Moderator Eryczek Opublikowano 26 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś? Powiem tak... mój kolega posiada cały tabun kosmetyków do pielęgnacji aut. Czy próbował dokładnie tych to nie wiem, ale z 5-6 rodzajów użył i nic nie poszło... Spróbuj Duragloss Nu-Glass #755. Jest zdecydowanie skuteczniejszy od wyżej wymienionych i sobie z czymś takim bez problemu poradzi. ale wypowiadasz się jako użytkownik tych wszystkich produktów czy jako dystrybutor Duraglossa? W czym Duragloss jest lepszy od 1Z i AG, porównywałeś te środki ze sobą, masz jakieś zdjęcia etc.?
Sabat Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Eryczek skończy się bitwą jak DG901 vs Presta
dzinkins Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś? Powiem tak... mój kolega posiada cały tabun kosmetyków do pielęgnacji aut. Czy próbował dokładnie tych to nie wiem, ale z 5-6 rodzajów użył i nic nie poszło... Spróbuj Duragloss Nu-Glass #755. Jest zdecydowanie skuteczniejszy od wyżej wymienionych i sobie z czymś takim bez problemu poradzi. ale wypowiadasz się jako użytkownik tych wszystkich produktów czy jako dystrybutor Duraglossa? W czym Duragloss jest lepszy od 1Z i AG, porównywałeś te środki ze sobą, masz jakieś zdjęcia etc.? +1 Miałem oba powyższe a może ominął mnie moze lepszy produkt
capricorn Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Miałem oba powyższe a może ominął mnie moze lepszy produkt No ba nie wiedziałeś...
rickson Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ja mam 1Z, miałem Duraglossa i dla mnie to praktycznie to samo
Arturro Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Czy Shiny Garage Glass Cleaner można rozcieńczać? Czy po rozcieńczeniu utrzymuje nadal swoje właściwości czyszczące?Pytam gdyż chciałbym jakiś środek do czyszczenia z zewnątrz jak i wewnątrz.Chętnie kupiłbym Meguiar's Glass Cleaner ale ta cena..
g.pajak Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ale kurde, żeby po tylu środkach, produktach nie chciał zejśc zwykły hydro wosk ?! Podjedź na Zagórze, to dostanie z NuGlassa i się skończy kozakowanie A jak nie to się go tlenkiem ceru załatwi
whateverek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Chętnie kupiłbym Meguiar's Glass Cleaner ale ta cena.. Okolice 3 pln za 1 litr gotowego płynu to dużo? Już clin drożej wychodzi.
Arturro Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Chętnie kupiłbym Meguiar's Glass Cleaner ale ta cena.. Okolice 3 pln za 1 litr gotowego płynu to dużo? Już clin drożej wychodzi. Zgadzam się z Tobą, też to przeliczałem ale tak z marszu wydać 120zł to trochę dużo:/ dlatego pytałem o ewentualną alternatywę do tego produktu.
saddam Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Może to: http://sklep4nano.pl/111-glass-shine-250ml.html? Jest porównanie z Megsem w dziale "Testy".
Swoop Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 ...tak z marszu wydać 120zł to trochę dużo:/ ... ja rzuciłem hasło w rodzinie i po znajomych kto chce porządny płyn do szyb i kupiliśmy, podzieliliśmy się i problem z głowy
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 ja rzuciłem hasło w rodzinie i po znajomych kto chce porządny płyn do szyb i kupiliśmy, podzieliliśmy się i problem z głowy na forum na pewno też się znajdzie ktoś kto od Ciebie odkupi nadmiar płynu
Arturro Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Zapodam hasło w rodzince - może ktoś będzie chętny:) A jak nie to może przetestuje 4nano.
Wax Paradise Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 ale wypowiadasz się jako użytkownik tych wszystkich produktów czy jako dystrybutor Duraglossa? W czym Duragloss jest lepszy od 1Z i AG, porównywałeś te środki ze sobą, masz jakieś zdjęcia etc.? Jestem dystrybutorem nie tylko Duraglossa. To raz. A dwa, to kup, użyj i się dowiesz. Proste i skuteczne. Wybierz jakieś auto z wyjątkowo brudną szybą, to zobaczysz w czym jest lepszy. Jakbyś miał do czynienia z taką usmoloną, to byś się cieszył, że istnieje coś takiego jak Nu-Glass. Wyrażam swoje zdanie, do którego mam prawo i opieram się na swoim doświadczeniu, którego Tobie jeszcze brakuje. I nie mam zamiaru więcej na Twoje zaczepki i insynuacje odpowiadać. A jak masz jeszcze coś do dodania, to zapraszam na PW. I zajrzyj tutaj: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=129943 Z mojej strony koniec dyskusji. Kto miał, używał, ten wie. A kto nie miał, ten nie wie.
Administrator CleanerFreak Opublikowano 27 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Jednakże niesmak pozostaje, ponieważ tak jak Eryczek pisał: kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś? Powiem tak... mój kolega posiada cały tabun kosmetyków do pielęgnacji aut. Czy próbował dokładnie tych to nie wiem, ale z 5-6 rodzajów użył i nic nie poszło... Spróbuj Duragloss Nu-Glass #755. Jest zdecydowanie skuteczniejszy od wyżej wymienionych i sobie z czymś takim bez problemu poradzi. ale wypowiadasz się jako użytkownik tych wszystkich produktów czy jako dystrybutor Duraglossa? W czym Duragloss jest lepszy od 1Z i AG, porównywałeś te środki ze sobą, masz jakieś zdjęcia etc.? A teraz wyobraźmy sobie, każdy z Partnerów Forum zaczyna przechwalać się że to jego produkt jest najlepszy! A coś takiego: kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś? Powiem tak... mój kolega posiada cały tabun kosmetyków do pielęgnacji aut. Czy próbował dokładnie tych to nie wiem, ale z 5-6 rodzajów użył i nic nie poszło... Spróbuj Duragloss Nu-Glass #755. Jest zdecydowanie skuteczniejszy od wyżej wymienionych i sobie z czymś takim bez problemu poradzi. to już nachalna reklama (1 punkcik na pozwoliłem sobie Tobie dodać – tylko jeden, ponieważ mam dziś dobry humor ). I jeśli nie skończysz pisać tutaj głupot o insynuacjach itd.: ale wypowiadasz się jako użytkownik tych wszystkich produktów czy jako dystrybutor Duraglossa? W czym Duragloss jest lepszy od 1Z i AG, porównywałeś te środki ze sobą, masz jakieś zdjęcia etc.? Jestem dystrybutorem nie tylko Duraglossa. To raz. A dwa, to kup, użyj i się dowiesz. Proste i skuteczne. Wybierz jakieś auto z wyjątkowo brudną szybą, to zobaczysz w czym jest lepszy. Jakbyś miał do czynienia z taką usmoloną, to byś się cieszył, że istnieje coś takiego jak Nu-Glass. Wyrażam swoje zdanie, do którego mam prawo i opieram się na swoim doświadczeniu, którego Tobie jeszcze brakuje. I nie mam zamiaru więcej na Twoje zaczepki i insynuacje odpowiadać. A jak masz jeszcze coś do dodania, to zapraszam na PW. I zajrzyj tutaj: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=129943 Z mojej strony koniec dyskusji. Kto miał, używał, ten wie. A kto nie miał, ten nie wie. to podziękujemy Tobie tutaj za pobyt.
Wax Paradise Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Rzecz w tym, że ja nie jestem tylko i wyłącznie dystrybutorem Duragloss i nie polecam "swoich" produktów. Wyrażam tylko swoje zdanie, które zresztą jest zgodne z prawdą. Nie życzę sobie insynuacji, że polecam coś, bo jestem tego dystrybutorem. To już jest przesada, bo tym sposobem nie da się nic napisać i nic polecać. Obłęd. Nu-Glass jest po prostu lepszy Dziękuję za ostrzeżenie, ale niesmak faktycznie pozostaje Niech żyje jednomyślność i brak własnego zdania, a kto nie z nami, ten czerwony Polecajmy rzeczy polecane i popularne, a wszystkim to na zdrowie wyjdzie, hehe. Pozdrawiam miło i również z uśmiechem, bo mnie humor także dopisuje.
