bialas1 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2017 Położyłem na progi i spód bez nadkoli, 2-3 grubsze warstwy z tego co pamiętam.
wojti91zmc Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Panowie to kupic tectyl bodysafe + ML do profili zamknietych czy Noxudola 750+ 700 ? Albo walnac na calosc jeden produkt lacznie z profilami zamknietymi? Pzdr
sparco0 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Lekki odkop. Czy przed położeniem mla dawać najpierw epoksyd? Czy oczyszczanie, ml i na to bodysafe? Chcę na podłużnice, podłogę dać ml i na to bodysafe. Czy bodysafe może być stosowany bezpośrednio na np. fabryczną konserwację? Na progi i nadkola tectyl190, uprzednio wszystko wyczyszczone i dany podkład epoksydowy. W dobrym kierunku idę?
dioniz Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 4 godziny temu, sparco0 napisał: Lekki odkop. Czy przed położeniem mla dawać najpierw epoksyd? Czy oczyszczanie, ml i na to bodysafe? Chcę na podłużnice, podłogę dać ml i na to bodysafe. Czy bodysafe może być stosowany bezpośrednio na np. fabryczną konserwację? Na progi i nadkola tectyl190, uprzednio wszystko wyczyszczone i dany podkład epoksydowy. W dobrym kierunku idę? Na gołą blachę warto dać epoksyd... najlepiej dwuskładnikowy, później dawałem konserwację. A na fabryczną po umyciu i odtłuszczeniu - konserwacja.
3echo Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Do profili polecam Sika 6220.Natomiast na rdzę Dinitrol RC900 lub RC800
Rekomendowane odpowiedzi