CarSPA Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Drodzy użytkownicy forum, klienci i przyjaciele CarSPA. Postanowiliśmy przed nadchodzącym sezonem detailingowym podzielić się naszą wiedzą i doświadczeniem Planujemy zorganizowanie serii spotkań w naszym studio w Alejach Jerozolimskich. Podczas każdego z nich zaoferujemy Wam do testów wszystkie posiadane w naszej gamie produktów danego producenta do wypróbowania. Pokażemy różne sposoby pracy z danym produktem, możliwości jakie daje, różnice w zachowaniu na różnych lakierach, tapicerkach czy nawet nietypowe zastosowania. Oprócz produktów zapewniamy też maszyny, know-how i auta, na których będziecie mogli bezpiecznie wypróbować produkty. Chcielibyśmy porozmawiać o detailingu, o tym co Was najbardziej interesuje w pielęgnacji aut Wszystkim, którzy przybędą na spotkanie oferujemy także możliwość zakupu kosmetyków danego producenta ze specjalnym rabatem. W ciągu najbliższego tygodnia podamy informację, kosmetyki jakiego producenta udostępnimy na pierwszym spotkaniu. Zaczynamy w sobotę, 12.03.2011, o 10 rano. Wszystkich zainteresowanych prosimy o wpisanie się w tym temacie lub w dziale usług w naszym wątku.
lukwawa Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Z przyjemnością przyjadę porozmawiać Lista: 1. Lukwawa (Łukasz)
Justyna Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak)
Administrator Evo Opublikowano 25 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Weekend 11-13 jest już zarezrwowany dla pewnego auta, ale bardzo fajna inicjatywa i postaram się wpaść na następne spotkania
SZyBA Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać)
cash Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy to jednodniowe spotkanie Chętnie bym się przejechał ale mam 350km
firmek Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Kurcze, niesamowita gratka , tylko ze jak tu podjechac takim brudasem po calej zimie - a nie sadze, zeby pogoda pozwolila na zrobienie czegokolwiek do czasu spotkania
SzaKal Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 cash, Ja tez bym chętnie pojechał wiec może byśmy razem pojechali, bo widze że ty z wrocka a ja z opola ...
Administrator AreK Opublikowano 25 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4.Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK)
Sucre Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Właśnie czy to będzie jednorazowe spotkanie?? W weekend mam targi ale w kolejną sobotę z miłą chęcią bym przyjechał.
LukaszK Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Planujemy zorganizowanie serii spotkań Z tego wynika Sucre, że będą kolejne spotkania Też na to liczę bo chętnie bym kiedyś wpadł, a nie wiem czy 12.03 dam radę
yukon Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4.Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%)
toka Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Kurcze czemu takich spotkań nie zrobicie w małopolsce, a jak sie nie da to przynajmniej w tychach ja też chce
CarSPA Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Evo, na chwilę wpadniesz, wierzymy w Twoje możliwości teleportacyjne cash, spotkanie jednodniowe, ale na pewno nie ostatnie. firmek, liczy się zapał - nie planujemy selekcji na podstawie czystości wnętrz kół Sucre, nie - seria. toka, zrobimy, wszystko w swoim czasie
uri90 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 tez bym był za małopolską nie wykluczone jednak ze jesli się powiedzie i beda następne spotkania to i do warszawy bym chętnie wpadł podglądnąc zawodowców ale poki co na pierwszy termin nie dam rady:/
sirtrojan Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 dopisuję sie do listy. wpadne turystycznie i na małe zakupy.
Aoox Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Czy to jednodniowe spotkanie Chętnie bym się przejechał ale mam 350km Jadą do Wawy będziesz przelatywał prawie przez moją miejscowość, a chętnie tez bym się przejechał, więc mogę dołożyć się do paliwa i lecimy. Możemy również jechać moim autkiem.
cash Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 cash, Ja tez bym chętnie pojechał wiec może byśmy razem pojechali, bo widze że ty z wrocka a ja z opola ... Czy to jednodniowe spotkanie Chętnie bym się przejechał ale mam 350km Jadą do Wawy będziesz przelatywał prawie przez moją miejscowość, a chętnie tez bym się przejechał, więc mogę dołożyć się do paliwa i lecimy. Możemy również jechać moim autkiem. To myślę że możemy lecieć
martinezzg Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 a może ktoś z kolegów ze śląska jedzie?
Baniek Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) Super sprawa, takie dni otwarte. Będę na pewno!
cash Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek)
juventinio2603 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek) 9.juventinio2603 (Łukasz) - jeśli pozwolicie mi przyjechać to będę zadawał dużo pytań
lakikwap Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek) 9.juventinio2603 (Łukasz) - jeśli pozwolicie mi przyjechać to będę zadawał dużo pytań 10. lakikwap (z kolegą) na 100%
ziper Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek) 9.juventinio2603 (Łukasz) - jeśli pozwolicie mi przyjechać to będę zadawał dużo pytań 10. lakikwap (z kolegą) na 100% 11. ziper Bardzo chetnie podpatrze profesjonalistow.
Rekomendowane odpowiedzi