CarSPA Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Drodzy użytkownicy forum, klienci i przyjaciele CarSPA. Postanowiliśmy przed nadchodzącym sezonem detailingowym podzielić się naszą wiedzą i doświadczeniem Planujemy zorganizowanie serii spotkań w naszym studio w Alejach Jerozolimskich. Podczas każdego z nich zaoferujemy Wam do testów wszystkie posiadane w naszej gamie produktów danego producenta do wypróbowania. Pokażemy różne sposoby pracy z danym produktem, możliwości jakie daje, różnice w zachowaniu na różnych lakierach, tapicerkach czy nawet nietypowe zastosowania. Oprócz produktów zapewniamy też maszyny, know-how i auta, na których będziecie mogli bezpiecznie wypróbować produkty. Chcielibyśmy porozmawiać o detailingu, o tym co Was najbardziej interesuje w pielęgnacji aut Wszystkim, którzy przybędą na spotkanie oferujemy także możliwość zakupu kosmetyków danego producenta ze specjalnym rabatem. W ciągu najbliższego tygodnia podamy informację, kosmetyki jakiego producenta udostępnimy na pierwszym spotkaniu. Zaczynamy w sobotę, 12.03.2011, o 10 rano. Wszystkich zainteresowanych prosimy o wpisanie się w tym temacie lub w dziale usług w naszym wątku.
lukwawa Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Z przyjemnością przyjadę porozmawiać Lista: 1. Lukwawa (Łukasz)
Justyna Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak)
Administrator Evo Posted February 25, 2011 Administrator Report Posted February 25, 2011 Weekend 11-13 jest już zarezrwowany dla pewnego auta, ale bardzo fajna inicjatywa i postaram się wpaść na następne spotkania
SZyBA Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać)
cash Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Czy to jednodniowe spotkanie Chętnie bym się przejechał ale mam 350km
firmek Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Kurcze, niesamowita gratka , tylko ze jak tu podjechac takim brudasem po calej zimie - a nie sadze, zeby pogoda pozwolila na zrobienie czegokolwiek do czasu spotkania
SzaKal Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 cash, Ja tez bym chętnie pojechał wiec może byśmy razem pojechali, bo widze że ty z wrocka a ja z opola ...
Administrator AreK Posted February 25, 2011 Administrator Report Posted February 25, 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4.Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK)
Sucre Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Właśnie czy to będzie jednorazowe spotkanie?? W weekend mam targi ale w kolejną sobotę z miłą chęcią bym przyjechał.
LukaszK Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Planujemy zorganizowanie serii spotkań Z tego wynika Sucre, że będą kolejne spotkania Też na to liczę bo chętnie bym kiedyś wpadł, a nie wiem czy 12.03 dam radę
yukon Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4.Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%)
toka Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Kurcze czemu takich spotkań nie zrobicie w małopolsce, a jak sie nie da to przynajmniej w tychach ja też chce
CarSPA Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Evo, na chwilę wpadniesz, wierzymy w Twoje możliwości teleportacyjne cash, spotkanie jednodniowe, ale na pewno nie ostatnie. firmek, liczy się zapał - nie planujemy selekcji na podstawie czystości wnętrz kół Sucre, nie - seria. toka, zrobimy, wszystko w swoim czasie
uri90 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 tez bym był za małopolską nie wykluczone jednak ze jesli się powiedzie i beda następne spotkania to i do warszawy bym chętnie wpadł podglądnąc zawodowców ale poki co na pierwszy termin nie dam rady:/
sirtrojan Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 dopisuję sie do listy. wpadne turystycznie i na małe zakupy.
Aoox Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Czy to jednodniowe spotkanie Chętnie bym się przejechał ale mam 350km Jadą do Wawy będziesz przelatywał prawie przez moją miejscowość, a chętnie tez bym się przejechał, więc mogę dołożyć się do paliwa i lecimy. Możemy również jechać moim autkiem.
cash Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 cash, Ja tez bym chętnie pojechał wiec może byśmy razem pojechali, bo widze że ty z wrocka a ja z opola ... Czy to jednodniowe spotkanie Chętnie bym się przejechał ale mam 350km Jadą do Wawy będziesz przelatywał prawie przez moją miejscowość, a chętnie tez bym się przejechał, więc mogę dołożyć się do paliwa i lecimy. Możemy również jechać moim autkiem. To myślę że możemy lecieć
martinezzg Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 a może ktoś z kolegów ze śląska jedzie?
Baniek Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Lista: 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) Super sprawa, takie dni otwarte. Będę na pewno!
cash Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek)
juventinio2603 Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek) 9.juventinio2603 (Łukasz) - jeśli pozwolicie mi przyjechać to będę zadawał dużo pytań
lakikwap Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek) 9.juventinio2603 (Łukasz) - jeśli pozwolicie mi przyjechać to będę zadawał dużo pytań 10. lakikwap (z kolegą) na 100%
ziper Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 1. Lukwawa (Łukasz) 2. Justyna (z chęcią zobacze co i jak) 3. SZyBA (na 99% chyba że w pracy będe musiał zostać) 4. Arekkaz (nie wiem jak z transportem ale wstępnie TAK) 5. yukon (też na 99%) 6. Sirtrojan 7. Baniek (Tomasz) 8. cash (Piotrek) 9.juventinio2603 (Łukasz) - jeśli pozwolicie mi przyjechać to będę zadawał dużo pytań 10. lakikwap (z kolegą) na 100% 11. ziper Bardzo chetnie podpatrze profesjonalistow.
Recommended Posts