Administrator CleanerFreak Opublikowano 27 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Rzecz w tym, że ja nie jestem tylko i wyłącznie dystrybutorem Duragloss i nie polecam "swoich" produktów. Wyrażam tylko swoje zdanie, które zresztą jest zgodne z prawdą. Nie życzę sobie insynuacji, że polecam coś, bo jestem tego dystrybutorem. To już jest przesada, bo tym sposobem nie da się nic napisać i nic polecać. Obłęd. Nu-Glass jest po prostu lepszy Dziękuję za ostrzeżenie, ale niesmak faktycznie pozostaje Niech żyje jednomyślność i brak własnego zdania, a kto nie z nami, ten czerwony Polecajmy rzeczy polecane i popularne, a wszystkim to na zdrowie wyjdzie, hehe. Pozdrawiam miło i również z uśmiechem, bo mnie humor także dopisuje. Nie widzę w wypowiedzi @Eryczek żadnych insynuacji. Świąteczny odpocznynek się Tobie należy
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 ale wypowiadasz się jako użytkownik tych wszystkich produktów czy jako dystrybutor Duraglossa? W czym Duragloss jest lepszy od 1Z i AG, porównywałeś te środki ze sobą, masz jakieś zdjęcia etc.? Jestem dystrybutorem nie tylko Duraglossa. To raz. A dwa, to kup, użyj i się dowiesz. Proste i skuteczne. Wybierz jakieś auto z wyjątkowo brudną szybą, to zobaczysz w czym jest lepszy. Jakbyś miał do czynienia z taką usmoloną, to byś się cieszył, że istnieje coś takiego jak Nu-Glass. Wyrażam swoje zdanie, do którego mam prawo i opieram się na swoim doświadczeniu, którego Tobie jeszcze brakuje. I nie mam zamiaru więcej na Twoje zaczepki i insynuacje odpowiadać. A jak masz jeszcze coś do dodania, to zapraszam na PW. I zajrzyj tutaj: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=129943 Z mojej strony koniec dyskusji. Kto miał, używał, ten wie. A kto nie miał, ten nie wie. Temat widzę że jest właściwie zamknięty ale kilka słów wyjaśnienia od siebie napiszę. Przede wszystkim niczego nie insynuowałem. Zapytałem jedynie czy Twoją wypowiedź mam traktować jako wypowiedź dystrybutora danej marki (czyli z dystansem), czy jako osoby która używała wszystkich trzech produktów. Nie wiedziałem że jesteś również dystrybutorem AG i 1Z - przepraszam za moje, być może, nie stosowne pytanie. Co do sugestii, żebym kupił wszystkie trzy produkty i się przekonał sam, to nie ukrywam że chciałem właśnie uniknąć potrójnego wydatku i nabyć jeden produkt, cieszący się najlepszą opinią wśród użytkowników forum. I na koniec: Nie życzę sobie insynuacji, że polecam coś, bo jestem tego dystrybutorem. no wybacz ale taki już jest skonstruowany ten świat że do wypowiedzi handlowców na temat własnych produktów, należy podchodzić z dystansem To tak jakbym poszedł do salonu Renault, dowiedział się od pracownika że Laguna jest najlepszym autem segmentu D na rynku i bazując na tej wiedzy dokonał jego zakupu Wesołych Świąt!
piano Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 CleanerFreak nie kompromituj się i nie pogrążaj.To forum ma już i tak złą opinie(min. za usuwanie postów) na innych forach. Również za nachalne promowanie przeciętnych produktów.
propekMONTER Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Ja polecam płyn do szyb, Autoland za 2.20zł w promocji nabyłem, chyba 750ml. I jestem bardzo szczęśliwy, ładnie pachnie, nie pozostawia smug i spełnia swoje zadanie. Wszystko nim czyszcze .
g.pajak Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 To tak jakbym poszedł do salonu Renault, dowiedział się od pracownika że Laguna jest najlepszym autem segmentu D na rynku i bazując na tej wiedzy dokonał jego zakupu No, no, no... hola, hola!!! Pracownik salonu miał by rację
piano Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 propekMonter masz racje! , ale na tym forum możesz dostać ostrzeżenie za to. Popieram kolegę Sebastiana, Duragloss używałem i jest świetny.
Monia Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Ja zdecydowanie polecam Lusso Glass Polish, nie ma po nim smug. Cena może nie powala ale środek się rozcieńcza i wystarcza na cały sezon
Salwinek91 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 nie ma po nim smug Że tak się zapytam, nie ma smug jak się myje w słońcu czy w zacienionym miejscu? Nie chodzi mi akurat o lusso ale i megsa i inne polecane tu środki.
g.pajak Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Po Megsie w słońcu na pewno nie ma, pod halogenem też nic nie widać
Rekomendowane odpowiedzi