daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Rogo, mówisz masz: BTW- jestem mega zadowolony, nie zapakowałem jeszcze środków do felg bo akurat alusy miałem robić ale środki spokojnie się jeszcze zmieszczą BTW: sorki za tyle zdjęć, może nie oddają wielkości torby ale możecie mi uwierzyć jest naprawdę wielka
rogo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 daniels - niezła sesja , torba prezentuje się bardzo fajnie, jak dla mnie mogłby miec jeszcze jakąś opcję "zasłonienia" od góry żeby przy dłuższym przecowywaniu zabezpieczyc zawartośc przed kurzem
daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 wiadomo że całości zestawu na raz w plener nie zabieram ale to co potrzebne mieści się w 100%, torba od góry ma rzepy do których można przyczepić pokrowiec, pertraktuje właśnie z żoną żeby mi coś przeszyła na maszynie do torby oczywiście jest mega pancerny pasek na ramię
daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 alledrogo, ale widziałem w większych sklepach z narzędziami, w marketach budowlanych typu leroy, obi też była ale cena zabijała...
MyszaKr Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Noooo torba ciekawa Tylko cena Ja używam podróżnej, w sumie w dwie osoby pakowaliśmy się na 14 dni wakacji do niej ( w tym moja kobieta ) Teraz są ta kosmetyki, jako że nie było przegródek to do środka włożyłem takie organizery jak do baganiżka się czasami kupuje. Ale w twoim przypadku widzę że można mieć torbę i wszystko szybko z niej wyciągnąć.
daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dokładnie, będziesz kiedyś chciał obadać ten wynalazek to ustawimy się na mieście. Też miałem mega fajną torbę którą chciałem zaadaptować ale wszystko było niestabilne i tylko kwestia czasu kiedy coś by się wylało...
bucky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 mogę osobiście polecić tą walizkę na kołach: http://allegro.pl/stanley-mobilny-warsz ... 10823.html kupiłem na promocji w makro za 120zl, mieszczę w niej wszystko co tylko mam - na górnym poziomie mam DAS-6, 4pady, 2x BP, fibry, ręcznik do osuszania, pędzle i inne akcesoria, w dolnej części mieści się cała gama produktów, można wkładać i wkładać miejsca nie braknie jak nie zapomnę zabrać z pracy aparatu to dodam zdjęcia, Pozdrawiam Bucky
daniels Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 stronę wcześniej wpisałem że przesiadłem się na torbę ze względu na małą pojemność i mobilność tego zestawu
Marco Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 że przesiadłem się na torbęTylko tak do konca nie jestem pewien czy ten zestaw ktory zapakowałeś jest wlasciwy. Widzę jednak ze wszystko jest nowe i "zycie" zferyfikuje co Ci jest naprawde potrzebne. No chyba ze jest to wszystko co masz i jest to sposob na przechowywanie. Jesli tak, to szybko ta torba bedzie zbyt mała Tak na szybko zbyt mała ilość aplikatorów-chociażby do wosku brak,żadnej fibry .Po co Ci komplet past polerskich skoro "nic więcej" do tego nie ma.
daniels Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Marco nie jest nowy 20 fibr 10 aplikatorow 7 padow i 2 bp plus 2 Kwazary, gloria, polerka siedza w skrzynce o ktorej mowa wyzej, jak potrzebuje to zabrac w teren to wrzucam to w skrzynke z tesco...
bati Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Odświeżę trochę temat ;-) jaką torbę byście polecili do zmieszczenia małego zestawu kosmetyków ;-)
neclocus Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 kupilem sobie za cale 16 zl pojemnik monterski Patrol (wymiary 520x320x120) ale okazuje sie ze choc dopiero zaczynam, pojemnik zrobil sie maly ; ) pozdrawiam
piotrl Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Ja jeden dostałem razem a autem a drugi czerwony dokupiłem sobie
yel1 Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Czy te torby które pokazuje piotrl, można kupić bez wyposażenia?
piotrl Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Czy te torby które pokazuje piotrl, można kupić bez wyposażenia? Ja kupiłem ale na ebay.co.uk pustej w żadnym sklepie nie dostaniesz pisałem nawet do Autoglym-a i nie maja takich pustych tu masz linka http://cgi.ebay.co.uk/Autoglym-red-valet-case-bag-ideal-car-valeting-/290532734528?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a519b640
adii Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Mój turystyczny zestaw młodego detailera siedzi sobie w bagażniku w razie awarii ! do tego jeszcze 2 wiaderka a w nich opryskiwacz i rękawica
Administrator AreK Opublikowano 22 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 adii, SUPER zestawik. Buteleczki 250ml?
bati Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Wie ktoś gdzie można kupić Meguiar's International Kit Bag jeśli ma ktoś tą torbę to mógłby wrzucić jej zdjęcie jak ona wygląda wielkościowo np na tle jakiejś butelki itp itd ... tak żeby było widać jej wielkość oraz niech ktoś napisze czy jest z niej zadowolony
Justyna Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Kupić można np. tu: http://www.all4auto.pl/meguiars-interna ... p-413.html
cocolino Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Wie ktoś gdzie można kupić Meguiar's International Kit Bag jeśli ma ktoś tą torbę to mógłby wrzucić jej zdjęcie jak ona wygląda wielkościowo np na tle jakiejś butelki itp itd ... tak żeby było widać jej wielkość oraz niech ktoś napisze czy jest z niej zadowolony Pojemnością to ona nie grzeszy. Mi wszedł szampon DJ 500 ml, UC, Swirl-x, IPA 500 ml, APC 1L, płyn do szyb Meguiar's i w boczną 6-8 fibr + ze 4 aplikatory. Na początek może być ale jak ktoś chce przenosić więcej rzeczy to musi sprawić sobie większą.
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Taka torebeczka akurat żeby zapakować podstawowe kosmetyki, i mieć zawsze przy sobie w bagażniku
Rekomendowane odpowiedzi