krzysiek555 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 megs dla mnie porazka zaluje ze kupilem
pawel124 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Do mycia szyb polecam Meguiars NXT Glass Cleaner, ma bardzo dobre właściwości myjące, nie pozostawia smug a do tego świetnie pachnie.
Swoop Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 megs dla mnie porazka zaluje ze kupilem bo myć Megsem to trzeba umić
saddam Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 krzysiek555, co Ci się w nim nie podoba?
maya Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Swoop to znaczy jak ? mi tam pasuję, chyba bardziej kwestia dobrania fibry żeby się nie męczyć
Swoop Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 maya, najpierw myjesz fibrą a później fibrą do szyb docierasz/"polerujesz" do sucha i wychodzi
pawel124 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dokładnie tak jak pisze Swoop, trzeba dotrzeć/polerować Megsa fibrą do szyb i wszystko elegancko wychodzi
krzysiek555 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 krzysiek555, co Ci się w nim nie podoba? nie usuwa zabrudzen,zapach swietny nic po zatym wczoraj np zaschniete krople nie dal rady usnac ,moze trafilem na jakis wybrakowany towar
kubik Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 krzysiek555, co Ci się w nim nie podoba? nie usuwa zabrudzen,zapach swietny nic po zatym wczoraj np zaschniete krople nie dal rady usnac ,moze trafilem na jakis wybrakowany towar No zaschniętych kropel nie usuwa,ale to już musiał być waterspot.
mar3 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 krzysiek555 - ja mam podobne zdanie o Megsie, pisałem o tym wcześniej - http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 941#209941 do odświeżania jest super ale na zapuszczone szyby wolę coś mocniejszego
dzinkins Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 nie usuwa zabrudzen,zapach swietny nic po zatym Oj chłopy na zajeba** szyby to wiadomo że się nie podjeżdża cleaner glassem który jest rewelacyjny ale nie na dziady Nie możliwe jest aby przy standardowym dbaniu o autko tak zapuścić szyby aby Meg's nie dał rady Piszcie dokładnie co i jak bo za chwilę będą wszyscy powtarzać że to gówno i tylko Clin do szyb jest lala
Administrator AreK Opublikowano 7 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Panowie przeginacie z krytyką świetnego moim zdaniem produktu.
maya Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja właśnie tak czytam i znowu to samo, QD które ma zrobić za nas korektę dla mnie megs wymiata moje szybki czyści super
Qandoo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Miałem próbke i tak jak koledzy powyżej piszą, raz bardzo brudnej szyby w aucie rodziców nie domył, ale to był wyjątkowy przypadek auto przejechało trochę lasem i wpierw zamiast mocno opłukać szybę woda to od razu poleciałem Megsem. Przy normalnej szybie domył mi wszystko pięknie i dokladnie
mar3 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 nie usuwa zabrudzen,zapach swietny nic po zatym Oj chłopy na zajeba** szyby to wiadomo że się nie podjeżdża cleaner glassem który jest rewelacyjny ale nie na dziady Nie możliwe jest aby przy standardowym dbaniu o autko tak zapuścić szyby aby Meg's nie dał rady Piszcie dokładnie co i jak bo za chwilę będą wszyscy powtarzać że to gówno i tylko Clin do szyb jest lala no ale co pisać dokładnie? mam po raz trzeci powtarzać, że do codziennego użytku jest super a na zajechane szyby nie? Panowie przeginacie z krytyką świetnego moim zdaniem produktu. ja nic nie krytykowałem
krzysiek555 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 nie usuwa zabrudzen,zapach swietny nic po zatym Oj chłopy na zajeba** szyby to wiadomo że się nie podjeżdża cleaner glassem który jest rewelacyjny ale nie na dziady Nie możliwe jest aby przy standardowym dbaniu o autko tak zapuścić szyby aby Meg's nie dał rady Piszcie dokładnie co i jak bo za chwilę będą wszyscy powtarzać że to gówno i tylko Clin do szyb jest lala no to szeczegolowo opisze ta zacna sytuacje!!! Wrocilem rano do siebie ,wiec postanowilem umyc auto,oczywiscie na dwa wiadra uzywajc szamponu duraglossa 901,po umyciu osuszylem recznikiem fluffy dryer(juz w innym temacie pisalem ze robi ryski) nie