GUCIO-59 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Muti, To mnie ucieszyłeś, a ja swojemu zrobię taki korektę na wiosnę, bo tu tak walą soli na drogi, że woda aż płynie, Dobrze, że na woskowałem jesienią...
jorgus Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Muti niezła robota ,chyba bardzo Ci sie nudziło , może sie kiedyś gdzieś spikniemy w zielonce
Lukas G Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bardzo fajny efekt, zreszta vw sam w sobie tez bardzo fajny
Muti Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Muti niezła robota ,chyba bardzo Ci sie nudziło , może sie kiedyś gdzieś spikniemy w zielonce Dzięki za komentarze i już czekam jak dziecko na wiosnę i na 3 albo 4 dni w garażu i zabawę z autem Na wiosnę będzie też zymol glasur albo concourso,jeszcze nie zdecydowałem W zielonej jestem tylko 2 razy w miesiącu na weekendy,bo studiuje w Poznaniu,ale myśle,że nie będzie problemu ze spotkaniem:)
kanar Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 A przemyłeś element alkoholem albo czymś podobnym? bo mieszanka której użyłes to mega wypełniacz.
Muti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Po korekcie pastami spryskałem benzyną ekstrakcyjną i wytarłem MF,bo IPA się jeszcze nie dorobiłem i nie było praktycznie żadnej różnicy,prócz bardziej widocznych tych głębokich rys o których pisałem i które nawet po 2 warstwach BH widac jak się odpowiednio popatrzy.Także myśle,że jest ok,bo benzyna ładnie odtłuszcza i zmywa wszystko.. Mat
kanar Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 no to git, powodzenia w dalszej walce
Muti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 no to git, powodzenia w dalszej walce Dzięki i dobrze to nazwałeś,bo ten lakier to potrafi zmęczyć,a w sumie szybko się rysuje w codziennej eksploatacji...Jakies rady dla nowicjusza z zapałem? w któryś weekend próbowałem maskę w passacie jak twój z lakierem bodajże Royal blue albo coś podobnego,mieniący się w wielu kolorach i to dopiero była masakra! 3 przejazdy z dość mocnym dociskiem FC+,a i tak zostawały rysy,także bez wełniaka na cale auto bym nie startował Mat
kanar Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 wolne obroty i długie przejazdy, staram się nagrzać mocno lakier i na takim działać, ale to stąpanie po cienkiej linie
Muti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 A do jakiej temp tak na dotyk można doprowadzić lakier? Bo teraz jak robiłem to był taki dosyc ciepły,nie wiem jak to opisać,ale po przytrzymaniu ręki było przyjemnie ciepło :|czyli pewnie troche wiecej niż temp ciała czyli koło 40-45st
Camel- Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 ale po przytrzymaniu ręki było przyjemnie ciepło :|czyli pewnie troche wiecej niż temp ciała czyli koło 40-45st Ja tej temperatury staram się nie przekraczać
kanar Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale po przytrzymaniu ręki było przyjemnie ciepło :|czyli pewnie troche wiecej niż temp ciała czyli koło 40-45st Ja tej temperatury staram się nie przekraczać I tego sie trzymajmy.
Muti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Up wczorajsza(dzisiejsza) próba kosmetyków:) Do 4 robiłem i tak -warstwa PB BH -CG Butter wet Wax -colli #915 Efekt...fajnyyy wet look:) Mat
MM.MM Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Duża jest różnica w wyglądzie pomiędzy coli 915 a CG butter ?
Muti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Duża jest różnica w wyglądzie pomiędzy coli 915 a CG butter ? Powiem tak,po CG jest naprawdę super wetlook...Jak nałożyłem colliego,to może wet się nie zmiejszył tylko bardziej szklisty się zrobił...Ale jestem zadowolony Mat
Marco Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Mogłeś położyć "masełko" na Colli. Tak chyba byłoby rozsądniej.
Administrator Evo Opublikowano 15 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jeśli robiłeś wszystko jednym ciagiem, to Colli zjadło Butter Waxa. Na przyszłość : a)robisz odwrotnie, dajesz najpierw 915. b)czekasz 24h między woskami.
Muti Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jeśli robiłeś wszystko jednym ciagiem, to Colli zjadło Butter Waxa. Na przyszłość : a)robisz odwrotnie, dajesz najpierw 915. b)czekasz 24h między woskami. Hmmm Mariusz z SCS,pisał mi,żebym na CG położył wosk,no ale może i racja,że najpierw twardy,pózniej butter Dzięki za rady i zapewniam,że na wiosne się poprawię A jak efekty się podobają?? Mat
Marco Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 A jak efekty się podobają?? Ty skromniacha ładnie ,ładnie,kolorek ładny. Ale to tylko zdjęcie,na żywo pewnie znacznie lepiej.
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Touran-y są piękne plus jeszcze ten kolor, mhmm ;D efekty naprawdę fajne
kolargol Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 ja wiem że są różne gusta ale na Boga Touran piękny?? co nie zmienia faktu że kolor bardzo fajny
bumblebee Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 sorry za off ale trzeba bronić kolegi takim r linem bym nie pogardził, więc może być ładnie
soyekk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Boga do tego nie mieszajmy, lekki fanatyzm wciąż jednak pozytywny widze Pięknie to tu lakier utrzymany jest
Muti Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Pięknie to tu lakier utrzymany jest Lakier właśnie nie jest w dobry stanie,tylko dobrze zakonserwowany Na wiosnę,albo jak się zrobi ładniej będzie miał drugie życie,a narazie to wydaje każdy pieniądz na kosmetyki.. to jest nałóg normalnie.. Mat
Muti Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Sobotnia korekta maski+ zabezpiecznie Nudziło mi się Mat
Rekomendowane odpowiedzi