Detailing House Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zapraszamy serdecznie na jedyny tego rodzaju event w Polsce, gdzie podczas dnia otwartego Detailing House będziecie mieli okazję spotkać się z producentami topowych marek produktów do detailingu oraz poznać tajniki technik używanych w profesjonalnych studiach detailingowych. A to wszystko w towarzystwie starannie wyselekcjonowanych aut oraz atrakcji motoryzacyjnych dla całej rodziny. Pierwsza edycja święta detailingu w Polsce przed Wami! Wstęp bezpłatny Impreza w godzinach 12:00-20:00 Obserwujcie wydarzenie i zapraszajcie znajomych. Więcej informacji wkrótce! 3
Administrator AreK Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Będę, w szelkach Ekipo, może Drugi Ogólnopolski Zlot FKA ?@Mumins i reszta brygady! Organizujecie jak na Detailing Show?
Mumins Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Będę, w szelkach Ekipo, może Drugi Ogólnopolski Zlot FKA ?@Mumins i reszta brygady! Organizujecie jak na Detailing Show? @AreK możesz na mnie liczyć :D na dni otwarte DH bardzo chciałbym przyjechać, ale to dosłownie drugi koniec Polski....Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
smerf91 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Szkoda, że tak daleko bo z wielką chęcią bym wpadł!
xadamx Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Ja niestety w tym czasie będę w górach na weekendowym wypadzie. A szkoda bo w tym czasie jest też Aerobaltic i tak oto 2 fajne imprezy mnie ominął.
Adrian89 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Nie obiecuję bo kilkanaście dni temu zostałem tatą i póki co ciężko się wyrwać, ale stanę na rzęsach żeby chociaż na trochę wpaść @Detailing House macie jakiś bardziej szczegółowy rozkład eventu? Ułatwi mi to trochę pertraktacje
Detailing House Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Adrian89 Wszystko na dniach powinno pojawi się na wydarzeniu. Możemy jedynie powiedzieć, że będzie coś dla każdego. Nie zabraknie zabawy dla najmłodszych, jedzenia oraz oczywiście najlepszego towarzystwa i detailingu 2
#kris Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @xadamx zawiodłem się na Tobie bo pewnie będę @AreK @Mumins zakładamy koszulki z Detailing Show
Tomas-sg Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, #kris napisał: @xadamx zawiodłem się na Tobie bo pewnie będę @AreK @Mumins zakładamy koszulki z Detailing Show Że mnie znowu nie będzie... Masakra. Ale dla solidarność swoją koszulkę założę do roboty!
xadamx Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 2 godziny temu, #kris napisał: @xadamx zawiodłem się na Tobie bo pewnie będę Cóż poradzić. Mi też szkoda.
mike6_6 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Potwierdzam swoją obecność P.S. dzięki @Kris że o mnie wspomniałeś
Detailing House Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Mamy nadzieję, że wszyscy obecni zadowoleni, a wszyscy nieobecni żałują i będą z nami w następnych edycjach 1 1
lodowa Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 bardzo fajna mila atmosfera ! jeżeli będzie kolejna edycja na bank sie zjawie ! kto nie był i się wahał niech żałuje 1
Detailing House Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Więcej zdjęć znajdziecie tutaj: https://drive.google.com/drive/folders/1SJyB_q_cM1IuzwPrpT7R8aOAdyf2LgGq?fbclid=IwAR0TvELlB_6A1PMsn5UlVXlXg9moOYIo3hbvbfFDmVrilw95ZobEhlbgvDk 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Września 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Detailing House zdjecia z drona chcecie !!
Detailing House Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @BiałyGTi oczywiście ! Pół firmy później chodziło i pytało kto latał dronem
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Września 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 3 minuty temu, Detailing House napisał: oczywiście wieczorem podeśle wam na pw
Detailing House Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @BiałyGTi Super. Wielkie dzięki Może być też na kontakt@detailing-house.pl 1
Rekomendowane odpowiedzi