Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 27 Maja 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 Linia PASSION - seria stworzona dla każdego pasjonata czystego auta. To nie tylko ładnie opakowany produkt ale przede wszystkim kosmetyki świetnej jakości. Znakomicie się prezentują i jeszcze lepiej działają. Stworzone z pasji dla pasji. SiO2 Detailer - Quick Detailer na bazie SiO2 stworzony w celu łatwej i szybkiej ochrony lakieru. Główne cechy: Łatwa aplikacja Wysoki połysk Mocny efekt hydrofobowy Wydajność Przyjemny zapach Trwałość na poziomie 5-6 tygodni Sposób użycia: Przed użyciem wstrząśnij butelkę Aplikuj produkt w cieniu i na chłodny lakier Spryskaj mikrofibrę lub lakier i rozprowadź produkt Dotrzyj drugą stroną mikrofibry https://sklep.goodstuff.com.pl/pl/p/SiO2-Detailer-Quick-Detailer-z-dodatkiem-SiO2/297 Zapraszamy do dyskusji! 7 1 2
D@ViD Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 @Good Stuff Zamówiony sprawdzimy, porównamy 1 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 Czekamy na opinie
Moderator Domel Opublikowano 27 Maja 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 6 godzin temu, Good Stuff napisał: Czekamy na opinie Bardzo przyjemna aplikacja, przypomina Glossa. Zapach perfumowany. Nie jestem pewny ale bardzo małe przyciąganie kurzu ma. Bede to weryfikował bo sezon pylenia u mnie w szczycie. I wczoraj syf był makabryczny a dziś po aplikacji bardzo mały osad - może to tylko zbieg okoliczności. Sprawdzę. Śliskość 4/6 u mnie. Wszystkie inne parametry ogarnę z czasem. 3 1
Gardor Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 Bardzo ładna etykieta Pewnie skuszę się na produkt w najbliższym czasie. 1
mat06 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 1 godzinę temu, Domel napisał: Bardzo przyjemna aplikacja, przypomina Glossa. Zapach perfumowany. Nie jestem pewny ale bardzo małe przyciąganie kurzu ma. Bede to weryfikował bo sezon pylenia u mnie w szczycie. I wczoraj syf był makabryczny a dziś po aplikacji bardzo mały osad - może to tylko zbieg okoliczności. Sprawdzę. Śliskość 4/6 u mnie. Wszystkie inne parametry ogarnę z czasem. @Domel może jakieś porównanie z klasykiem Water Gold? 1
menior Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ktos juz sprawdzal hydro jakie daje?
Moderator Domel Opublikowano 3 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 31 minut temu, menior napisał: Ktos juz sprawdzal hydro jakie daje? Lało przez ostatnie kilka miechów. Więc teraz jak jest pogoda, aż żal mi auto moczyć Kropeleczki na zakurzony lakier po leciutkim deszczyku Mycie konkretne po długim weekendzie 3
mat06 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Jak się sprawuje ten QD jeśli chodzi o przyciąganie kurzu?
Slovak Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Kilka spostrzeżeń po dzisiejszej aplikacji - bardzo łatwa aplikacja, a jak przesadzimy z ilością produktu wystarczy lekka mgiełka i można kilkoma ruchami usunąć niedoskonałości. Mam wrażenie, że delikatnie przyciemnił lakier na Leonie, ale sprawdzę to przy okazji aplikacji na ciemnych lakierach. Jedyne co mi nie pasuje to zapach, który przypomina wyperfumowanego "wiejskiego" dżentelmena. 2
D@ViD Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 Jestem po pierwszej aplikacji. Pracowałem tym QDekiem na zewnątrz, w cieniu, ale temp powyżej 24 st. - Potwierdzam łatwą aplikację. Szybko odparowuje (przynajmniej w moim przypadku). Lepiej dawać strzała na mikrofibre i rozprowadzenie. Ja użyłem mikrofibry Work Stuff Gentleman Basic, stronę z krótkim włosiem. Zapach taki perfumowany mocno - dla mnie może być Porównując do poprzednio testowanego przeze mnie QD SiO2 od Neoxal, to Good Stuff jest typowym Quick Detailerem. Łatwy w aplikacji Fotka po aplikacji. 3
Slovak Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Coś tam maskuje Lewa po QD, a prawa przed.
rrthc Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Koledzy pytanie. Wam też się tak rozwarstwia i atomizer nie chce działać? Wszelkie próby reanimacji typu potrząsanie nie dają rezultatów
D@ViD Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @rrthc to Carnauba i SiO2 nie mogą dojść do porozumienia i biją się miedzy sobą 1
rrthc Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 I co z tym zrobić? Kosz czy do odratowania?
Qlimaxss Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @rrthcJa bym zaczął od napisania do producenta. Jest tutaj na forum. Myślę że skończy się wymiana na drugi . Chyba że nieodpowiednio trzymałeś np na mrozie itp.
rrthc Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Qlimaxss kupiony z miesiąc temu w stacjonarnym. Użyty raz a tu wczoraj taka lipa. Trzymany jak reszta gratów tego typu w garażu gdzie mróz nie zagląda
Qlimaxss Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 @rrthc No to podjedź do stacjonarnego . I zagadaj o problemie. Tak to obejdzie się bez wysyłek itp.
rrthc Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 @Qlimaxss nie mam paragonu bo gotówką płaciłem. Zresztą nie jestem typem który lubi robić gownoburze. Niesmak zostaje i pewnie się zastanowie czy coś kupować więcej z ich stajni. Z drugiej strony wytestowalem ech2o i tez fajnie siadło. Także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Zresztą @Good Stuffco wy na to?.
Qlimaxss Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @rrthc Jak dla mnie marka i tak wykarze się dobrą twarza i nawet bez paragonu, myślę że wyślą ci nowy produkt plus pędzelek . Tak abyś był zadowolony i nie miał niesmaku po takiej akcji. Pamiętaj że nie robi błędów ten co nic nie robi
penkus5 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 20 minut temu, Qlimaxss napisał: Pamiętaj że nie robi błędów ten co nic nie robi Święte słowa! Każdemu zdarza się pomyłka, błąd, najważniejsze aby wyjść z tego z twarzą Pod tym względem wielu powinno się uczyć od Good Stuff!
rrthc Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Panowie nie zrozumcie mnie źle. Ja po prostu spytałem z ciekawości. Zgadzam się z wami w 100 procentach. Z ich interior cleanera jestem bardzo zadowolony . Czysci mi się nim świetnie. Po prostu zdziwiłem się jak zobaczyłem co jest w środku
penkus5 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @rrthc Ależ nikt Ci tu nic nie zarzuca ani nie insynuuje. Zwyczajnie chwalimy sobie zachowanie i podejście do klienta ze strony Good Stuff. Reasumując, po rozmowie z nimi i opisaniu problemu, na pewno będziesz zadowolony
rrthc Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @penkus5 z interior i fabric cleanera jestem zadowolony. Ten qd-ek tylko zrobił mi kuku
KiziorDZN Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @rrthc Już rok temu o tym wspominałem w swoim teście ale odpowiedni się nie doczekałem.
Rekomendowane odpowiedzi