Coove Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Nie no chłopaki zawsze sprawnie podchodzą do tematu. Myślę, że jakieś opóźnienie wysyłki. ;)
DaV Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Dobra ja to rezygnuje, myślałem ze do tej pory już dawno będzie po temacie Od przyszłego tygodnia zaczynam urlop.
t.sienkiewicz91 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @DaV Spokojnie, pewnie przyjdzie do końca tygodnia Ja dziś będę u rodziców to sprawdzę czy nie przyszło, w poniedziałek dostałem info, że paczka do mnie wychodzi.
marcineke Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @t.sienkiewicz91 nie przejmuj się ja też dostałem info że w poniedziałek wychodzi ....dziś czwartek ....chyba że pocztą polską wysłali albo tauronem czy obajtkowym Orlenem to przyjdzie koło połowy wakacji....
grechut Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 3 godziny temu, marcineke napisał(a): @grechut jakiegoś spisku się doszukujesz? Nie nie, tak tylko sobie głośno myślę
damiano2007 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Panowie, spokojnie. Trochę obsuwy czasowej sie zdarzyło producentowi. Bądźcie wyrozumiali, to działa w dwie strony. Jest też gro użytkowników, którzy robią po czasie testy, opinie i ziemia dalej się kręci. 6
alexander.p Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Jak mówimy w logistyce. Sorry mamy sezon :)Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka
marcineke Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @alexander.p W ostatnich dniach sporo zamawiam, jak zamówie do 12-13 tej to mam na drugi dzień w paczkomacie o 10,30 lub dpd 11 tej.....
Moderator Streat Opublikowano 24 Czerwca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Panowie spokojnie, producent za darmo daje do testu produkt pełnowartościowy, do tego sam wysyła paczki. Każdy może mieć małe opóźnienie i świat sie nie kończy przyjdzie paczka to sie zrobi test cierpliwie trzeba czekać 5
przemas.p Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Streat też mi się tak wydaje. Przecież pracować każdy chyba ma czym Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 2
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 Witajcie! Przepraszamy za opóźnienia z wysyłkami i paczuszki do was jadą! 1
marcineke Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Przyszła paczka ...hurrra Nie mogłem się powstrzymać żeby szybko otworzyć..... Może ja jakieś dziwne zapotrzebowanie mam ale dla mnie najważniejsze są 3 aspekty które na szybko przetestowałem, obszerny test w weekend będzie tego kilka bo jutro APC z Kiurlab ma przyjść na testy... Więc towar do pianowniczki 1:10 i jedziemy....dla mnie ważna jest gęsta piana. Porównanie : APC Good Stuff 1:10 Carlab interior cleaner - gotowy Hydrophobic Coat Interior Cleaner 1:10 Cleantle APC 2 1:10 Piana Good Stuff równie słaba jak Cleantle z tym że Cleantle na początku gęsta śmietana a po kilku sekundach się rozpływa, tu szacun dla Carlab i Hydrophobic, są gęste i długo się trzymają. Zapach , drugi ważny dla mnie aspekt Good Stuff w butelce delikatny zapach ciężko do określenia ale bardzo przyjemny, po rozcięczeniu całkowity brak zapachu( edycja , w butelce nie czuć zapachu ale po rozpyleniu zapach bardzo delikatny i przyjemny ale jest) , podobnie jak Cleantle, interiory mają fajny zapach , fajnie się pracuje jak coś pachnie ...zwłaszcza że produktami w 80% pracuje moja żona. Domywanie....sprawdziłem próbnie umyłem obudowę klimatyzacji jednostki zewnętrznej , lekkie wypracowanie pędzlem i jest czysto więc jest dobrze.... Tak na szybko się pobawiłem , w weekend wjeżdża auto to będziemy używać. Dzięki Good Stuff za przesyłkę lepiej późno niż wcale....szkoda że nie mam porównania do starej wersji np Green Tea... A tak nawiasem trzeba to APC wymywać? W instrukcji pisze wymyć lub przetrzeć suchą fibrą?Dodatkowo na butelce napis interior .... 3
Putkowski07 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Mój zestaw dotarł. Pierwsze testy w piątek 1
ral6014 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Fajnie by było, gdyby pierwsza osoba testująca założyła temat w odpowiednim dziale
Rekomendowane odpowiedzi