Administrator Evo Opublikowano 2 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Adrianeo, myślę że będziesz bardzo zadowolony
usher Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Adrianeo, myślę że będziesz bardzo zadowolony Dziękujemy za pozytywną opinię Adrianeo no proszę - jakoś nie śledziłem tego tematu, a tu widzę że oprócz QD jeszcze kilka innych rzeczy do "testów" będzie
kris244 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam! Szukam 2 osób najchętniej z Łodzi lub bliskich okolic, które w najbliższym czasie będą miały ochotę przetestować kilka produktów,a mianowicie. - Pianę aktywną do mycia wstępnego silnie zabrudzonych powierzchni. - Płyn do mycia felg aluminiowych - Płyn do prania tapicerki i mycia plastików. Najbardziej zależy mi na dwóch pierwszych pozycjach. Próbki do testów jak i dokładne zalecenia zainteresowanym dostarczę osobiście. Proszę pisać na PW
grabek246 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 niby nie z łodzi ale jestem chętny na test niestety odpada piana aktywna bo nie mam jeszcze odpowiedniej pianownicy
kris244 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Bardzo mi przykro ale pierwsze testy moich produktów chciałbym aby przeprowadził ktoś komu mogę próbki dostarczyć osobiście. Zgłosił się kolega Yukon któremu bardzo dziękuję i w najbliższych dniach dostarczę mu próbki.
patryczken16 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 A do Przemyśla nikt nie chce wyslac probek ? chetnie tez cos potestuje
maq Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Wszystko co sie da Sprecyzuj, to coś pomyślimy Masz tutaj zdjęcie nędznej jakości, ale jak coś Ci wpadnie w oko to podrzucę do zabawy
patryczken16 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 imponujaca kolekcja Jak masz cos na zbyciu to chetnie to zuzyje na moim BMW z obszerna fotorelacja
antonio3 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 ja bym sobie przetestowal cg butter et wax na seicento wiele nie trzeba ale nie moge sie dopatrzec czy masz
antonio3 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 a vp achillesa tez nie widze hehe
spons Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Podkleje temat i tu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0
spons Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 I raz jeszcze http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 607#162607
spons Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 No i po raz kolejny: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 327#235327
wedmar Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Hej Poszukuję kilka chętnych osób do przetestowania produktów myjniowych: - Alka TFR - Alka PA - Szampon lekko kwaśny - Wosk - Płyn do szyb - Interior cleaner Są to profesjonalne produkty i chciałbym szczerą opinię od kogoś kto ma doświadczenie.
sztefan24 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @wedmar jeśli liczy się doświadczenie przydomowe to chętnie potestuje
t.sienkiewicz91 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @wedmar a jakiej firmy są to produkty? Miałem styczność z produktami sygnowanymi firmą EUROWASH, to mocne zawodniki.
wedmar Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @t.sienkiewicz91Revello Chemicals. Nie dodałem info o producencie. Revello Chemicals jest to włoska firma która produkuje profesjonalną chemie myjniową od 40 lat. Pod koniec zeszłego roku stworzyli markę detailingową RVL•LABS Piszę w imieniu oficjalnego dystrybutora. Do przetestowania mamy: - @marcineke @sztefan24 @t.sienkiewicz91 dajcie znać na PRV co was interesuje najbardziej z tych produktów. Pewnie wszystko ale mamy ograniczoną liczbę sampli. Jako pierwsi możecie wybrać kilka produktów. 1
marcineke Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @wedmar poszła wiadomość....opisz jak mają wyglądać testy....
wedmar Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @marcineke Nie narzucamy żadnych wytycznych. Nie musisz też nigdzie publikować testów, ale jeśli chcesz nie mamy nic przeciwko bez względu na wynik testów. Możesz podzielić się opinią na forum. Chcemy tylko poznać wasze opinie, testujecie jak chcecie. Mogą być zdjęcia, ale nie muszą. Może być tylko opis. Ważne żeby była informacja zwrotna po teście. Akurat w Twoim przypadku po wysyłce napiszę Ci kilka podpunktów co mnie najbardziej interesuje w produktach, które wybrałeś.
marcineke Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @wedmar a czym sobie założyłem że jest mój przypadek? Już się doczekać nie mogę....trzeba auto naruchać na następny weekend..... 1
analyzator Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @wedmar wosk zawsze chętnie. Właśnie zaczyna się sezon.
wedmar Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego W dniu 8.02.2024 o 18:18, marcineke napisał(a): @wedmar a czym sobie założyłem że jest mój przypadek? Sorki pomyliłem Cię z innym użytkownikiem z który pisaliśmy na prv
Rekomendowane odpowiedzi