dawid92 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Ja czyściłem dokładkę przedniego zderzaka w A3 tym kochem 1:6 i ładnie wyszło.
Fancivi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Surfex HD Zewnatrz 1:10 i raczej wiekszosc sie poddaje. Wnetrze 1:30 tez sie sprawdza banka 5l na dlugo
jedrek1980 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja mam troszke inne pytanie mianowicie chodzi jak to rozcienczac Nilsena.Na litrowa butelke wlac 50 Nilsena do wyczyszczenia kokpitu?
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 jedrek1980, spokojnie możesz użyć w stężeniu 1:10 czyli na 1 L wody - 100 ml Nielsena.
danielek. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Używał ktoś tego APC http://detailershop.pl/pl/p/Valet-PRO-I ... ner-1l/369 ? Jak się ma jego moc i wydajność w porównaniu do Nielsen/a ?
kamilgt Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja go używam już rok i w sumie nie miałem nigdy problemu, że czegoś nie domył, ale też nie używałem go na jakieś mocne zabrudzenia ładnie pachnie
danielek. Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 kamilgt, miałeś na myśli Valet pro ?
marcinbernard Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 także używam Valet PRO Interior All Purpose Cleaner, zapach jakoś mnie nie zachwyca co do samego środka nie mam zastrzeżeń, jest skuteczny
Bratt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mam do Was pytanie odnośnie APC Auto Finesse Citrus Power (Citrus Power podobno nie zmywa wosku). Potrzebuję czegoś do usuwania zaschniętych ptasich odchodów z lakieru- nie obraźcie się że pytam o zewnątrz auta w dziale plastiki- skoro rozmawiamy o APC to nie odbiegam za bardzo od tematu. Chciałbym zaaplikować kosmetyk bezpośrednio na kleksa i wytrzeć szmatką/chusteczką. Stąd moje pytanie: czy jest to bezpieczne rozwiązanie? Czy ten APC musi być spłukany wodą? (w zaleceniach produktu jest napisane "nie dopuścić do zaschnięcia"). Czy Citrus Power będzie dobrym rozwiązaniem problemu czy może wystarczy do tego Quick Detailer (nie będzie za słaby?)
kullnikk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja do takich celów z powodzeniem stosuję QD
Qandoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja też jadę QD, tylko jak zaschnie to trzeba psiknąć i chwilkę poczekać żeby ładnie namokło
Doniek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Używał ktoś tego APC http://detailershop.pl/pl/p/Valet-PRO-I ... ner-1l/369 ?Jak się ma jego moc i wydajność w porównaniu do Nielsen/a ? W aucie jeszcze nie probowałem, ale stosowałem przy czyszczeniu paru rzeczy w domu i przyznam że spodziewałem sie większej mocy Jak sama nazwa wskazuje raczej to czyszczenia "Interior" Podsumowując żałuje ze nie kupilem produktu Nielsena.
Sabat Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Czy Citrus Power będzie dobrym rozwiązaniem problemu czy może wystarczy do tego Quick Detailer (nie będzie za słaby?) Ja stosuję VALETPRO CITRUS BLING rozcieńczony do QD
Bratt Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za pomoc- kupię w takim razie QD.
Yogi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 świetne APC to żółty płyn "meglio" z tym że nie wiem czy nie zmyje nawet wosku.... można umyć nim silnik, rozpuścił mi sporą warstwę smaru miedziowego z felg itp itd
koczownik Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bierz sprawdzone produkty NIELSENa lub Megsa. I tyle w tej sprawie. Nie ma co eksperymentować.
Manolito77 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 świetne APC to żółty płyn "meglio" W karcie charakterystyki można wyłowić, że ma pH 11.
ultratouch Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czyli tyle samo albo mniej co większość APC.
grabek246 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 a co możecie powiedziec o APC SNB?
yukon Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 grabek246, jeśli chodzi o to czerwono-różowe to jest świetne przyjemny zapach i czyści jak szatan [ Dodano: 17 Czerwiec 2012, 15:49 ] dzwoń prosto do SNB, jeśli się nie dodzwonisz daj znać na pw.
Rekomendowane odpowiedzi