Dystrybutor Cleantle Opublikowano 28 Października 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 42 minuty temu, andy.krystofi napisał(a): @Cleantle mam problem, ponieważ zaaplikowałem produkt na pędzel klasyczny z Work Stuffa po czym delikatnie czyściłem wokół kratek nawiewu i mam wrażenie że delikatnie zmył mi się znaczek nawiewu. Mieliście może tego typu przypadek? Może jakieś tipy na używanie tego przy kratkach nawiewu? Nie zdażyło się to nam nigdy ale jeśli nie są duże zabrudzenia to spokojnie produkty możesz rozcieńczać. Jeśli boisz się o najdelikatniejsze elementy to rozcieńcz np. 1:1 albo 1:2.
JakubBe Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 W dniu 17.08.2022 o 17:54, gtszudi napisał(a): ja dzis otrzymalem paczke z MR.Cleaner , i zaczynam testy. Lexus IS250 2gen. auto dosyc zadbane we wnetrzu jak na mechanika , fajny zapach , dobrze czysci ,ogolnie na + , jak trafi mi sie jakis brudniejszy samochod nie omieszkam przedstawic paru fotek Nie wiem czy to ma dla Ciebie kolego jakieś znaczenie ale przypadkiem przyuważyłem że ktoś na allegro uzywa Twoich zdjęć (dokładniej jednego) w swoim ogloszeniu... 12615020470 5
penkus5 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @JakubBe Brawo za spostrzeżenia i pamięć 2
MMCzysci Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2022 Co do smug - robię właśnie W213, w którym piano black jest od cho... dużo. Chwila na dotarcie czystą, dobrej jakości mikrofibrą i żadnych smug nie ma. Ani na ww., ani na ekranach. Miałem spore obawy, a zostalem pozytywnie zaskoczony. Odparowuje bez trudu. Skuteczność czyszczenia jak przy poprzedniej wersji - świetna. Super się pieni pod pędzlem. Na zapach jakoś specjalnie nie zwróciłem uwagi - poprzednia wersja miała charakterystyczny, tu chyba robota mnie za bardzo wchłonęla, żeby się sztachać Wyryte w skale z S20 FE 5G 4
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 18 Grudnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2022 19 godzin temu, MMCzysci napisał(a): Co do smug - robię właśnie W213, w którym piano black jest od cho... dużo. Chwila na dotarcie czystą, dobrej jakości mikrofibrą i żadnych smug nie ma. Ani na ww., ani na ekranach. Miałem spore obawy, a zostalem pozytywnie zaskoczony. Odparowuje bez trudu. Skuteczność czyszczenia jak przy poprzedniej wersji - świetna. Super się pieni pod pędzlem. Na zapach jakoś specjalnie nie zwróciłem uwagi - poprzednia wersja miała charakterystyczny, tu chyba robota mnie za bardzo wchłonęla, żeby się sztachać Wyryte w skale z S20 FE 5G Super, że to kolejne potwierdzenie że moc jest, mimo bezpieczniejszego i lepszego skladu pod kątem biodegradowalnosci
marcinald Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2023 Jak radzi sobie z plakiem? Szukam coś skutecznego i bezpiecznego co usunie plaka i nie narobi bałaganu na bardziej delikatnych elementach.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2023 @marcinald usunie
Kuka Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 @Cleantle Czy IC+ nadaje się do bieżącego mycia wnętrza auta, przetarcia kurzu czy polecacie coś innego?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Września 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 @Kuka jak szybkie przetarcie każdego elementu to polecamy Interior QD. 1
sztefan24 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Też tak macie, że w półlitrowych butelkach cleantle na dnie robi się mikropęknięcia i płyn się z nich sączy? Co ciekawe z litrowymi butelkami nie mam takiego problemu a w półlitrowych to już druga butelka. To minimalne pęknięcie widać po lewej stronie butelki 1
drufi Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 A ta butelka nie jest "po przejściach" ?U mnie dno jest całe.
sztefan24 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @drufi jedyne przejścia jakie mogła mieć to w wysyłce. Kupiłem kiedyś litr i sprzedawca wysłał mi 2x0,5l - pierwsza butelka była spoko, nic się nie działo, drugą odstawiłem na tył regału. Mineło z 4-5 miesięcy, dziś chciałem użyć Interiora ciekło spod butelki - ubytek był nie duży więc nie mogło to trwać długo. To samo zrobiło mi się w nowym Tech Cleanerze. Kosmetyki przechowuje w szafie, temperatura minimum 12 stopni. Czasem widzę, jak denka od tych butelek 1l wyginają się w drugą stronę i zamiast być wklęsłe są wypukłe i trzeba im pomóc. Ogółem jakościowo Cleantle ma chyba jedne z najgorszych butelek. Od Daily shampoo w przesyłce została pernamentnie, lekko wgięta.
marcineke Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @sztefan24 przyznam że mam kilka butelek z Cleantle , wszystkie jak nowe, w przeciwieństwie do Adbl które wklęsły. Trigery z Cleantle może nie szałowe ale też bezawaryjne.Az pójdę sprawdzić moje butelki pół litrowe
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @sztefan24 jaki produkt? i jaki numer partii?
sztefan24 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @Cleantle numer partii jest na etykiecie czy butelce? Interior Cleaner+ w tym przypadku. Edit. Batch jest na etykiecie, na szczęście przekleiłem ją na nową butelkę.
marcineke Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Aż sprawdziłem wszystkie moje butelki z Cleantle nie myślałem że jest tego aż tyle. Żadne nie pęknięte, z całej tech chmary tylko Iron Man i Leather Cleaner minimalnie wkląśnietę, wcześniej nie zwróciłem na to uwagi bo mało to widać. Myślę że to uszkodzenie w transporcie lub od niewłaściwego przechowywania w sklepie.
pablo15005 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Was też tak ic dusi przy rozpylaniu?
MMCzysci Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Jak nim zawieje w twarz, to trochę tak Poprzedni był lepszy pod tym względem.Wyryte w skale z S20 FE 5G
marcineke Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @pablo15005 @MMCzysci jaki ma zapach IC z Cleantle ? Zastanawiałem się czy go nie kupić do pary z Carlabem i Fresso ale teraz to się zastanawiam.
MMCzysci Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Coś ala pomarańcza. Zapach nie jest zły, ale jak za bardzo się sztachniesz to faktycznie potrafi przydusić...Wyryte w skale z S20 FE 5G
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @MMCzysci to przez dodatek antybakteryjny. @sztefan24 bardzo stara partia, potem zaczęliśmy rozlewac do butelek hdpe. Odezwij się na priv.
pablo15005 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @Cleantle nie jest to szkodliwe jak się człowiek sztachnie tym?
luk45z Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Godzinę temu, marcineke napisał(a): jaki ma zapach IC z Cleantle ? Ta sama nuta zapachowa co Industrial Degreaser, a tego znasz Tylko że pod tą nutą jest zdecydowanie mniej "zasadowy" hehe
marcineke Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @luk45z byłem powąchać, nie chcem... Zostaje przy Carlab, Fresso i resztkach Hydrophobic coat.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @marcineke wąchałes prosto z butli? Zapach inaczej się zachowuje jak wachamy po prysnieciu @pablo15005 jak będziesz to pił albo pryskal non stop i się zaciągał to będzie jest tu odpowiednia ilość żeby zabijało bakterie a nie robiło szkody nam przy normalnym użytkowaniu.
Rekomendowane odpowiedzi