Moderator Streat Opublikowano 31 Maja 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 @DbamoAuto.pl no i namowiliscie poszło zamówienie
DbamoAuto.pl Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 W dniu 12.05.2022 o 12:49, MirekGTS napisał: @DbamoAuto.pl będą dostępne jeszcze duże bańki allegrini go-go insect na promocji? są aktualnie 1
JakubBe Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 To i ja się załapałem na sam koniec promocji - Zamówienie nr 1371
xadamx Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 I jeszcze jedno zamówienie ode mnie poszło 1373 Pozdrawiam
DaroMCZ Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 @DbamoAuto.pl namówiliście tą mega niespodzianką kolejne zamówienie nr 1374
paki112 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 rzutem na taśmę 1375 ze względu na tajemniczą "niespodziankę"
paki112 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 W dniu 31.05.2022 o 10:50, DbamoAuto.pl napisał: Słuchajcie. od dziś do każdego zamówienia dostaniecie mega niespodziankę wystarczy, że napiszecie w uwagach do zamówienia "kosmetykaaut". Serio.... MEGA NIESPODZIANKĘ No dobra to się pochwalcie co to za niespodzianka, bo w moich dwóch paczkach złożonych po tym poście i z hasłem "kosmetykaaut" nie znalazłem niczego, czego nie zamówiłem oprócz naklejki i połamanego triggera. Poza tym wszystko doszło całe i zdrowe Pytam z czystej ciekawości, bo z rabatu skorzystałem więc jeśli to o niego chodziło, to super 2
KUBA46 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Godzinę temu, paki112 napisał: No dobra to się pochwalcie co to za niespodzianka, bo w moich dwóch paczkach złożonych po tym poście i z hasłem "kosmetykaaut" nie znalazłem niczego, czego nie zamówiłem oprócz naklejki i połamanego triggera. Poza tym wszystko doszło całe i zdrowe W sumie u mnie też 1
xadamx Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 No ja nie otrzymałem niczego, czego nie dostawałem wcześniej - gratisy Carlab i naklejki + liścik z "podziękowaniami" za zakupy, o których wiedziałem wcześniej. Ale dla mnie tajemnicza niespodzianka nie była powodem dokonania zakupu dlatego nie przywiązuję do tego większej wagi. Co do samych przesyłek - wszystko było ekspresowo wysyłane i dobrze zapakowane. Na pewno będę tam jeszcze robił zakupy i czekam na większą bazę producentów i częstrze uzupełnianie stanów magazynowych PS. Pozdrawiam Artura 1
GrzechuKR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 Odebrałem właśnie zamówienie i dodatkowo było to co na zdjęciach oraz naklejki. Dzięki i pozdrawiam 1 1
DbamoAuto.pl Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 W dniu 2.06.2022 o 15:16, paki112 napisał: No dobra to się pochwalcie co to za niespodzianka, bo w moich dwóch paczkach złożonych po tym poście i z hasłem "kosmetykaaut" nie znalazłem niczego, czego nie zamówiłem oprócz naklejki i połamanego triggera. Poza tym wszystko doszło całe i zdrowe Pytam z czystej ciekawości, bo z rabatu skorzystałem więc jeśli to o niego chodziło, to super W dniu 2.06.2022 o 16:32, KUBA46 napisał: W sumie u mnie też W dniu 3.06.2022 o 07:42, xadamx napisał: No ja nie otrzymałem niczego, czego nie dostawałem wcześniej - gratisy Carlab i naklejki + liścik z "podziękowaniami" za zakupy, o których wiedziałem wcześniej. Ale dla mnie tajemnicza niespodzianka nie była powodem dokonania zakupu dlatego nie przywiązuję do tego większej wagi. Co do samych przesyłek - wszystko było ekspresowo wysyłane i dobrze zapakowane. Na pewno będę tam jeszcze robił zakupy i czekam na większą bazę producentów i częstrze uzupełnianie stanów magazynowych PS. Pozdrawiam Artura Tajemniczą niespodzianką było dołączenie was do grona osób posiadających mega duży rabat Prosimy o nie udostępnianie kodów rabatowych gdyż w innym przypadku będziemy zmuszeni je wyłączyć 1
paki112 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 @DbamoAuto.pl no i super, dziękuję bardzo, skorzystałem z niego i będę korzystać
Rekomendowane odpowiedzi