Skocz do zawartości

SWAG Basic Quick Wax Detailer Vs Meguiars Ultimate Quik Wax Wosk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tomas-sg @Tomas-sg zostawia w tyle 😆 no sorry ale jesli jakiś produkt przed myciem kropelkuje a po myciu już nie to oznacza ze on po prostu zdycha,tak się zachowują prawie wszystkie produkty a bawię sie nimi bodajże od 20 lat i tu żadnej magi nie ma,widac ewidentnie ze Megs po myciu wlasciwym dostał po d......i kolejne mycie będzie po prostu tafla,ze pan z brodą nie jest tu lubiany nie sprawia ze czarne staje sie białe a białe czarne 

Opublikowano
Godzinę temu, menior napisał(a):

kolejne mycie będzie po prostu tafla,ze pan z brodą nie jest tu lubiany nie sprawia ze czarne staje sie białe a białe czarne

Wisi mi czyj to produkt. Wyleczyłem się z zachwycania samymi kropelkami. Mam połowę twojego stażu i skupiam się już tylko i wyłącznie na funkcjonalności danego produktu. Tak jakbyś prał w pralce ubrania i oceniał "jakość" prania na podstawie ilości piany w pralce.  Moja opinia jest podparta moim doświadczeniem, moimi oczekiwaniami. Oceniłem tylko zdjęcie i MÓJ wniosek jest taki że megs na tym zdjęciu zachowuje się tak jak powinien zachowywać się produkt DLA MNIE lepszy. Moje białe jest dalej białe. Wspomniałem o tym że na to mogło wpłynąć wiele rzeczy których mogę się tylko domyślać.

Opublikowano

@Tomas-sg  tylko ze tak sie zachowuje prawie każdy wosk,na początku kropelkuje by  w ostatnim stadium właśnie wyglądać jak na zdjęciu numer 2 nim zniknie całkiem i będzie tafla 😅 więc tu nie mówimy o produkcie ktory nie daje kropelek bo jak widzisz na zdjeciu numer 1 kropelki sa 😉 wiele wpływa na trwałość owszem i dlatego zapodalem na te same auto by porównać je w takich samych warunkach i jak dla mnie tu sensacji nie ma żadnych bo spray waxy Megsa nigdy nie stawiały na trwałość i kazdy produkt typu SSW czy BSD będzie je pod tym względem miażdżyć