Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Cześć po kilku latach obecności na rynku, postanowiliśmy zagościć na tym forum. Wielu z Was mnie zna osobiście lub z aktywności na forum ponad 11 lat. Mam nadzieję że moja obecność tutaj pozwoli przybliżyć wielu z Was nasze produkty. Planuję wpuścić trochę testerów tutaj a więc zapraszam do obserwacji naszego działu. Pozdrawiam Tadek 11 1
pablo15005 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Cześć W Lublinie przespałem szkolenia ale może nic straconego jeszcze A z chemii właśnie nic nie używałem jeszcze 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @pablo15005 za dwa tygodnie zdaje się że robimy kolejne, z uwagi na masę zapytań więc jak coś daj pw
sztefan24 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @e36ace Jakoś dwa lata temu miałem testery 100 ml QD o nazwie ENZO Gloss Enhancer i bardzo przypadł mi do gustu, tak pachniał pomarańczą, że jak wąchałem to aż czułem ten kwaskowaty posmak w ustach . Czy ten QD został wprowadzony do sprzedaży pod inną nazwą czy jednak nie?
marcineke Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Jestem zapisany do grupy na FB, nie wiem jak to się stało że nie mam żadnego waszego produktu a mam tego sporą ilość, kolega kładzie wasze powłoki, używa tylko waszych past i chwali woski, trzeba spróbować. Słyszałem że będzie szklenie w Nowy Sączu pewnie się wybiorę. @marcineke, Twój post został edytowany przez @Eryczek. Jeśli jesteś zainteresowany powodem edycji posta, zapraszam na pw.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, sztefan24 napisał(a): @e36ace Jakoś dwa lata temu miałem testery 100 ml QD o nazwie ENZO Gloss Enhancer i bardzo przypadł mi do gustu, tak pachniał pomarańczą, że jak wąchałem to aż czułem ten kwaskowaty posmak w ustach . Czy ten QD został wprowadzony do sprzedaży pod inną nazwą czy jednak nie? Hej. Gloss Enhancer został odłożony w czasie. został mega fajnie przyjęty, jednak rozwarstwianie polimeru po czasie zmusiło nas do dalszych prac. Receptura jest gotowa więc może w tym sezonie uda się go wprowadzić. Godzinę temu, marcineke napisał(a): Jestem zapisany do grupy na FB, nie wiem jak to się stało że nie mam żadnego waszego produktu a mam tego sporą ilość, kolega kładzie wasze powłoki, używa tylko waszych past i chwali woski, trzeba spróbować. Słyszałem że będzie szklenie w Nowy Sączu pewnie się wybiorę. Ps.widziałem na TT jakąś głupią babę która dostała paczkę z Waszymi kosmetykami....dla mnie to była antyreklama choć laska że swojej głupoty ma mnóstwo obserwujących....pomogło to w sprzedaży? Jaki był odbiór tej " reklamy". Co do naszych produktów to nie zostaje mi nic innego jak zachęcić do sprôbowania. co do TT to nie miałem na to wpływu, robimy też marki własne i to właśnie nasz klient wysłał dziewczynie z TT. Jaki był odbiór nie wiem, nie obserwuję tematu wiem że sprzedaż naszego klienta była spora po tym filmiku.
przemas.p Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @marcineke wszędzie próbujesz wyciągać free stuff i jeszcze ciśniesz po ludziach. Weź się chłopie ogarnij Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 4 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @e36ace cześć W którym sklepie jest dostępny Wasz cały asortyment? Mam Waszą pastę Cutingową kupioną w DH ale tam tylko kilka produktów tylko dostępnych, w MotoGo to samo. 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @t.sienkiewicz91 @MOTOGO Mają cały nasz asortyment, śmiało zapraszamy na zakupy do nich. Jeśli nie ma czego szukasz daj znać a postaram się by znalazł się na sklepie. Mam nadzieję że z pasty jesteś zadowolony, zachęcam do przetestowania innych naszych produktów. Pozdrawiam 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @e36ace tak, pasty jestem zadowolony Na pewno zamówię 5 irona na wiosnę 1
Mumins Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Siema Tadek. Tutaj Marcin z (dawniej) GTI :) Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 1 godzinę temu, t.sienkiewicz91 napisał(a): @e36ace tak, pasty jestem zadowolony Na pewno zamówię 5 irona na wiosnę koniecznie 42 minuty temu, Mumins napisał(a): Siema Tadek. Tutaj Marcin z (dawniej) GTI Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka Siema jeździłeś Alfa? 1
Mumins Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Siema jeździłeś Alfa?Pamięć Cię nie zawodzi. Nawet trzema :) Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 14 minut temu, Mumins napisał(a): Pamięć Cię nie zawodzi. Nawet trzema Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka Nawet Gwiazdora u Zachara oglądałem niedawno
Mumins Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Nawet Gwiazdora u Zachara oglądałem niedawno O Panie, kiedy to było.. :) Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka
sztefan24 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Mumins no rozwarstwiał się ale po wstrząśnięciu wracał do normy.
SerowyCheetos Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego Oj już się nie potrafię doczekać testerkow 4
AndrewZS Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego Hej. Nie chcę zaśmiecać wątku o SiO Wax. Kupiłem Wasz limitowany wosk Candy Wax. Mogę prosić o jakieś info na jego temat?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @AndrewZS Candy to połączenie najlepszych cech Sio2wax i Future Wax 1
Webster88PL Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Siamanko Tadziu Moje Top 5 to: Iron, Szampon, Piana, QD, no i oczywiście powłoki Armor i Shield X 5 1
Rekomendowane odpowiedzi