lukas1986tm Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 Czym nabłyszczać uszczelki i dywaniki gumowe?
czester Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 Proponuję Carpro PERL + odpowiednie rozrobienie z wodą. Jest to preparat 360 także mozna go używać do wielu miejsc w aucie. Plastiki, opony, uszczelki, skóra etc...
MMCzysci Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 Skóra? Być może eko, ale to też bym się zastanawiał, czy nie będzie sliska i dwa, czy chciałbym na nim siedzieć... Wyryte w skale z S20 FE 5G
czester Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 Co kto woli.... W każdym bądź razie etykieta/opis na stronie wspomina o skórze.
MikeLBN Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 @MMCzysci Teoretycznie to nazwa PERL powstała od Plastic, Engine, Rubber, Leather Tylko że to jest formuła z przed kilkunastu lat, kiedy ludzie mieli inne wymagania - miało być widać że coś jest nałożone. Moim zdaniem jak na dzisiejsze standardy to na skóry średnio się nadaje. Do gumy / opon i na twarde plastiki jak najbardziej jest spoko. Na gumowe dywaniki polecam je najpierw wygrzać w słońcu i dopiero nakładać - lepiej się wchłonie, a dywaniki nie będą śliskie
grechut Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 @MikeLBN To że stara foruma, nie znaczy że nie działa ale popieram, że na skóre chyba bym tego nie nałożył
MMCzysci Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 Działa super, ale dla mnie jest za bardzo "chemiczny", żeby wylądował na skórze Poza tym potrafi być śliski...Wyryte w skale z S20 FE 5G
MikeLBN Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 @grechut Ja wcale nie twierdzę że nie działa, a wręcz przeciwnie - jestem fanem CarPro i bardzo chętnie z PERLa korzystam, tylko nie do skóry. Tak w sumie matowe wnętrze to relatywnie świeży trend. Chociaż nadal większość dressingów "nabłyszcza" lub / i "tłuści". Z resztą dużo "starych" produktów nadal jest zajebiste. Przecież nawet Reset czy ECH2O miały premiery więcej niż dekadę temu 1
ktm950 Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 W dniu 7.09.2023 o 13:27, MikeLBN napisał(a): Przecież nawet Reset czy ECH2O miały premiery więcej niż dekadę temu Ech2o w 2016r a Reset przełom 2014/15r 1
MikeLBN Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @ktm950 Zdawało mi się że dawniej.. Może czas trochę wolniej płynie niż mi się wydawało
Rekomendowane odpowiedzi