wytarlem jedynie lusterek!!po czym zajalem sie innymi sprawami.Po poludniu ok godz 15 minela od umycia auta ok 8h postanowilem dokonczyc auto z zewn. tzn. polozyc dresing na opony po uwczesnym umyciu ich apc oraz wytrzec lusterka i posprzatac wnetrze!!Wzielm sie za lusterka oczywiscie zewnetrzne uzylem megsa w rozcieczeniu 1:8 z woda destylowana i okazala sie lipa wiec postanowilem uzyc nie rozcieczonego rowniez okazalo sie nie dal rady Poszedlem do domu wzielm Clin i usunal!! Podsumowujac auto raczej nie jest zapuszczone bo jest myte dwa razy w tyg i odkurzane raz w tyg!!Przyznaje ze wnetrze mozna by wyprac bo te laski strasznie soki puszczaja no ale takie ich piekno
dzinkins Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 no to szeczegolowo opisze ta zacna sytuacje!!!Wrocilem rano do siebie ,wiec postanowilem umyc auto,oczywiscie na dwa wiadra uzywajc szamponu duraglossa 901,po umyciu osuszylem recznikiem fluffy dryer(juz w innym temacie pisalem ze robi ryski) nie wytarlem jedynie lusterek!!po czym zajalem sie innymi sprawami.Po poludniu ok godz 15 minela od umycia auta ok 8h postanowilem dokonczyc auto z zewn. tzn. polozyc dresing na opony po uwczesnym umyciu ich apc oraz wytrzec lusterka i posprzatac wnetrze!!Wzielm sie za lusterka oczywiscie zewnetrzne uzylem megsa w rozcieczeniu 1:8 z woda destylowana i okazala sie lipa wiec postanowilem uzyc nie rozcieczonego rowniez okazalo sie nie dal rady Poszedlem do domu wzielm Clin i usunal!! No to faktycznie lipny już wystawiam galon do działu sprzedam i lecę po Clin Dzięki za uświadomienie
kubik Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 już wystawiam galon do działu sprzedam Czekamy
krzysiek555 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 no to szeczegolowo opisze ta zacna sytuacje!!!Wrocilem rano do siebie ,wiec postanowilem umyc auto,oczywiscie na dwa wiadra uzywajc szamponu duraglossa 901,po umyciu osuszylem recznikiem fluffy dryer(juz w innym temacie pisalem ze robi ryski) nie wytarlem jedynie lusterek!!po czym zajalem sie innymi sprawami.Po poludniu ok godz 15 minela od umycia auta ok 8h postanowilem dokonczyc auto z zewn. tzn. polozyc dresing na opony po uwczesnym umyciu ich apc oraz wytrzec lusterka i posprzatac wnetrze!!Wzielm sie za lusterka oczywiscie zewnetrzne uzylem megsa w rozcieczeniu 1:8 z woda destylowana i okazala sie lipa wiec postanowilem uzyc nie rozcieczonego rowniez okazalo sie nie dal rady Poszedlem do domu wzielm Clin i usunal!! No to faktycznie lipny już wystawiam galon do działu sprzedam i lecę po Clin Dzięki za uświadomienie nie ma sprawy wwl trzeba uswiadamiac szczegolnie jak sa u nas na slasku
mar3 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wczoraj myłem samochód i specjalnie nie wytarłem szyb a lusterka zostawiłem mokre ( z kroplami ) po wyschnięciu użyłem Megsa - wszystko zeszło nie wiem, może masz wyjątkowo twardą wodę a i jeszcze odlałem koledze trochę koncentratu, kolega nie w temacie jakby co - stwierdził, że płyn super jest! tylko trzeba odwrócić szmatkę na suchą stronę i dotrzeć, wtedy kryształ wychodzi no i zapach bardzo mu się podobał
cubstone Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Jaki ręcznik do wycierania szyb polecacie na chwilę obecną? Do tej pory stosowałem tylko ten waflowy dodawany do zestawu R&S Blue Diamond ( http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... zania.html ) i na początku efekt wow , ale po kilku praniach już trochę zajeżdża lipą.
tomekk1980 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam, próbował ktoś ten płyn TENZI TOP GLASS MYCIE SZYB I LUSTEREK bez smug
kupszczelisty Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Od siebie do mycia szyb mogę polecić Shiny Garage Glass Cleaner
tomekk1980 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Od siebie do mycia szyb mogę polecić Shiny Garage Glass Cleaner Też się nad tym zastanawiam, jeszcze chcę szampon z tej firmy sprubować
Bzikfellow Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Jest bardzo fajny produkt z Mothers'a do pracy przy szybach, zwłaszcza do usuwania śladów po twardej wodzie, tłuste filmy, zanieczyszczenia drogowe. Mleczko Water Spot Remover. http://www.motherspolska.pl/PL/Produkty ... er.html%27
Rekomendowane odpowiedzi