Moderator rychu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Śmiejecie się z gościa że pisze o "przenoszeniu lakieru w miejsce rysy". A może wyczytał to w jakimś sklepie sprzedającym kosmetyki samochodowe? Np. przeczytajcie sobie opis tej pasty: http://www.autokosmetyki.pl/efface_rayu ... ,p107.html Sam ją kupiłem 4 lata temu Nasze forum jest jeszcze za mało popularne żeby mieć wpływ na opinie sporej części użytkowników aut. AŚ trzeba uświadomić to może przekażą wiedzę dalej...
Borek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Sam ją kupiłem 4 lata temu masz jakąś fote po rozwalcowaniu tego lakieru ?
Kubz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ostatnio poważnie zastanawiałem się nad zakupem jakiejś maszyny, padów i past. Teraz się zastanawiam, po co to wszystko, skoro wacikiem i szmatką mogę rozwalcować lakier
Moderator rychu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Sam ją kupiłem 4 lata temu masz jakąś fote po rozwalcowaniu tego lakieru ? Tak, ładne punktowe odbarwienia prawie do podkładu
kuflik Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Aż chyba napiszę poradnik na w202.pl bo jak czytam te poradniki, to aż szkoda mi się Mercedesów zrobiło... Możesz wrzucić nasz gotowy poradnik odpowiednio linkując do miejsca zamieszczenia oryginału;)
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co do forów VW... miło się zdziwiłem jak zobaczyłem takie coś w FAQ.. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=378218 Robota tutejszego forumowicza Miło że ktoś chce pomóc licznej grupie Golfistów dbać o swoje (niestety często spaździerzone) wozidła
Moderator rychu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale jakie komentarze: "Dla mnie jakoś produkty tej firmy nie przemawiają, zawsze trzeba się namachać by wypracować powierzchnię a efekt jest nie wiele lepszy od produktów Poorboys czy Chemical a nawet Auto Glym. Głownie w Megs działa Marketing choć pady polerskie mają świetne. Mam szczęście że to nie forum kosmetykaut bo mam za takie herezje był by ban. A Ciebie by uświadamiali, że pod ten wosk na oczyszczeniu musi być sealant na to glaze i dopiero wosk i też zły bo nie pachnie kwiatkami i marszczy aplikator" Szczególnie ostatnie zdanie ciekawe w odniesieniu do podpisu tego gościa na tamtym forum - "polerowanie lakieru - kontakt PW" - współczuje ewentualnym klientom bo widać że gość nie ogarnia tematu...
Administrator Evo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Skoro kolega duzy przemo czyta KA, to niech się ujawni i nas oświeci
Majkelo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Daleko nie trzeba szukać http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... ile&u=1544
Administrator Evo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 No to się chłopak nasiedział, 14 minut
Majkelo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 14 minut Tyle ostatnio Łącznie 3,2 godzinki
kuflik Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nawet tego nie skomentuje. A może go zbanuje??
Administrator Evo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 I będziesz żył ze świadomością że mogły ominać Cie bezcenne porady od ww. ? Ja bym nie ryzykował
Moderator rychu Opublikowano 23 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 kuflik, 0 postów, 0 tematów i dostać bana na forum - bezcenne
Danio Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Widzę Maciek, że na AGC przeprowadzasz rozmowę z równie kompetentnymi rozmówcami jak Ci z vw.
damian Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 ludzie nablyszczacz do plastikow? walnij Plaka nablyszczajacego i plasticzek bd jak nowy Cytat z forum focusklubpolska
Gość Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 ludzie nablyszczacz do plastikow? walnij Plaka nablyszczajacego i plasticzek bd jak nowy Cytat z forum focusklubpolska To wynika po prostu z nieznajomości lepszych kosmetyków, przypuszczam, że Ty również (jak i ja) używałeś Plaka i uważałeś, że to super środek Porady typu "wypoleruj lakier Cifem" to dopiero przesada
Kubz Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Ja tam mam sentyment do PLAKA matowy kokpit Nawet mam gdzieś jeszcze dużą puchę
damian Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Prawdziwego Placka miałem tylko raz, a tak używałem innych w spreyu, które tak mocno nie były tłuste. Na szczęście coraz więcej jest ludzi "świadomych" m.in dzięki temu forum
thermalfake Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 ludzie nablyszczacz do plastikow? walnij Plaka nablyszczajacego i plasticzek bd jak nowy Cytat z forum focusklubpolska Miało być tanio.
monogramus Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak to mówi mój kolega: "pod Sprite wszystko pójdzie"
Liptonosz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 dobry ten wątek, umilił mi dzień w pracy:) opcja z cifem bardzo hardkorowa
niko02 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Te jestem z forum golfa, jak nabiorę odpowiedniej wiedzy, którą później poprę doświadczeniem, to będę uświadamiał potrzebujących albo błądzących, przynajmniej się postaram.
Rekomendowane odpowiedzi