Rubio Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Do mnie przesyłka dotarła. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi
pLaYmAn Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Do mnie również dotarły próbki 4nano
fireman Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 I mnie listonosz odwiedził . Wypróbowałem już zabezpieczenie na felgi i szyby, mam wstępnie przygotowany opis i zdjęcia ale myślę z szybami poczekać aż zdam relację z jazdy w deszczu bo głównie o to chodzi jak działa. A felgi po pierwszym myciu porównam z FK1000 na drugiej feldze i też dopiero dodam.
spons Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ciesze sie ze probki dotarly Wypróbowałem już zabezpieczenie na felgi i szyby, mam wstępnie przygotowany opis i zdjęcia ale myślę z szybami poczekać aż zdam relację z jazdy w deszczu bo głównie o to chodzi jak działa. A felgi po pierwszym myciu porównam z FK1000 na drugiej feldze i też dopiero dodam. Aplikacja przeszla bez problemowo?
fireman Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Z tym do felg to idealnie się nakładało płatkiem kosmetycznym. Cleaner do szyb też poszedł elegancko. Ten zabezp do szyb już trochę gorzej, ale jutro nałożę płatkiem kosmetycznym i zobaczę czy lepiej, bo trochę za gruba warstwa wychodziła gąbeczką bo po cleanerze szyba była tempa i ciężej się rozprowadzało gdyż się ślizgać nie chciała. Dopracuje jutro jeszcze.
spons Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Na szybie rowniez najlepiej sprawdza sie platek i koliste ruchy
Administrator Evo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Do mnie również dotarły próbki,na szybko nałożyłem środek do lakieru, fajnie kropelkuje Ale z pełnowartościowym testem musze trochę poczekać jeszcze.
fireman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Evo, czym nakładałeś na lakier?
spons Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Najlatwiej naklada sie minimalnie wilgotna fibra, a raczej jednym jej rogiem
Administrator Evo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 fireman, gąbkowym aplikatorem
fireman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ok, któraś zapewne podpasuje. Zrobiłem płatkiem kosmetycznym i od razu inaczej elegancko się kładło ten środek na szyby. Trochę ciężko się ściera w miejscach gdzie jest go troszkę za dużo ale chuchnąć na szybę można i znika w moment. Na tylnej już utwardzony po 18h prysnąłem z ciekawości opryskiwaczem fajnie kropelkuje i woda spływa bez problemowo.
spons Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To teraz w oczekiwaniu na deszcz
saintmc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dla zainteresowanych produktami AG zestawy testerów.Stararczy dla wsyzstkich.W skład zestawu wchodzi 5 próbek Profesional 50ml każda. Pod spodem nazwa z serii Profesional oraz jego odpowiednik detaliczny - Radian Wax (SRP) - Glass Polish (CGP) - Rubber Cleaner Plus- brak odpowiednika rewelacja na opony i plastiki zewnętrzne - Super Sheen (Vinyl&Rubber) - Shampoo Condotier (BSC) Komplet wraz z przesyłka kosztuje symboliczne 17 zł Chętnych zapaszam na PW po instrukcje. Doszło w czwartek. Część przetestowana, pojawi się wieczorkiem na forum (muszę coś napisać) [ Dodano: 10 Kwiecień 2011, 22:47 ] wstępny test w dziale: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 0414#90414
Vernitus Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam, Pilnie potrzebuje próbek środków do czyszczenia tapicerki (nie skóra) w tym do podsufitki do przetestowania. Zainteresowanych proszę na PW. Test będzie na łamach forum.
szoferro Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 spons, te kosmetyki sami produkujecie czy są to gotowce, które firmujecie swoją nazwą?
spons Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 szoferro, wlasnej fabryki jeszcze sie nie dorobilismy ale nie sa to gotowce, specyfiki produkowane sa na nasze zlecenie. Jezeli potrzebujesz jakiegos specyficznego zabezpieczenia, napisz mi PW co dokladnie chcesz zabezpieczyc i jaki ma miec efekt, bedziemy myslec
spons Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Czy ktokolwiek poza Sq8shq z listy ponizej rowniez nie dostal jeszcze testerow? Playman Rubio Evo Szakal Przemko Szyba Fireman Sq8shq Slawek.k81
Rubio Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ja już jeden środek opisałem, więc znaczy się że dostałem
spons Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ehhh, poczta polska, przy takiej konkurencji jeszcze robia dziadostwo EDIT: Wlasnie dotarly do nas wyczekiwane atomizery Prosze wszystkich ktorzy na nie czekali o PW z adresem do wysylki
spons Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jako ze kolega rs8 niejest w stanie na chwile obena przeprowadzic testu, szukamy chetnego do testow: zabezpieczanie lakieru zabezpieczenie do kokpitu i środek do czysczenia felg
SZyBA Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Do Felg jestem chętny teraz akurat maj cieplo to można testować na autach
spons Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Szyba, wszytskie 3 srodki sa juz zapakowane w 1 paczce i leca do michal_gg. Do Ciebie rowniez powinna juz dawno paczuszka dotrzec
SZyBA Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a to musze iść na poczte zobaczyć bo ostatnio 3 razy zostawiali awizo w skrzynce a cały czas w domu byłem.
Rekomendowane odpowiedzi