Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzinkins, jakiego ręcznika używasz? Cloudbastera? Jeśli tak to masz porównanie do innych waflowych?

W dziale testy jest Cloudbuster. Ja go używam od miesiąca i bardzo sobie chwalę :good:

Opublikowano

SzaKal, będę w domu to zorientuję się co i jak ... zonę podpytam, bo to jej z kuchni zakosiłem :)

Edit: Moja ściereczka jest pomarańczowa, ale jak patrzyłem, to u Jana w ofercie już chyba jej nie ma. Mają za to MF do szyb i drugą do luster ... do przetestowania...

Opublikowano

Janka do luster (tego w poprzeczne prazki) moge smialo polecic, Jest w miare puchaty takze w miare chlonie wode i zmywa brud. Ja placilem 8,5 chyba w cerfurze :)

Opublikowano

Ze swojej strony polecam zestaw: ręcznik Wet Wet Look Glassu 70x50 + płyn Shiny Garage Perfect Glass Cleaner.

Nie ma co porównywać do 2x droższego płynu Meguiars o podobnej nazwie.

Opublikowano
Nie ma co porównywać do 2x droższego płynu Meguiars o podobnej nazwie.
Megs wychodzi 122 zł za 38 litrów więc raczej droższy nie jest :mrgreen:
Opublikowano

Już wypróbowałem Janka waflowego. Fakt, jest trochę sztywny, ale czyści bardzo ładnie :) Kosztował około 8 zł w Realu, więc myślę, że warto.

Opublikowano

Mam taki problem z tylną szybą mianowicie cały czas mi się maże nie mogę jej wogóle doczyścić,próbowałem już IPA,Clinem,Meguiar's ntx do szyb i ciągle to samo,ma ktoś może jakiś pomysł jak ją doczyścić ? :/

Opublikowano
Albo jeszcze spróbuje APC nielsena bo AG nie posiadam

Umyłem raz szyby Nielson Cyclone. Efekt super - szyby były tak czyste, że ani woda, ani płyn do szyb nie chciał się na nich trzymać, od razu uciekał.

Na co dzień używam jednak gotowego płynu do szyb. Obecnie jest to NXT, ale już mam Durgloss #761 (DG jest fajniejszy).