nOx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Swoją droga niezłe lustro w sam raz do każdej łazienki
metys Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 najbardziej zadziwiające było jak Hansi @Bodensee pracował przy tej furze. Nie było ważne czy to na dachu czy przy samej ziemi. Jestem chyba troszkę młodszy, a dzisiaj odczuwam skutki polerowania Szcunek dla Moni, która daje radę z orbitalnym Flexem, ja tego sprzętu nie ogarniam
metys Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 nawet nie wiedział jaka odpowiedzialność na nim spoczywała. Był lepszy niż kamera
nOx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Clio mega mi się spodobało byłem przy nim bardziej podniecony niż przy prosiaku
metys Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 o ile dobrze kojarzę to jest jeszcze przed woskiem na tym zdjęciu, ale mogę się mylić
nOx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 To jest tylko po umyciu przed glinkowaniem !!
CarSPA-Zymöl Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Piękny lakier. W przeciwieństwie do Porsche nie mial metaliku więc głębia niesamowita.
nOx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 To jeszcze 3 fotki prosiaka na obronę Reszta będzie w relacji z cwwc2009.com To się nazywa lakier....
dario911 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jako oficjalny forumowiec chciałbym podziękować wszystkim za pomoc w zdecydowanej poprawie wyglądu moich autek. Arkowi, Marcinowi z Carspa i ekipie z niemiec za wkład pracy przy reanimacji 911. Wielkie dzięki dla Metysa i NOX-a przy obróbce Clio. Wynik prac jest imponujący. Metys wylał w czasie wytężonej pracy pewnie nie mniej potu niż Kubica w trakcie wyścigu. Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki.
Administrator CleanerFreak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dziękuję wszystkim za przybycie ( a niektórzy przejechali paręset kilometrów, np. z Katowic lub Gdańska ) i pomoc w przeprowadzeniu imprezy. Relację ze zdjęciami i wstępnymi wynikami napisze Hansi @Bodensee, a ja i Metys postaramy się przetłumaczyć. Hansi musi nie tylko posortować ponad 1200 zdjęć, ale również (a może i przede wszystkim) przyporządkować i opisać dane z testów. Stało się tak wiele różnych rzeczy, że muszę wpierw dojść do siebie i wszystko posegregować. Mimo iż nie piłem alkoholu, to jeszcze dziś czuję się piany. Pozytywne przeprowadzenie testów i pobicie rekordu anglików było ważne, ale poznanie tyle pozytywnie zakręconych ludzi było jeszcze ważniejsze. Dla mnie te dni należą do kategorii których w życiu się nie zapomina i zawsze z przyjemnością się do nich powraca.
nOx Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 od powrotu ten widok śni mi się codziennie
julian Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 a ja pluje sobie w brode, ze nie przyjechalem, bo egzamin do ktorego sie uczylem caly weekend byl banalny i spokojnie moglem zluzowac i Was poznac osobiscie. pomijam juz kwestie lodowki i clio, ktore juz dawno zaskarbilo sobie moje wzgledy, nie dalej niz pol roku temu bylem bliski kupienia takiego, w kolorze zoltym;)
dario911 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 A tam na dole lodówki to co to są za specyfiki?. Chyba nie robią wosków w kapslowanych butelkach
AutoDetailing Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zadałem to samo pytanie i usłyszałem, że to woski dla żołądka Jutro wrzucę zdjęcia
CarSPA-Zymöl Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dzięki za świetnie i pożytecznie spędzony weekend. Napewno na długo utknie w pamięci. Trzeba już myslec o CWWC2010! :-)
dario911 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Odbiegasz w daleką przyszłość. Jest jeszcze CWWC 2009 part II we wrześniu i part III w grudniu. Okazji do spotkań będzie jeszcze duuuużo!!!
julian Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 czy jest jakis przyblizony termin wrzesniowy? bo tym razem nie chialbym przegapic takiej imprezy!
Globy Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja również gorąco dziękuję wszystkim raz jeszcze za spotkanie i gratuluję organizacji! Sorry, że nie wpadłem w niedzielę, ale bliska mi osoba miała wypadek na motocyklu. Porsche i Renault - cacuszka
metys Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 A tam na dole lodówki to co to są za specyfiki?. Chyba nie robią wosków w kapslowanych butelkach to gaśnica tak na prawdę to jest to chyba Mother's coś tam:) nigdy nie używałem
dario911 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Metys mówię o tych czterech sztukach z lewej strony!
metys Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ahaaaa niektórzy mogą pomyśleć, że CWWC to tylko przykrywka, żeby wyrwać się z domu na browar
julian Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 no jasne, kto by tu myslal o samochodach?;p
Administrator CleanerFreak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Metys mówię o tych czterech sztukach z lewej strony! To POLSKI, czysty wosk Carnauba czy jest jakis przyblizony termin wrzesniowy? bo tym razem nie chialbym przegapic takiej imprezy! Jeszcze nie - jak tylko będzie wiadomo, dam znać.
Fotikon Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 A tam na dole lodówki to co to są za specyfiki?. Chyba nie robią wosków w kapslowanych butelkach Jak kotś zauważył, jest to elemnet systemu gaśniczego, do użytku wewnętrznego Lodówczka niczego sobie, następna choroba będzie
Rekomendowane odpowiedzi