Lucas123w Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 ze 130 konnym silnikiem Nie wiedziałem że w moim 140 konnym bolidzie drzemie sportowy duch
Wesol Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 gruby_RS, To Ty na FFP siedzisz? Temat jest prze śmieszny
BlacK Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 ze 130 konnym silnikiem Nie wiedziałem że w moim 140 konnym bolidzie drzemie sportowy duch Też zaczynam się bać... Raz, że mój ma więcej KM, dwa że też fiat...
kenickie Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Panowie, to uważajcie. Bo wam kiedyś powiedzą policaje, że wy za nisko latacie, a nie, że za szybko jeździcie.
BlacK Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 hmmm... silnik trochę podkręciłem, teraz czas na zmianę loga fiata i wstawienie tuningowanej choinki zapachowej aaaa i jeszcze trampki
Lucas123w Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 hmmm... silnik trochę podkręciłem, teraz czas na zmianę loga fiata i wstawienie tuningowanej choinki zapachowej aaaa i jeszcze trampki Pora domontować dwie rurki i tył z Evolution, i oczywiście jakiś kozacki spojler na tyłek co by było wiadomo kto jest mistrzem ulicy Z takim zabiegiem pod 200KM podjadę
Shmatan Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 No i po temacie - wg. wyliczeń "profesjonalisty" t-cut co 2 miesiące po 3 latach (czyli 18 użyć) i nie mamy lakieru na samochodzie.
kubik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Śpieszmy się dbać o lakier,tak szybko znika
zegarek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 "od razu mówie k!$wa...", a po chwili "serdecznie zapraszamy"
jmajka Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Soda ma właściwości ścierne, ale na szczęście jest na tyle delikatna, że nie rysuje powierzchni. Dlatego bez obaw stosuję ją także do mycia karoserii samochodu (po uprzednim zmyciu silnym strumieniem wody przylegającego piasku). Używam do tego miękkiej gąbki, na którą wysypuję trochę sody. Na koniec wystarczy tylko spłukać całe auto wodą i gotowe! a cały artykuł http://kafeteria.pl/ustalmyjedno/obiekt ... ampaign=o2
ShiningCar Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 jmajka, teraz tylko czekać na odkrycia, że przyprawy do potraw doskonale sprawdzają się w tej roli
dementor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mnie i tak zastanawia jak znalazł taki artykuł na kafeterii
Makiol Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mnie i tak zastanawia jak znalazł taki artykuł na kafeterii Kobieta mu znalazła i powiedziała że niepotrzebnie ma cały arsenał jak soda styknie
danielek. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 To może teraz forum A3 Cytat Zamieszczone przez Wiolka Zobacz posta A propos dressingów do opon do nasz faworyt to Endurance Megs'a http://www.pielegnowacauto.pl/kosmet...meguiar-s.html Większość dressingów zaraz po nałożeniu pozostawia lekki połysk ale utrzymuje się on tylko n początku. Później zostaje ładnie przyciemniona opona. Z "budżetowych" środków polecamy Nielsen Brilliance http://www.pielegnowacauto.pl/kosmet...llance-1l.html A ja proponuje naprawdę budżetowe ! od 4-5pln kontra w/w "budżetowe" za 45pln - w Rossmanie lub biedronce za 200ml zwykły lakier do włosów - podsłuchałem tego knifu w programie na TV4 jeśli chcecie matowy, to wybrać matowy, bez połysku - ma wszystkie składniki które nadadzą świetny wygląd włącznie z rpovitaminami a dzięki silikonowi nada długi czas trwania i wytrzyma dobry tydzień ! Jeśli pomogłem - naciśnijcie POMÓGŁ Chce ktoś Megsa do opn wzamian za karton lakierów do włosów? http://www.a3-club.net/forum/showthread ... ost1216508 Lakier robi robotę polecam
jmajka Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mnie i tak zastanawia jak znalazł taki artykuł na kafeterii Kobieta mu znalazła i powiedziała że niepotrzebnie ma cały arsenał jak soda styknie akurat na główne o2 był wrzucony, a żona wie że kosmetyki są drogie to i tak dają lepszy efekt i na dłużej więc ona się o to nie trzepie.
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 danielek., no właśnie przestałam się tam udzielać, bo momentami była to walka z wiatrakami jest jeszcze wątek o tym jak to zamiast drogiego Prickborta do usuwania smoły lepiej użyć masła...
Moderator Eryczek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiolka mx_n, to już tylko krok do urynoterapii
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Eryczek, myślę, że właśnie w tym kierunku tamten wątek może się rozwinąć
danielek. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiolka mx_n, Niestety ale dla niektórych najważniejszym elementem jest cena,a jak jeszcze można mieć coś za 10% wartości dedykowanego środka co jeszcze jest dostępne w domu to już żadne argumenty nie przekonają takiego jego mościa do zmiany podejścia
jbiz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 a 90 % tych ludzi do mycia samochodu używa płynu do naczyń. Pfyy w moich okolicach też ciężko komuś przetłumaczyć że ludwik służy do mycia naczyń.
CinuAGC Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 bo ludzie są różni jak usłyszałem tekst "po co Ci te kosmetyki skoro i tak się ubrudzi" albo "na bezdotykówce też fajnie czyści" no to sorry
Artih Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jedno pokolenie nie zmieni 50 lat nauki "bylejakości" za komuny - jeszcze kilka pokoleń będzie pokutowało - w każdej dziedzinie życia
g.pajak Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jedno pokolenie nie zmieni 50 lat nauki "bylejakości" za komuny - jeszcze kilka pokoleń będzie pokutowało - w każdej dziedzinie życia Dawno nie słyszałem tak mądrego stwierdzenia
Makiol Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jedno pokolenie nie zmieni 50 lat nauki "bylejakości" za komuny - jeszcze kilka pokoleń będzie pokutowało - w każdej dziedzinie życia Dawno nie słyszałem tak mądrego stwierdzenia Kwintesencja postawy w wielu dziedzinach życia ...
LoozaQ Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na szczęście ojciec mój już się jakoś przekonuje do mych zabiegów bo widzi efekty na moim padle. Oczywiście na razie amator detailing w jego przypadku polega na magicznym "zrób mi tak", ale pianę aktywną, megsa do szyb i BSD ma już swoje
Rekomendowane odpowiedzi