Coove Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Nie no ch艂opaki zawsze sprawnie podchodz膮 do tematu. My艣l臋, 偶e jakie艣 op贸藕nienie wysy艂ki. ;)
DaV Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Dobra ja to rezygnuje, my艣la艂em ze do tej pory ju偶 dawno b臋dzie po temacie Od przysz艂ego tygodnia zaczynam urlop.
t.sienkiewicz91 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 @DaV Spokojnie, pewnie przyjdzie do ko艅ca tygodnia 聽 Ja dzi艣 b臋d臋 u rodzic贸w to sprawdz臋 czy nie przysz艂o, w poniedzia艂ek dosta艂em info, 偶e paczka do mnie wychodzi.
marcineke Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 @t.sienkiewicz91 nie przejmuj si臋 ja te偶 dosta艂em info 偶e w poniedzia艂ek wychodzi ....dzi艣 czwartek ....chyba 偶e poczt膮 polsk膮 wys艂ali albo tauronem czy obajtkowym Orlenem to przyjdzie ko艂o po艂owy wakacji....
grechut Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 3 godziny temu, marcineke napisa艂(a): @grechut jakiego艣 spisku si臋 doszukujesz? Nie nie, tak tylko sobie g艂o艣no my艣l臋
damiano2007 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Panowie, spokojnie.聽 Troch臋 obsuwy czasowej sie zdarzy艂o producentowi.聽 B膮d藕cie wyrozumiali, to dzia艂a w dwie strony. Jest te偶 gro u偶ytkownik贸w, kt贸rzy robi膮 po czasie testy, opinie i ziemia dalej si臋 kr臋ci.聽 聽 6
alexander.p Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Jak m贸wimy w logistyce. Sorry mamy sezon :)Wys艂ane z mojego SM-A326B przy u偶yciu Tapatalka
marcineke Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Czerwca 2023 @alexander.p W ostatnich dniach sporo zamawiam, jak zam贸wie do 12-13 tej to mam na drugi dzie艅 w paczkomacie o 10,30 lub dpd 11 tej.....
Moderator Streat Opublikowano 24 Czerwca 2023 Moderator Zg艂o艣 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Panowie spokojnie, producent za darmo daje do testu produkt pe艂nowarto艣ciowy, do tego sam wysy艂a paczki. Ka偶dy mo偶e mie膰 ma艂e op贸藕nienie i 艣wiat sie nie ko艅czy 聽przyjdzie paczka to sie zrobi test 聽cierpliwie trzeba czeka膰 聽 5
przemas.p Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Streat te偶 mi si臋 tak wydaje. Przecie偶 pracowa膰 ka偶dy chyba ma czym Nada艂em z mojego fona przy u偶yciu Tapatalka 2
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zg艂o艣 Opublikowano 3 Lipca 2023 Witajcie! Przepraszamy za op贸藕nienia z wysy艂kami i paczuszki do was jad膮!聽 1
marcineke Opublikowano 4 Lipca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 4 Lipca 2023 Przysz艂a paczka ...hurrra Nie mog艂em si臋 powstrzyma膰 偶eby szybko otworzy膰..... Mo偶e ja jakie艣 dziwne zapotrzebowanie mam ale dla mnie najwa偶niejsze s膮 3 aspekty kt贸re na szybko przetestowa艂em, obszerny test w weekend b臋dzie tego kilka bo jutro APC z Kiurlab ma przyj艣膰 na testy... Wi臋c towar do pianowniczki 1:10 i jedziemy....dla mnie wa偶na jest g臋sta piana. Por贸wnanie : APC Good Stuff 1:10 Carlab interior cleaner - gotowy聽 Hydrophobic Coat Interior Cleaner 1:10 Cleantle APC 2 1:10 Piana Good Stuff r贸wnie s艂aba jak Cleantle z tym 偶e Cleantle na pocz膮tku g臋sta 艣mietana a po kilku sekundach si臋 rozp艂ywa,聽 tu szacun dla Carlab i Hydrophobic, s膮 g臋ste i d艂ugo si臋 trzymaj膮. Zapach , drugi wa偶ny dla mnie aspekt Good Stuff w butelce delikatny zapach ci臋偶ko do okre艣lenia ale bardzo przyjemny, po rozci臋czeniu ca艂kowity brak zapachu( edycja , w butelce nie czu膰 zapachu ale po rozpyleniu zapach bardzo delikatny i przyjemny ale jest) , podobnie jak Cleantle, interiory maj膮 fajny zapach , fajnie si臋 pracuje jak co艣 pachnie ...zw艂aszcza 偶e produktami w 80% pracuje moja 偶ona. Domywanie....sprawdzi艂em pr贸bnie umy艂em obudow臋 klimatyzacji jednostki zewn臋trznej , lekkie wypracowanie p臋dzlem i jest czysto wi臋c jest dobrze.... Tak na szybko si臋 pobawi艂em , w weekend wje偶d偶a auto to b臋dziemy u偶ywa膰. Dzi臋ki Good Stuff za przesy艂k臋 lepiej p贸藕no ni偶 wcale....szkoda 偶e nie mam por贸wnania do starej wersji np Green Tea... A tak nawiasem trzeba to APC wymywa膰? W instrukcji pisze wymy膰 lub przetrze膰 such膮 fibr膮?Dodatkowo na butelce napis interior .... 3
Putkowski07 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 4 Lipca 2023 M贸j zestaw dotar艂. Pierwsze testy w pi膮tek 聽 1
ral6014 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zg艂o艣 Opublikowano 4 Lipca 2023 Fajnie by by艂o, gdyby pierwsza osoba testuj膮ca za艂o偶y艂a temat w odpowiednim dziale
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