monterro Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Cześć, miał ktoś okazję używać One+ R18P-0? Szukam DA na akumulator ponieważ będę z niej korzystał w garażu podziemnym gdzie nie mam 240v. Chodzi o sprzęt dla amatora one step pod powłokę na 2-3 auta rocznie. Nada sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Chyba kolega @Domel ma taki sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Ja zamówiłem i czekam na dostawę Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Mam i bardzo ją lubię + dwa aku 5aH Na razie robiłem same cleanerki, AIO, politurki i jest prima sort. Wkrótce już sprawdzę na poważniejszym pacjencie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 42 minuty temu, Domel napisał: Mam i bardzo ją lubię + dwa aku 5aH Na razie robiłem same cleanerki, AIO, politurki i jest prima sort. Wkrótce już sprawdzę na poważniejszym pacjencie Ten aku 5ah wystarczył ci na całe auto z jednym przejazdem krzyżowym ? Myślę nad tą polerka bo mam dwa aku po 2.5ah i ładowarkę więc tylko kupić maszynę i działać coś więcej na lakierze. Te pady w zestawie dają radę? 42 minuty temu, Domel napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 8 minut temu, przemek2000 napisał: 2.5ah Nie wiem jak Ryobi, ale ile miałem sprzętu akumulatorowego to aku 2ah to dramat. Ostatnio dokupiłem 5ah do odkurzacza Boscha. Nie wiem na ile 2ah wystarczy może 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterro Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Jakieś wady sprzętu odkryłeś? Ile ją masz? wydaje mi sie fajną alternatywą dla kablówek zwłaszcza jak ktoś ma już sprzęty Ryobi ( 1 system aku). Ona ma talerz 125mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 8 godzin temu, monterro napisał: Jakieś wady sprzętu odkryłeś? Wydaje mi się, że przy mocnym docisku traci obroty. 8 godzin temu, monterro napisał: Ile ją masz? Ze dwa miechy może będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Domel a jak z grzaniem się głowicy? Ten model nie ma tej przypadłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Qukie napisał: @Domel a jak z grzaniem się głowicy? Ten model nie ma tej przypadłości? Hmmm sprawdze i dam znać bo nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Domel a aku 5ah faktycznie starczy na cale auto przy cleanerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Aivars napisał: @Domel a aku 5ah faktycznie starczy na cale auto przy cleanerze ? U mnie 4 auta juz zrobione + przyczepa kampingowa cała w AIO - bez problemu z baterią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 10 minut temu, Domel napisał: U mnie 4 auta juz zrobione + przyczepa kampingowa cała w AIO - bez problemu z baterią. Bardziej mi chodzilo o to na ile czasu pracy starczy bateria 5ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Aivars napisał: Bardziej mi chodzilo o to na ile czasu pracy starczy bateria 5ah Ponad godzinę bez problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @Domel Planujesz może jakiś test tej maszyny? Bo cenowo jest dosc przystępnie, to co do tej pory przeczytałem wygląda zachęcająco. U mnie ta sama sytuacja co u kolegi @monterro - hala garażowa bez dostępu do prundu a myślałem o jakimś lekkim one step. No i cleaner ale to już widzę że się nada Z tego co widziałem jest multum przejściówek na znanym portalu - można korzystać z aku do makity, bosha, parkside itd. Więc tym bardziej zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Adrian89 napisał: Planujesz może jakiś test tej maszyny? Tak testy "caly czas trwaja" Filmik bedzie i test w odpowiednim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jesli o mnie chodzi to jestem po pierwszym nakladaniu cleanera ta maszynka i jestem pozytywnie zaskoczony. Maszyna jest bardzo wygodna i poreczna, wibracje ma minimalne. Robi co ma robic nie wiem jak sie spisze przy grubszych sprawach ale do okazjonalnych, szybkich akcji jest odpowiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jesli o mnie chodzi to jestem po pierwszym nakladaniu cleanera ta maszynka i jestem pozytywnie zaskoczony. Maszyna jest bardzo wygodna i poreczna, wibracje ma minimalne. Robi co ma robic nie wiem jak sie spisze przy grubszych sprawach ale do okazjonalnych, szybkich akcji jest odpowiedniaU mnie oscylacja pracuje tylko na maksymalnych obrotach. Na pozostałych bardzo często się zatrzymuje? Spróbuję talerz zmienić bo mam wrażenie że on jest krzywy i maszyna się z nim siłujeWysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 @Aivars takie coś znalazłem co do czasu pracy na różnych pojemnościach aku. Zostawię to tutaj i będę dalej czekał aż @Domel wrzuci coś więcej jak sobie radzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dracohd Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Tak testy "caly czas trwaja" Filmik bedzie i test w odpowiednim czasie Kolego jak temat testu? Jest już film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernardzik Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Pytanie do posiadaczy, czy macie bicie na talerzu coś koło 1-2mm? Mam już zamówioną drugą i w każdej inne bicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 39 minut temu, bernardzik napisał: Pytanie do posiadaczy, czy macie bicie na talerzu coś koło 1-2mm? Mam już zamówioną drugą i w każdej inne bicie. Nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernardzik Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 @Domel link do filmiku jak to u mnie wygląda. https://share.icloud.com/photos/09f1EgsvDDsxnhRFl0MuPAvRw I czy to normalne, że są takie wibracje przy 6800, że mi baterie wyszlifowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi