grabek246 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 mam meganke z 99r więc wstrzymam się z aplikacją a tak nawiasem na allegro: http://allegro.pl/niewidzialna-wycierac ... 65489.html
Tasaq Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 mam meganke z 99r więc wstrzymam się z aplikacją a tak nawiasem na allegro: http://allegro.pl/niewidzialna-wycierac ... 65489.html Zestawy od tego producenta są na Allegro od dawna. U niego ( chyba z resztą u jedynego sprzedawcy) też można kupić nw Unique.
Pavlik Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Dziś po raz pierwszy pojawiły się na szybie smugi po wycieraczkach przy czym niewidzialna wycieraczka już zdechła i zapewne stąd ten efekt.
proximo Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 moze nie sa to srodki budżetowe ale calkiem fajny test NW http://wetshine.net/2011/08/07/windscre ... plication/
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Na chwilę obecną mogę napisać jedno o NW Autolandu: nigdy na przednią szybę. Po zmianie płynu do szyb na zimowy i po jego pierwszym użyciu, oczom moim ukazały się smugi, które ciężko było zlikwidować. Dokładnie umyłem szybę rozpuszczalnikiem do silikonu, potem isopropanolem, na koniec GCC, ale jakoś szyby w niektórych miejscach dalej się mażą i jak się wkurzę to zaraz taka tam chemia na szybę poleci, że...
SJake Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 taka tam chemia na szybę poleci, że... Czekaj... Kup dwa piwa i idz do Pawła po Nu Glass Powinien to sciągnąć.
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 SJake, to by było za łatwe aczkolwiek już gadaliśmy aby coś spić w weekend Mówisz, że NU da radę? bo zastanawiam się czy w razie co nie kupić tlenku ceru?
gruby_RS Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 dwa piwa Jeśli o mnie mowa, to tylko mocna herbata, albo oranżada . Pavlik, dawaj akcja z "wycieraczkami" trwa, do wyboru, do koloru .
SJake Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mówisz, że NU da radę? Daje sobie radę, z filmem na szybach to i z autolandem da sobie radę w razie co nie kupić tlenku ceru? Szkoda szyby
SJake Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 minetoo, najlepszy do odtłuszczenia i usunięcia kleju na szkle, ale... wydaję mi się, że takie dziadostwo usunąć trzeba "mechanicznie".
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 minetoo aceton to dla mnie delikatna chemia i też był w ruchu. Ale widzę, że jest progres, trochę jazdy w deszczu, sporo machania wycieraczkami i film coraz mniejszy. A propo filmu - dosłownie rzecz ujmując, to dziś przetestuję uchwyt do komórki o długim ramieniu i zobaczę jakiej jakości film uzyskam. Mam nadzieję, że będzie ok, przyda się do testów.
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zawsze można zielonym korkiem przelecieć. Zdejmie wszystko sprawdziłem.
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że będzie ok, przyda się do testów. Nie będzie OK trzęsie jak galareta, muszę jakoś przytwierdzić telefon na sztywno do fotela
kamilgt Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja jak kreciłem on boardy na gorskich serpentynach to przyklejałem tasma telefon do lusterka. Przykładam telefon do lusterka od zewnetrznej strony i tasma owijam, połączenie sztywne i filmy z naszego telefonu bardzo dobre
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Patent już jest, jak jutro będzie padać to się coś nakręci z nowymi wynalazkami na szybie
fireman Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Pavlik, a czym ostatecznie usunąłeś autloanda?
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Poleconym NU glassem, ale czy NW zostala usunieta? nie wiem. Robale w tylku nie pozwolily na probe z zimowym plynem do szyb, bo od razu polozone zostalo 50/50 RainX i G4-jak sie myle odnosnie G-tech, niech mnie Sasiad poprawi, dzisiaj mialem za duzo wrazen jak na moja czaszke.
gruby_RS Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 50/50 RainX i G4-jak sie myle odnosnie G-tech, niech mnie Sasiad poprawi, 50/50 poszedł RainX i Gtechniq G1, szyba oczyszczona DG NuGlass... Idź spać....
SJake Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 NW zostala usunieta? nie wiem. Jak dobrze tarłeś to na 99.9%
Pavlik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kuna, dwie godziny lazenia i robienia prawie za swiadka j... robi swoje. Masz racje ide spac a jutro, jak to sie mowi on-boardy, jesli pogoda pozwoli. Na chwile obecna Cytryna w szoku, bo pierwszy raz od dluzszego czasu stoi w garazu. Volvo niestety pod chmurka. [ Dodano: 8 Grudzień 2011, 23:34 ] 50/50 RainX i G4-jak sie myle odnosnie G-tech, niech mnie Sasiad poprawi, 50/50 poszedł RainX i Gtechniq G1, szyba oczyszczona DG NuGlass... Idź spać.... Stronka G-t, lepiej - znaczy się wyraźniej wygląda, przeglądana w lapku niż na komórce [ Dodano: 9 Grudzień 2011, 09:57 ] A tak wygląda NW Autolandu, potraktowana Orlenowskim zimowym płynem do szyb: http://www.youtube.com/watch?v=s9F9ekXMqV8&feature=youtu.be
Pavlik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Szyba w Volvo została oczyszczona NU-glassem, jednak aby zedrzeć NW Autolandu do końca, proces powtarzałem 3 -krotnie na tri color pad, niestety nie miałem pod ręką maszyny i pasty polerskiej, bo to chyba jedyna skuteczna i szybka metoda na dogłębne doczyszczenie szyby. Nareszcie spokój z mlekiem na szybie
patrizio1985 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Temat na 5 stron, niektórzy mają więc już doświadczenie, dlatego pytam, czy warto kupować rainX, czy lepiej dopłacić do Gtechniq??
martinezzg Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 ja tam rainx przeleciałem boczne szyby w aucie ale tylko z jednej strony zeby mieć dokładne porównanie - wniosek prosty - jak tylko zrobi się ciepło to lecę drugą stronę i przód z tyłem jak ktoś chętny z okolic Sosnowca to połowę mam na zbyciu:)
Gość Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 patrizio1985, Jest dobry. Jest TANI Jest easy use Jest TANI Czy warto? Pewnie. Chcesz Trwałości? G
Rekomendowane odpowiedzi