na metalu ? jakiej pasty najlepiej użyć do tego lakieru ? Czy polerować maszynką czy ręcznie. Oglądałem trochę filmów na yt pokazujących technikę polerowania i chciałbym samemu spróbować to zrobić mam maszynkę macalistera ale ona nie kręci się wokół własnej osi tylko wibruje i tak pomału sie kręci .Czy ta maszynka się nadaje do polerowania lakieru ? http://allegro.pl/szlifierka-mimosrodko ... 44742.html mam flexa boscha ale odpada bo nie ma regulacji obrotów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jakis czas temu byla na forum relacja z polerki taka maszyna z hipermarketu(taka kierownica ) Pamieta ktos ktory to byl za temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To chyba ten wątek: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mazder, zgadza sie Dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Panowie można gdzieś kupić pasty 3Ma w mniejszych opakowaniach niż 1l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 I gdzie można kupić glinkę SONAX'a? Może jakaś sieciówka? Nigdzie nie widziałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zybercik, http://all4auto.pl/sonax-sprayclay-zest ... -p480.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zybercik, w Selgrosie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Arekkaz,boohal, dzięki! Jak będe przy okazji to zakupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak to skleić ? (skóra ekologiczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi