evolution1 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Co wrzucic na polerke by uzyc UC i jakie zastosowac obroty ? Polerka 2200watt, mam futro i pomaranczowa gabke. Pytam bo to bedzie debiut w polerce mechanicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 evolution1, lapiej napisz co to za polerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Zwykła, niemieckiej firmy Eurotec, zakres obrotow od 600 do 3000. Cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisYogi Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ,umowny zakaz sprzedaży testerów przez partnerów forum obowiązuje od 1 września Tzn. że w ogóle nigdzie już nie dostane, czy po prostu nikt na forum nie może mi powiedzieć? Nie bardzo zrozumiałem odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ,umowny zakaz sprzedaży testerów przez partnerów forum obowiązuje od 1 września Tzn. że w ogóle nigdzie już nie dostane, czy po prostu nikt na forum nie może mi powiedzieć? Nie bardzo zrozumiałem odpowiedź Dostaniesz, ale tylko oryginalne, wydawane przez producentów, żadnych innych rozlewanych testerów nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwwojtus Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam gdzie w krakowie jest sklep z kosmetykami godny polecenia. dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 15 Września 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam gdzie w krakowie jest sklep z kosmetykami godny polecenia. dzieki i pozdrawiam Kpisz kolego? poświęciłeś choć trochę czasu na przejrzenie forum? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam gdzie w krakowie jest sklep z kosmetykami godny polecenia. dzieki i pozdrawiam Shining Car: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Writer Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 to może to samo pytanie, ale odnośnie Bielska-Białej i okolic: czy w Bielsku jest jakiś sklep z akcesoriami do mycia samochodów (pomijając markety i norauto)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Września 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Writer, Partnerów forum jest naprawdę nie dużo zajrzyj do sklepów do działu kontakt a na pewno dowiesz się w jakim mieście funkcjonują. Zaraz będzie lista pytań o wszystkie miasta w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Czy jakieś produkty car valet są warte uwagi? Np. piana, szampon czy coś na opony? O środku na smołę i klej słyszałem pozytywne opinie - kupiłem na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ktoś kiedyś pisał na forum o środku spieniającym, który daje mega piane i można go dodawać do wszystkiego. Wie ktoś coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 k24, zapytaj pierwszego strażaka z brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Arekkaz, gasnice śnieżne mam 2, ale jak dodasz do nich aktywną piane to jesteś mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ...myślałem o środku pianotwórczym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja mam takie pytanie może wydawać się smieszne ale zapytam: jak nakładac wosk ruchami obrotowymi tak jak polerką czy liniowymi wzdłuż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 O środku na smołę i klej słyszałem pozytywne opinie - kupiłem na próbę.ja go nie polecam wg mnie działa słabo jak wogule działa [ Dodano: 16 Wrzesień 2011, 14:57 ] jak nakładac wosk ruchami obrotowymi tak jak polerką czy liniowymi wzdłuż ?jak chcesz, ale ze względu na powstawanie rys zalecane już wzdłużnie (był o tym temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 16 Września 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Bartek1985, Sporo filmików prezentuje nakładanie ruchami prostymi, najlepiej w kierunku opływu powietrza danego elementu. Na wosku BH chyba było napisane żeby na poziome elementy nakładać ruchami prostymi wzdłuż auta a na pionowe ruchami prostopadłymi, czyli góra- dół. Ja czasem łącze obie metody wychodząc z założenia że trzeba nałożyć po prostu dokładnie na cały element i nie pominąć żadnego fragmentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisYogi Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja mam kilka kolejnych pytań. Pierwszy raz będę miał styczność z "profesjonalnym" środkami i nie mam jeszcze za bardzo pojęcia, nie potrzebuję dokładnych odpowiedzi tylko takie, żeby mieć jakiś pogląd na sprawę. Generalnie pytania dotyczą samochodu VW Sharan kolor granatowy. 1. Czy żółta glinka ValetPro jest warta uwagi? Ile gramów na raz uzywać oraz na ile razy starczy 100g glinki? 2. Sama glinka + woda może być czy muszę używać jakiegoś tar removera? 3. Na ile razy starczy Megs Ultimate Compound 450ml? 4. Po UC muszę stosować jakieś pasty/mleczka wykańczające, czy jest to w miare uniwersalny środek? 5. Jaki wosk byście mi polecili, najlepszy stosunek cena/jakość do 50zł? 6. APC Tenzi truck ( http://allegro.pl/tenzi-truck-clean-1l- ... 67100.html ) mogę stosować na wszystkie powierzchnie? No to chyba by było na tyle, w razie czego coś dopiszę. Z góry dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 MisYogi, a ja myślę, że na wszystkie Twoje pytania znajdziesz odpowiedź na forum. Jedyny minus jest taki, że musisz troszkę poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Na jedno pytanie Ci odpowiem żebyś sobie krzywdy nie zrobił, tenzi truck to nie apc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jaka jest masa brutto nowego coli 476s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Mam mega problem... kupiłem podwójny halogen na statywie i do tego żarniki 2x 400W i zonk, bo nijak nie widać (w małym garażu) hologramów i swirli, widać tylko głębsze rysy. Co jest? W słońcu nawet słabym widać swirle i holo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Pod żadnym kątem? Bardzo dziwne. Mam też taki halogen i widać doskonale wszystko pod nim. Pokombinuj. Postaw go i pod różnymi kątami popatrz i znajdź najwygodniejsze ustawienie do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Do tego czarna perła, próbowałem różnych opcji może garaż za mały i za małe odległości od lakieru... Niewiele szerszy od passata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi