pLaYmAn Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ponieważ mam BH i megsa aczkolwiek nie wiem co da lepszy efekt... na czarnym. To jaki problem zrobić sobie 50/50 ? Przekonasz się osobiście co Ci bardziej odpowiada. Glinke rownież mam, a pytam bo moze jest coś lepszego... a co Tobie w glince nie pasuje ? W dolnych partiach możesz sobie pomóc jakimiś tar removerami albo zwykłą naftą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja tylko pytam, Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Szybki pytanie gdzie dostane taki szampon ? Jest to szampon bez wosku firmy Nigrin, który do tej pory kupowałem w Castoramie, za 1 litr całe 5,60 zł wczoraj się dowiedziałem, że w Castoramie już go nie dostanę. Na allegro również nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tworek, w Auchan i Realu mają kosmetyki Nigrina tyle że ten szampon wyglada inaczej bo jest w przeźroczystej/mlecznej butelce z czerwoną nakrętką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tworek widziałem go w Realu i chyba w OBI, tam też mają trochę kosmetyków Nigrin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dzięki, niestety u mnie jest tylko Tesco, Carrefour i Castorama, trzeba będzie się wybrać do Lubina po większy zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tworek, a on jest też bezpieczny dla wosku jak ten w przezroczystej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak używam go zawsze i nigdy nie zauważywszy żeby chociaż trochę ruszył wosk. Jeżeli będziesz chciał go kupić to dokładnie czytaj bo są dwa rodzaje w praktycznie identycznych butelkach, szampon i szampon z woskiem, bierz śmiało tez bez wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mam próbkę jednego z wosków DJ double wax, ten z niebieską nakrętką i nie mam pomysłu, jak go spożytkować. Nawet nie wiem, czy to jest ten twardszy, czy miękki, mógłbym ten brakujący zastapić innym woskiem dJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 nie mam pomysłu, jak go spożytkować Tak jak każdy inny wosk. Ten z niebieska nakrętka jest twardszym z zestawu Double Wax, ale to akurat nie zmienia nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 nie wiedziałem, czy może ten drugi utrwala ten pierwszy może tak zrobię test... całe auto zrobię DJ SN, a maskę tym double wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 czy po szarym mydle pad powinien się domyć w 100% ? na zielonych 3M zostały mi białe kropki po FC+ a futro się domyło ale zostały takie jakby grudki lakieru macie na to jakieś rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 maya, w przypadku zielonej gąbki - kupić nową, albo to chrzanić i jechać dalej. w przypadku futra - zostawić na kwadrans w ciepłej (nie gorącej) wodzie z mydlinami. powinno wyjść dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dobra, szybkie pytanie, aktualnie po korekcie lakieru nałożyłem DODO JUICE LIME PRIME LITE, a następnie wosk NXT, efekt jak najbardziej OK, ale tak się zastanawiam, czy nie zastosować czegoś innego przed nałożeniem wosku np. - MEGUIARS ULTIMATE POLISH - POORBOY'S WORLD BLACK HOLE - MEGUIARS DEEP CRYSTAL POLISH STEP 2 Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 pucek, każdy z tych produktów na pewno osłabi wosk, nie mniej jednak zależnie od koloru auta może podkręcić jego głębie. Sam kładłem Black Hola pod FK1000p i jego żywotność była krótsza niż samego FK, za to Blach Hole na moim Ebony Schwarz świetnie podkręcił głębie koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Kolor auta to ciemny granat, czyli co, nic nie kombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 pucek, a co to za życie bez kombinacji ? AutoBrite Cherry Glaze lub PB Black Hole - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dlaczego masz nie kombinować ? Próbuj, przecież człowiek uczy się całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 pucek, jeśli Twój wosk to NXT Tech Wax 2.0 to nie ma sensu z kombinowaniem. Mam i NXT 2.0 i PB BH, sprawdzałem, różnicy nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pavlik, może u Ciebie różnicy nie widać, ale u kolegi może być widoczna Taka teza (twierdzenie wymagające dowodu - "sprawdzałem, różnicy nie widać"? ) mnie np. nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 OK, dopiszę ---> pucek, moim zdaniem jeśli Twój wosk to NXT Tech Wax 2.0 to nie ma sensu z kombinowaniem. Mam i NXT 2.0 i PB BH, sprawdzałem, różnicy nie widać. może też dopiszę, że porównywałem to na czarnym lakierze, maska zrobiona 50/50 PB BH+NXT/Meg NXT. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Sam już nie wiem co mam kupić... Podpowiedzcie coś. Ja już zgłupiałem Kolor srebrny. Zastawiam się nad Nasty Red'em, Colli 476 i FK1000. Wizualnie najlepszy efekt który da? Jak z kropelkami? Pod wosk mam AIO Autobrite CG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mam zamiar odnowić plastiki w konsoli Playstation 3. I tutaj pytanie: Glaze (np. PB Black Hole) zakryje mi te ryski na plastiku?, czy brac się za korekte pastami?. Dodam, że plastik jest dośc gruby i błyszczący, zresztą to widac na zdjęciach . Rysy spowodowane scieraniem kurzu zwykłą szmatką a nie MF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 czy po aplikacji CG BUTTER WET WAX czekam aż wyschnie i zrobi sie matowy i dopiero wycieram MF czy nie czekać aż wyschnie ? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam, jakiego stężenia Nielsen Cyclone użyć do czyszczenia plastików wewnątrz auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi