faraon3021 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dojnik91, nie wiem jak inni. Ja mam pecha, ktory potwierdza stara zasade "Chytry dwa razy traci" Staram sie nie kusic losu i kupowac w sprawdzonych miejscach.
Dojnik91 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Chyba jednak odpuszczę. Za duża "okazja". W razie czego i tak z gwarancją mogły by być problemy..
Moderator Eryczek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dojnik91, decyzję już podjąłeś więc podzielę się z Tobą swoimi obawami: - latarka jest made in Germany - cena latarki u naszych zachodnich sąsiadów oraz ogólnie w Europie to ok 55 euro - jaka jest szansa, pomijając nawet kwestie podatkowe, że po wywiezieniu jej do Singapury, cena spadnie do 39$? Ja kupiłem tę latarkę niedawno u Pawła Nowickiego. Polecam sprzęt! Cena 235 zł z darmową wysyłką
faraon3021 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 zakker, chyby nie tego szukalem w tym temacie
zakker Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No, to nie jest latarka ale z całą pewnością dobry pomysł w sprawie lakieru
kuflik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dojnik91, decyzję już podjąłeś więc podzielę się z Tobą swoimi obawami:- latarka jest made in Germany - cena latarki u naszych zachodnich sąsiadów oraz ogólnie w Europie to ok 55 euro - jaka jest szansa, pomijając nawet kwestie podatkowe, że po wywiezieniu jej do Singapury, cena spadnie do 39$? Ja kupiłem tę latarkę niedawno u Pawła Nowickiego. Polecam sprzęt! Cena 235 zł z darmową wysyłką ja już kilka p7 miałem z dziwnych miejsc. najtansze były właśnie po 40usd, wszystkie oryginalne. najdrożej płaciłem jakoś 175zl z przesyłka jeśli dobrze pamiętam. a miałem ich już chyba 6:) mój obecny kosztował 115pln z przesyłka: )
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 kuflik, kupienie sześć razy tego samego sprzętu, bez wątpienia jest najlepszym dowodem na pełne zadowolenie klienta ale... można podpytać co Ty z nimi robiłeś że aż pięć razy musiałeś je wymieniać?
kuflik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Eryczek, a Ty dlaczego tak często kupujesz tanio zymole; )??
M4ciek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 http://www.ebay.com.au/gds/fake-led-len ... 632/g.html
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 kuflik,
kuflik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 M4ciek, dziś sprawdzić muszę świekra swoja....
bienek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No to wygląda na to że mam fake'a...
bienek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Na allegro... i wcale jakoś przesadnie taniej nie było... No nic trzeba żyć dalej z tą świadomością, chociaż jeżeli chodzi o to jak świeci to jak dla mnie super, ale bezpośredniego porównania z oryginałem nie mam
KR54321 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja kupiłem w Polsce, nie chcę pamiętać za ile, hm może od kufilka? lol Używam na spacerach z psami
bati Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kiedyś siedziałem na forum latarkowym i tam wśród maniaków Led Lenser P7 szału nie robił Za tą cenę można kupić dużo lepsze latarki Dla zwykłego "Kowalskiego" ta latartka jest och i ach Ostatnio się zdecydowałem na XENO E03 V3 (choć to nie ta półka i przedział cenowy porównując do LL P7) po dopaleniu jej na Enelopie zrobiłem w porównaniu do mojej poprzedniej latarki "diodowej" Teraz zasilam ją aku 14500 3,7V i teraz to dopiero robię W szoku jestem jak takie maleństwo może tak świecić do tego posiada 3 tryby mocy + 3 tryby ukryte jako latarka codziennego użytku sprawdza się wyśmienicie
kuflik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Chyba mam podróbkę;o Najlepsze, że porównywałem z oryginałem pewnym od dystrybutora i nie widziałem żadnej różnicy. Skoro nie widać różnicy... Ale podróbka jest zrobiona GENALNIE. Ciekawe, czy poprzednie też były podróbkami? Cholera wie... Wszystkie świeciły tak samo i wszystkie wykonane mega solidnie.
bienek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie ma co się rozwodzić nad tym, skoro widać dobrze rysy i holosy przy korekcie to nie ma co się denerwować Ale faktycznie ta podróbka wykonana jest mega solidnie.
kita33 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A na jakiej mocy sprawdzacie rysy i holosy jak to określił Bienek
Dojnik91 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dzięki M4ciek Dzięki Tobie nie kupię podróbki. Bo chodziły mi myśli po głowie czy nie skusić się na tańsze na allegro ale zauważyłem że są to podróby. Faktycznie ciężko to odróżnić ale się da.
michałoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dzięki M4ciek Dzięki Tobie nie kupię podróbki. Bo chodziły mi myśli po głowie czy nie skusić się na tańsze na allegro ale zauważyłem że są to podróby. Faktycznie ciężko to odróżnić ale się da. Skoro podróba ma taką samą jakość wykonania, świeci tak samo to myślę, że nie ma sensu płacić 2 razy drożej
faraon3021 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 michałoś, to ze wygladaja praktycznie tak samo, nie oznacza ze maja taka sama jakosc i trwalosc. Wiele razy przekonalem sie ze narzedzie jest tak dobre jak jego najslabszy element, i pozniej przez drobiazg staje sie bezuzyteczne.
michałoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 michałoś, to ze wygladaja praktycznie tak samo, nie oznacza ze maja taka sama jakosc i trwalosc.Wiele razy przekonalem sie ze narzedzie jest tak dobre jak jego najslabszy element, i pozniej przez drobiazg staje sie bezuzyteczne. Tu racja, ale wywnioskowałem z wcześniejszych wypowiedzi, że ludzie pracują jakiś czas z "podróbkami" i nie widzieli różnicy, że aż tak bardzo awaryjne nie są... Albo inaczej, nie są awaryjniejszy niż ori.
faraon3021 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 michałoś, jesli falszywka jest warta swojej ceny i spelnia wymagania kupujacego to faktycznie nie ma problemu. Warto tez pamietac ze spora czesc ceny to gwarancja ktora ma wartosc jesli mozna ja od kogos wyegzekwowac.
Rekomendowane odpowiedzi