KapselK Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dokładnie, w ostatnim filmie było, że nie znaleźli skuteczniejszego środka do kleju.
Dolek10 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Potwierdzam chusol działa super. Ostatnio testowałem
ZerO Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Suszarka a potem klej Clinex anti-spot
wojti91zmc Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 panowie mi ostatnio po zdjeciu emblematu na klapie w civicu zszedł lakier delikatnie w tych miejscach gdzie był kontur embleamtu,,,najpier suszarka na ciepło a itak zszedł lakier ,,a juz sam klej to ADBL TGR...i zastanawiam sie teraz czy polerka da rade to zminimalizowac i papierem czy malowanie zostaje..:/
.r. Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Polerowanie nic Ci nie uzupełni Szczęście będzie jak odrobinę wybierze krawędzie w miejscu gdzie zszedł lakier i ubytki będą mniej widoczne. Może być też pechowo i polerką jeszcze poderwiesz więcej.
wojti91zmc Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A jakby zrobic najpierw zaprawkiw tych miejscach gdzie sa ubytki a pozniej delikatna polerka?
.r. Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Można i to chyba jedyna słuszna droga. Zaprawki muszą być fachowo zrobione, żeby maszyna ich nie zebrała.
Lisss Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 Mam takie pytanko czy ktoś próbował ściągnąć z lakieru jakaś grubszą naklejkę która jest na samochodzie od jakiś 6 lat? Probowalem już nawet myjka ciśnieniową, parową, preparatem do usuwania żywicy oraz do usuwania naklejeki z nr rejestracyjnym z szyby i nie ma efektu. A wręcz się trochę pogorszyło bo zerwało trochę lakieru naklejka jest strasznie popękana a jest z dosyć grubej folii (był montowany magnes na niej) ktoś ma jakiś dobry patent na to? Wd-40 też niestety poległo i opalarka
StreamHD Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 Miałem na aucie klej po listwach. Strasznie upierdliwy i mocny. Specyfiki do usuwania kleju nie zrobiły mu żadnej rany. Benzyna ekstrakcyjna, rozcieńczalnik ekstrakcyjny nie ruszały go. WD-40 działał zmiękczająco ale radził sobie na tyle słabo, że zmywać musiałbym to rok. WURT ZMYWACZ UNIWERSALNY / DO HAMULCÓW - wręcz zjadł ten niezniszczalny klej bez problemu. Normalnie w oczach go zeżarł jak gorący nóż w masło. Lakierowi żadnej krzywdy nie zrobił, nawet najmniejszej. Uprzedzam, że nie odpowiadam za szkody jak zdecydujesz się spróbować. Mój klej i mój lakier są inne niż twoje. To, że u mnie zeszło pięknie i bez szkód nie oznacza, że u ciebie pójdzie tak samo.
druhh Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Dnia 9.12.2016 o 17:14, ZerO napisał: klej Clinex anti-spot Potwierdzam, klej zszedł bardzo ładnie po tym preparacie.
Gold_Car Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Mam kilka puszek tego zmywacza używam głównie do zmywania smarów jest świetny i w dobrej cenie, jest po ok 10 zł .Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Robi31 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam amacie moze pomysl jak usunac naklejana folie na lampach, tak zeby nie uszkodzic lamp. Chodzi o tyl ktos ponaklejal jakies naklejki jak folia cos ala plaster miodu i chcialbym sie tego pozbyc
Chat Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zywacz do naklejek. Leroy, Obi, castorama.
Rekomendowane odpowiedzi