witek1965 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jakiś .......... zrobił mi rysę do białej kości, na szczęście krótka, ale ............. wiecie sami. Mega w....rw. Tego nie da się zapolerować, więc pozostaje chyba tylko zaprawka. Czy też można coś zrobić samemu ?
Marcin1992 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jak bardzo wyczuwalna pod paznokciem?
RoBee Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Na drugiej focie wygląda na głęboką. Jak masz lakier, to idzie zrobić zaprawkę. Nie zniknie ale będzie niewidoczna.Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
witek1965 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 19 godzin temu, Marcin1992 napisał: Jak bardzo wyczuwalna pod paznokciem? bardzo. Paznokieć zahacza się. lakieru rzecz jasna nie mam, a dorabiają chyba minimum "setkę" plus odrobina klaru.
coded Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 16 godzin temu, witek1965 napisał: bardzo. Paznokieć zahacza się. lakieru rzecz jasna nie mam, a dorabiają chyba minimum "setkę" plus odrobina klaru. mxnowicki dorobi małą zaprawkę z igłą. 1
Syrio Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 W Aso albo na alle nie masz zestawów zaprawkowych po kodzie? Skierować krawędzie i delikatnie zaprawkę, potem bezbarwny. Na tym kolorze powinno być mało widoczne. 1
witek1965 Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 jak nie dostanę w mieszalni lakierów w Głogowie lub oryginalnego w ASO, to zamówię w mxnowicki. Dzięki
MirekGTS Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 W dniu 2.07.2022 o 13:22, Syrio napisał: W Aso albo na alle nie masz zestawów zaprawkowych po kodzie? Skierować krawędzie i delikatnie zaprawkę, potem bezbarwny. Na tym kolorze powinno być mało widoczne. Jak zrobi nie umiejętnie to będzie bardzo widoczne. W tych wszystkich i srebrach bardzo duże znaczenie ma ułożenie ziarna którego nie da się położyć jak z pistoletu. Najczęściej wychodzi ciemna krecha bo ziarno się topi. Sytuację ratuje trochę nakładanie bardzo cienkich warstw.
marcelus Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 A co polecicie do nakladania tych bardzo cienkich warstw? Ostatnio próbowałem fluid penem ale albo nic nie lecialo z niego albo za dużo, chyba ze trafilem na najgorsza chinszczyzne.
Rekomendowane odpowiedzi