Jump to content

Recommended Posts

Posted

Proponuję Carpro PERL + odpowiednie rozrobienie z wodą. Jest to preparat 360 także mozna go używać do wielu miejsc w aucie. Plastiki, opony, uszczelki, skóra etc...

Posted

Skóra? Być może eko, ale to też bym się zastanawiał, czy nie będzie sliska i dwa, czy chciałbym na nim siedzieć...

Wyryte w skale z S20 FE 5G

Posted

@MMCzysci Teoretycznie to nazwa PERL powstała od Plastic, Engine, Rubber, Leather

Tylko że to jest formuła z przed kilkunastu lat, kiedy ludzie mieli inne wymagania - miało być widać że coś jest nałożone. Moim zdaniem jak na dzisiejsze standardy to na skóry średnio się nadaje.

Do gumy / opon i na twarde plastiki jak najbardziej jest spoko. Na gumowe dywaniki polecam je najpierw wygrzać w słońcu i dopiero nakładać - lepiej się wchłonie, a dywaniki nie będą śliskie

Posted

Działa super, ale dla mnie jest za bardzo "chemiczny", żeby wylądował na skórze Poza tym potrafi być śliski...

Wyryte w skale z S20 FE 5G

Posted

@grechut Ja wcale nie twierdzę że nie działa, a wręcz przeciwnie - jestem fanem CarPro i bardzo chętnie z PERLa korzystam, tylko nie do skóry.

Tak w sumie matowe wnętrze to relatywnie świeży trend. Chociaż nadal większość dressingów "nabłyszcza" lub / i "tłuści".

Z resztą dużo "starych" produktów nadal jest zajebiste. Przecież nawet Reset czy ECH2O miały premiery więcej niż dekadę temu

• Lubię to 1
Posted
W dniu 7.09.2023 o 13:27, MikeLBN napisał(a):

Przecież nawet Reset czy ECH2O miały premiery więcej niż dekadę temu

Ech2o w 2016r a Reset przełom 2014/15r 🙂 

• Lubię to 1