Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
ze 130 konnym silnikiem

Nie wiedziałem że w moim 140 konnym bolidzie drzemie sportowy duch :D

Też zaczynam się bać... Raz, że mój ma więcej KM, dwa że też fiat... :lol:

Opublikowano

hmmm... silnik trochę podkręciłem, teraz czas na zmianę loga fiata i wstawienie tuningowanej choinki zapachowej :D aaaa i jeszcze trampki :kox:

Opublikowano
hmmm... silnik trochę podkręciłem, teraz czas na zmianę loga fiata i wstawienie tuningowanej choinki zapachowej aaaa i jeszcze trampki

Pora domontować dwie rurki i tył z Evolution, i oczywiście jakiś kozacki spojler na tyłek co by było wiadomo kto jest mistrzem ulicy :lol::lol:

Z takim zabiegiem pod 200KM podjadę :D

Opublikowano

No i po temacie - wg. wyliczeń "profesjonalisty" t-cut co 2 miesiące po 3 latach (czyli 18 użyć) i nie mamy lakieru na samochodzie.

Opublikowano
Soda ma właściwości ścierne, ale na szczęście jest na tyle delikatna, że nie rysuje powierzchni. Dlatego bez obaw stosuję ją także do mycia karoserii samochodu (po uprzednim zmyciu silnym strumieniem wody przylegającego piasku). Używam do tego miękkiej gąbki, na którą wysypuję trochę sody. Na koniec wystarczy tylko spłukać całe auto wodą i gotowe!

a cały artykuł http://kafeteria.pl/ustalmyjedno/obiekt ... ampaign=o2

Opublikowano
Mnie i tak zastanawia jak znalazł taki artykuł na kafeterii :mrgreen:

Kobieta mu znalazła i powiedziała że niepotrzebnie ma cały arsenał jak soda styknie :mrgreen::mrgreen:

Opublikowano

To może teraz forum A3 :lol:

Cytat Zamieszczone przez Wiolka Zobacz posta

A propos dressingów do opon do nasz faworyt to Endurance Megs'a http://www.pielegnowacauto.pl/kosmet...meguiar-s.html Większość dressingów zaraz po nałożeniu pozostawia lekki połysk ale utrzymuje się on tylko n początku. Później zostaje ładnie przyciemniona opona.

Z "budżetowych" środków polecamy Nielsen Brilliance http://www.pielegnowacauto.pl/kosmet...llance-1l.html

A ja proponuje naprawdę budżetowe ! od 4-5pln kontra w/w "budżetowe" za 45pln - w Rossmanie lub biedronce za 200ml

zwykły lakier do włosów - podsłuchałem tego knifu w programie na TV4

jeśli chcecie matowy, to wybrać matowy, bez połysku - ma wszystkie składniki które nadadzą świetny wygląd włącznie z rpovitaminami a dzięki silikonowi nada długi czas trwania i wytrzyma dobry tydzień !

Jeśli pomogłem - naciśnijcie POMÓGŁ

Chce ktoś Megsa do opn wzamian za karton lakierów do włosów? :kox:

http://www.a3-club.net/forum/showthread ... ost1216508

Lakier robi robotę polecam 8-)

Opublikowano
Mnie i tak zastanawia jak znalazł taki artykuł na kafeterii :mrgreen:

Kobieta mu znalazła i powiedziała że niepotrzebnie ma cały arsenał jak soda styknie :mrgreen::mrgreen:

akurat na główne o2 był wrzucony, a żona wie że kosmetyki są drogie to i tak dają lepszy efekt i na dłużej więc ona się o to nie trzepie.

• Dystrybutor
Opublikowano

danielek., no właśnie ;) przestałam się tam udzielać, bo momentami była to walka z wiatrakami ;) jest jeszcze wątek o tym jak to zamiast drogiego Prickborta do usuwania smoły lepiej użyć masła...

Opublikowano

Wiolka mx_n, Niestety ale dla niektórych najważniejszym elementem jest cena,a jak jeszcze można mieć coś za 10% wartości dedykowanego środka co jeszcze jest dostępne w domu to już żadne argumenty nie przekonają takiego jego mościa do zmiany podejścia ;)

Opublikowano

a 90 % tych ludzi do mycia samochodu używa płynu do naczyń.

Pfyy w moich okolicach też ciężko komuś przetłumaczyć że ludwik służy do mycia naczyń. :?

Opublikowano

bo ludzie są różni :)

jak usłyszałem tekst "po co Ci te kosmetyki skoro i tak się ubrudzi" albo "na bezdotykówce też fajnie czyści" no to sorry :lol:

Opublikowano

Jedno pokolenie nie zmieni 50 lat nauki "bylejakości" za komuny - jeszcze kilka pokoleń będzie pokutowało - w każdej dziedzinie życia :(

Opublikowano
Jedno pokolenie nie zmieni 50 lat nauki "bylejakości" za komuny - jeszcze kilka pokoleń będzie pokutowało - w każdej dziedzinie życia

Dawno nie słyszałem tak mądrego stwierdzenia :good:

Opublikowano
Jedno pokolenie nie zmieni 50 lat nauki "bylejakości" za komuny - jeszcze kilka pokoleń będzie pokutowało - w każdej dziedzinie życia

Dawno nie słyszałem tak mądrego stwierdzenia :good:

Kwintesencja postawy w wielu dziedzinach życia :?:? ...

Opublikowano

Na szczęście ojciec mój już się jakoś przekonuje do mych zabiegów bo widzi efekty na moim padle. Oczywiście na razie amator detailing w jego przypadku polega na magicznym "zrób mi tak", ale pianę aktywną, megsa do szyb i BSD ma już swoje :D