Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

jaki klej możecie polecic do małego podklejenia okładziny na desce rozdzielczej - element w jednym miejcu lekko "odszedł" i muszę to podkleic - jest tam raczej słabe dojście do aplikacji kleju i nie chciałbym aby coś wypłynęło przy dociśnięcu elementu. Do połączenia element karbonowy z plastikiem.

Opublikowano

z versachemu jest klej dwuskladnikowy do plastikow nazywa sie to Plastic Welder

klei plastiki, tworzywa z ABS i inne, mocno trzyma i jest sprawdzony, powinien dac rade

kosztuje jakies 15,00 pln

Opublikowano
Nada się ten Plastic Welder do sklejenia gumowej uszczelki i jej podgumowanej, ozdobnej nakładki?

pewnie tak, ale ręki za to nie dam sobie uciąć :)

ja kleiłem zabawki dzieciakom, jakieś elementy plastikowe w aucie (np. mocowanie podłokietnika w Omedze), wiem że z powodzeniem można kleić/podklejać zderzaki, trzyma mocno, ale na elementach gumowych nie wiem jak się zachowa, po wyschnięciu jest twardy i raczej mało elastyczny, na etykiecie jedynym zastrzeżeniem jest "nie wiąże plastików wykonanych z polietylenu i polipropylenu"

Opublikowano

Kup klej w spreju ,popsikaj sobie na coś żebyś mógł nabrać pędzelkiem lub patyczkiem do uszu ,posmaruj ,przyciśnij i będzie git :)

Opublikowano

Czym wyczyścić białe ślady na uszczelkach? Masło orzechowe da radę? :D

Jest jakaś alternatywa? Ślady po AG SRP ;)

*APC Nielsena mi tego nie tyka oO

Opublikowano

Miał ktoś może bezpośrednie porównanie polerki Einhella (tej za ok 210 zł)i Euroteca (tej za ok 150 zł)? I nie wie ktoś która najtańsza ma blokadę włącznika do pracy ciągłej?

Opublikowano
Dobra fibra do QD na polimerach ? Póki co lecę eurowem ale widzę spoooore rezerwy :)

Cobra Gold Plush - bardzo się do nich przekonałem, "krótszą" stroną da sie nawet kwarc pościerać, z Reloadem pracuje się nią fantatstycznie, a to jakby nie patrzeć sealant w sprayu, więc myślę że do Twoich zastosowań będzie w sam raz :good:

Opublikowano

Czesc,wlasnie jestem w trakcie korekty,ale zamowic IPA,czy moge uzyc doraznie Cleanera do inspekcji?

Dzieki i pozdrawiam.

Opublikowano

Cleaner może zawierać olejki i wypełniacze i będzie maskował rysy więc się nie nadaje, w razie czego ktoś chyba pisał, że zamiast IPA można użyć zmywacza sylikonowego, do kupienia w większości sklepów lakierniczych.

Opublikowano

...zapomnialem zamowic...

[ Dodano: 14 Grudzień 2011, 10:13 ]

Dzieki,to moja pierwsza korekta i zauwazylem ze resztki pasty zostawiaja "hologramy" i ni jak nie moge sie tego pozbyc

Opublikowano

Nie chodzi mi o te hologramy "mikroryski" tylko o te,ktore powstaja z resztek niewypracowanej pasty,moze zle to nazwalem,ale efekt jest taki,ze jak poleruje to fibra poziomo to one robia sie pionowo i na odwrot...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.