Administrator Evo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Smaruj zwykłym woskiem, nie będzie żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jaki klej możecie polecic do małego podklejenia okładziny na desce rozdzielczej - element w jednym miejcu lekko "odszedł" i muszę to podkleic - jest tam raczej słabe dojście do aplikacji kleju i nie chciałbym aby coś wypłynęło przy dociśnięcu elementu. Do połączenia element karbonowy z plastikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Może taśma dwustronna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 z versachemu jest klej dwuskladnikowy do plastikow nazywa sie to Plastic Welder klei plastiki, tworzywa z ABS i inne, mocno trzyma i jest sprawdzony, powinien dac rade kosztuje jakies 15,00 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nada się ten Plastic Welder do sklejenia gumowej uszczelki i jej podgumowanej, ozdobnej nakładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nada się ten Plastic Welder do sklejenia gumowej uszczelki i jej podgumowanej, ozdobnej nakładki? pewnie tak, ale ręki za to nie dam sobie uciąć ja kleiłem zabawki dzieciakom, jakieś elementy plastikowe w aucie (np. mocowanie podłokietnika w Omedze), wiem że z powodzeniem można kleić/podklejać zderzaki, trzyma mocno, ale na elementach gumowych nie wiem jak się zachowa, po wyschnięciu jest twardy i raczej mało elastyczny, na etykiecie jedynym zastrzeżeniem jest "nie wiąże plastików wykonanych z polietylenu i polipropylenu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kup klej w spreju ,popsikaj sobie na coś żebyś mógł nabrać pędzelkiem lub patyczkiem do uszu ,posmaruj ,przyciśnij i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Czym wyczyścić białe ślady na uszczelkach? Masło orzechowe da radę? Jest jakaś alternatywa? Ślady po AG SRP *APC Nielsena mi tego nie tyka oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Golono, magiczna gabeczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Golono, VP citrus tar remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź Nad Tar removerem się nie zastanawiałem nawet Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Miał ktoś może bezpośrednie porównanie polerki Einhella (tej za ok 210 zł)i Euroteca (tej za ok 150 zł)? I nie wie ktoś która najtańsza ma blokadę włącznika do pracy ciągłej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kto jest producentem Track Claw Racing Polish bo na opakowaniu ciężko jest znaleźć producenta markę Duragloss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Z tego http://www.duragloss.com/Track-Claw-Racing-Polish-16-oz wynika, że producentem jest Track Claw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dobra fibra do QD na polimerach ? Póki co lecę eurowem ale widzę spoooore rezerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 balcerek, saddam, Na moim egzemplarzu jest napisane Brother's Research corp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dobra fibra do QD na polimerach ? Póki co lecę eurowem ale widzę spoooore rezerwy Cobra Gold Plush - bardzo się do nich przekonałem, "krótszą" stroną da sie nawet kwarc pościerać, z Reloadem pracuje się nią fantatstycznie, a to jakby nie patrzeć sealant w sprayu, więc myślę że do Twoich zastosowań będzie w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Grudnia 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 balcerek, Tak jak napisał minetoo, jest napisane Brother's Research corp. Czyli duragloss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ink Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czesc,wlasnie jestem w trakcie korekty,ale zamowic IPA,czy moge uzyc doraznie Cleanera do inspekcji? Dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 zamowic IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Cleaner może zawierać olejki i wypełniacze i będzie maskował rysy więc się nie nadaje, w razie czego ktoś chyba pisał, że zamiast IPA można użyć zmywacza sylikonowego, do kupienia w większości sklepów lakierniczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ink Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ...zapomnialem zamowic... [ Dodano: 14 Grudzień 2011, 10:13 ] Dzieki,to moja pierwsza korekta i zauwazylem ze resztki pasty zostawiaja "hologramy" i ni jak nie moge sie tego pozbyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Hologramy usuniesz albo pastą wykańczającą albo właśnie clenerem na maszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Hologramy usuniesz .....clenerem na maszynie. nawet jak cleaner nie ma cząsteczek ściernych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ink Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie chodzi mi o te hologramy "mikroryski" tylko o te,ktore powstaja z resztek niewypracowanej pasty,moze zle to nazwalem,ale efekt jest taki,ze jak poleruje to fibra poziomo to one robia sie pionowo i na odwrot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi