DbamoAuto.pl Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 Mówiłam, że wracamy i nie żartowałam Na naszej stronie www.dbamoauto.pl wystartowała JESIENNA PROMOCJA, rabaty sięgają nawet -35% DBAMY o to, aby wasze auta były zadbane przez calutką jesień Jestem pewna, że znajdziecie coś dla siebie w świetnej cenie! Nie zapominajcie o najważniejszym - dla forumowiczów mamy również coś specjalnego. Wpisujcie w uwagach do zamówienia "forum kosmetyka aut" a otrzymacie dodatkowe gratisy I standardowo pochwalcie się w komentarzach, co udało wam się upolować 1
Tomas-sg Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 W zakładce "promocje" macie 104 strony z produktami Średnio mi się uśmiecha szukać tego -35 % Proponuję wam byście mieli jeszcze jako dodatkowa zakładkę np, -15, 20, 25, 30, 35 i każda z nich oddzielnie 6
analyzator Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 no i baner kieruje na główną strone 1
AudiBlask Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 @DbamoAuto.pl będzie jakieś promo na Nxtzen ?
PawelRDM Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 14 godzin temu, Tomas-sg napisał(a): W zakładce "promocje" macie 104 strony z produktami przejżałem kilka stron tu rodzynek: https://dbamoauto.pl/pl/p/FUNKY-WITCH-Silica-Limited-Wax-150ml/1756
Tomas-sg Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 6 minut temu, PawelRDM napisał(a): przejżałem kilka stron tu rodzynek: https://dbamoauto.pl/pl/p/FUNKY-WITCH-Silica-Limited-Wax-150ml/1756 Z doświadczenia powiem że w sprawie rodzynków najlepiej zawsze wykonać najpierw telefon Ale nie powiem, dobra robota. Ja się poddałem jak zobaczyłem ilość stron 1
xadamx Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 9 minut temu, Tomas-sg napisał(a): Ale nie powiem, dobra robota. Ja się poddałem jak zobaczyłem ilość stron Ja już od poprzedniej akcji omijam przeglądanie takich promocji w dbamoauto. Zdecydowanie lepiej ten temat funkcjonuje gdzie indziej ("młody"). Tam spokojnie oddaję się dokonaniu zakupów rzeczy, które nie są mi na już potrzebne, a kuszą cenami.
Kubos Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 14 godzin temu, Tomas-sg napisał(a): W zakładce "promocje" macie 104 strony z produktami Średnio mi się uśmiecha szukać tego -35 % 18 minut temu, xadamx napisał(a): Ja już od poprzedniej akcji omijam przeglądanie takich promocji w dbamoauto. Myślałem, że tylko mnie tak to irytuje (lekko mówiąc), ale jak widać nie Samo filtrowanie produktów jest tak archaiczne, że naprawdę ciężko się to przegląda.
Bitek Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 Pomogła by opcja ustawienia dostępnych produktów, sporo produktów nie ma na stanie i lecieć ponad 100 stron jest nieciekawe 1
DbamoAuto.pl Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 W dniu 28.10.2022 o 09:37, Tomas-sg napisał(a): Z doświadczenia powiem że w sprawie rodzynków najlepiej zawsze wykonać najpierw telefon Ale nie powiem, dobra robota. Ja się poddałem jak zobaczyłem ilość stron Rodzynek jest nadal dostępny więc zapraszamy do zakupów W dniu 28.10.2022 o 09:48, xadamx napisał(a): Ja już od poprzedniej akcji omijam przeglądanie takich promocji w dbamoauto. Zdecydowanie lepiej ten temat funkcjonuje gdzie indziej ("młody"). Tam spokojnie oddaję się dokonaniu zakupów rzeczy, które nie są mi na już potrzebne, a kuszą cenami. Adam nie gniewaj się na nas, jesteśmy dosyć młodym sklepem i jeszcze się uczymy - wiemy, że nie wszystko działa idealnie dlatego tym bardziej dziękujemy za takie uwagi. Zaimplementowaliśmy już 2 dodatki do naszego sklepu które powinny usprawnić odnajdowanie okazji. Mamy nadzieję, że do nas wrócisz W dniu 28.10.2022 o 10:08, Kubos napisał(a): Myślałem, że tylko mnie tak to irytuje (lekko mówiąc), ale jak widać nie Samo filtrowanie produktów jest tak archaiczne, że naprawdę ciężko się to przegląda. Niestety podczas wybierania bazy do budowania sklepu być może postawiliśmy na nie tego "konia", lecz właśnie takie uwagi są nam potrzebne by móc się poprawiać. Dołożyliśmy dwa dodatki do sklepu które sprawią, że przy produkcie będzie wstążka z procentowym rabatem oraz drugi który ..... rozumie tylko nasz informatyk
xadamx Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 2 godziny temu, DbamoAuto.pl napisał(a): Adam nie gniewaj się na nas, jesteśmy dosyć młodym sklepem i jeszcze się uczymy - wiemy, że nie wszystko działa idealnie dlatego tym bardziej dziękujemy za takie uwagi. Zaimplementowaliśmy już 2 dodatki do naszego sklepu które powinny usprawnić odnajdowanie okazji. Mamy nadzieję, że do nas wrócisz Panowie. Ależ ja sie absolutnie na Was nie gniewam. Cieszy, że liczycie się z uwagami. Nie robimy tego po złości lecz po to aby zakupy u Was odbywały się sprawniej. Oczywiście, że będę do Was wracał lecz musicie również pilnować stanów magazynowych, negocjować ceny wyjściowe aby być atrakcyjniejszym od konkurencji. Często się zdarza, że przez długi okres czasu macie problemy z dostępnością towaru. 1
DbamoAuto.pl Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @Tomas-sg zapraszamy do komentarzy niżej, dopiero się uczymy… Chcielibyśmy, abyście byli jak najbardziej usatysfakcjonowani, dlatego do produktów dodaliśmy wstążki z oznaczeniem %
xadamx Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Nie wiem jak inni ale ja żadnych wstążek nie widzę. 3 różne przeglądarki, 2 różne urządzenia. 1
PawelRDM Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Też nic nie widzę ale jakieś zamówienie poszło Cena za Aqua Boostera najlepsza w internecie chyba ... #67521267 1
DbamoAuto.pl Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @xadamx @pablo15005 już lecę z tym do naszego informatyka aktualnie walczy, żeby to wstawić. @PawelRDM cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów
pablo15005 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Na aqua zawsze mega promo macie to fakt, teraz braki magazynowe ale śledzimy. Bardzo chętnie z tym wypisaniem. Nawet przy planowanej promce np wpis śledzcie markę adbl bo wpada mega rabat. Tutaj dla użytkowników forum byłoby kuszące, a na pewno i dla Was korzystne bo patrząc po zakupach użytkowników trochę kasy się przelewa po tych sklepach 1
DbamoAuto.pl Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Wstążki na produktach już dostępne! Niedługo wam wypisze może jakieś rabatowe perełki co do producentów, bo jakbym miała wszystkich wypisać, to bym do jutra siedziała 1
xadamx Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 3 minuty temu, DbamoAuto.pl napisał(a): Wstążki na produktach już dostępne! Potwierdzam 3 minuty temu, DbamoAuto.pl napisał(a): Niedługo wam wypisze może jakieś rabatowe perełki co do producentów, bo jakbym miała wszystkich wypisać, to bym do jutra siedziała A może wprowadzić dodatkowo filtrowanie po wielkości rabatu? 2
DbamoAuto.pl Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 09:38, pablo15005 napisał(a): Na aqua zawsze mega promo macie to fakt, teraz braki magazynowe ale śledzimy. Bardzo chętnie z tym wypisaniem. Nawet przy planowanej promce np wpis śledzcie markę adbl bo wpada mega rabat. Tutaj dla użytkowników forum byłoby kuszące, a na pewno i dla Was korzystne bo patrząc po zakupach użytkowników trochę kasy się przelewa po tych sklepach ok. W takim razie śledźcie Cleantecha bo wpada mega rabat Deturner też na grubo. W dniu 4.11.2022 o 10:43, xadamx napisał(a): Potwierdzam A może wprowadzić dodatkowo filtrowanie po wielkości rabatu? Niestety taki dodatek nie jest dostępny u naszego dostawcy sklepu. Co do dostęoności produktów też wykryliśmy pewien problem który już niebawem zostanie zażegnany. Wiele produktów wpadało nam do rezerwacji i z niej nie wracało. Byliśmy pewni, że produkty się wyświetlają a okazuje się, że mamy je fizycznie a na sklepie internetowym pokazuje się ich brak. Kwestia tygodnia i powróci ok 300-400 produktów które są fizycznie a na sklepie ich nie ma Mamy nadzieję, że wstążki z rabatem choć częściowo ułatwią Wam zakupy. A i co poniedziałek wpadają nowe produkty tygodnia na które przewidziany jest dodatkowy rabat. Jest to ciekawa okazja do złapania obniżek oraz poznania naszej ekipy ponieważ co tydzień produkty tygodnia prezentuje inny jej członek Dziś będzie to nawet członkini Julia. Także wpadajcie na nasze sociale i sprawdzajcie nowe produkty tygodnia. Pozdro 1
PawelRDM Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2022 @DbamoAuto.pl w zeszłym tygodniu nxtzen 365 był produktem tygodnia bez rabatu 🥹
Grzechu23 Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2022 @DbamoAuto.pl A czy jest szansa na wprowadzenie (wydaje się prostego, a jakże ultra pomocnego) filtra w postaci dostępności towaru? Masa produktów od dawna jest jako brak w magazynie i przeklikiwanie tego jest uciażliwe 1
DaroMCZ Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2022 @DbamoAuto.pl Poszło małe zamówienie (nr 2056) ale chyba zapomniałem o dopisku w uwagach do zamówienia
DbamoAuto.pl Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 21 godzin temu, Grzechu23 napisał(a): @DbamoAuto.pl A czy jest szansa na wprowadzenie (wydaje się prostego, a jakże ultra pomocnego) filtra w postaci dostępności towaru? Masa produktów od dawna jest jako brak w magazynie i przeklikiwanie tego jest uciażliwe Już pytam się naszego informatyka, co możemy z tym zrobić Produkty NIEDOSTĘPNE zostały już wyłączone ze strony, będą się one automatycznie aktywować, zgodnie z dostępnością Mam nadzieję, że ułatwi to wam zakupy na naszej stronie internetowej I bardzo dziękujemy, za wasze uwagi na temat tego co powinno być inaczej! My jesteśmy dla WAS, a więc będziemy się starać robić wszystko, abyście byli zadowoleni 2 1
DbamoAuto.pl Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 Psst! Śpicie?? Wpadam do was z mega fajnym info! Wpadajcie na naszego instagrama @dbamoauto.pl, wczoraj wleciał gruby konkurs we współpracy z CLEANTLE Do zgarnięcia jest giga zestaw, także liczymy też na kreatywność naszych forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi