Slovak Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Temat był poruszany wśród administratorów i podjęto decyzję, ze żadnego SB nie będziemy instalowac na forum. Temat serwera możemy również zamknąć na chwile obecną, jeśli pojawi się problem w dostępie do forum, to natychmiastowo dzwonie do usługodawcy i rozwiązuje problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Proszę o dodanie odnośnika do profilu użytkownika przy postach, bo teraz nie da się przejść bezpośrednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 cannonn, kliknięcie w avatar przekierowuje Cie do profilu użytkownika. Tylko nie wiem co w sytuacji gdy ktoś go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgodnie z Waszą prośbą dodałem link do profilu użytkownika, a żeby dodać pogrubiony nick użytkownika w szybkiej odpowiedzi należy nacisnąć @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.z Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 macie wrażenie, że forum bardzo długo się wczytuje oraz muli? ... inne fora działają mi szybko, również inne strony, jednak tutaj jest coś nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 daniel.z, wprowadzałem poprawki o które prosili koledzy powyżej. Przy odświeżaniu stylu następujące drobne przerwy w dostępie do forum. Informacja dla reszty użytkowników, na dole forum pojawił się chat. Nowi użytkownicy nie mają do niego dostępu, jeśli jednak ktoś zacznie w nim rozmowy o kosmetykach lub będzie prosił o porady, od razu zostaną mu zabrane prawa dostępu do chatu. Chat jest uruchomiony na okres próbny 3 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zapraszamy na czat na dole strony głównej. TESTUJEMY!!!!!! 26 lut 2015, o 18:55 Zapraszamy na czat na dole strony głównej. TESTUJEMY!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zapraszamy na czat na dole strony głównej.TESTUJEMY!!!!!! 26 lut 2015, o 18:55 Zapraszamy na czat na dole strony głównej. TESTUJEMY!!!!!! u mnie jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Też tak miałem, wystarczyło odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Odświeżamy, usuwamy ciasteczka i powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 działa po odświeżeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3022 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Po kliknięciu w emotikon SB - przerzuca na górę strony i nic więcej się nie dzieje. Nie da się wstawić żadnej emotikony poprzez kliknięcie na nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie wiem czy było to tylko u mnie, ale wczoraj przez dłuższy czas miałem taki problem przy próbie wejścia na forum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 To wczorajsZe prace nad zmianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 27 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Czeka nas jeszcze 4-6 godzinna przerwa - wcześniej napiszemy info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Zniknął czat, a po kliknięciu w ustawieniach czatu wyślij: http://scr.hu/2srm/oruuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 I nie będzie na chwilę obecną, dopóki nie rozwiążemy problemu z bazą danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Po zmianie forum moja długa lista ignorowanych tematów została wykasowana a co gorsze nie mogę znaleźć opcji ignorowania tematu. Czy ta opcja została usunięta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 1 Marca 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 comando, Obecnie nie ma opcji ignorowania tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nie wiem czy to zamierzone czy skutek ostatnich problemów z forum, ale dodawanie nicka do odpowiedzi poprzez kliknięcie na niego przestało działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 weglus, musisz kliknąć na @ przed nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jeśli jest możliwość proponowałbym wrócić do poprzedniej opcji z dodawaniem nicka do odpowiedzi po kliknięciu na niego, a odnośnik do profilu zrobić pod Avatarem, tak jak jest PW czy email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 cannonn, nie ma takiej możliwość, nie lubię zmieniania zdania co kilka dni. Teraz wszystko jest ujednolicone w tematach i chacie nick wstawia się poprzez @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 psemo, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDominikk Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mam następujący problem z forum, jest sporo węższe niż wcześniej, poza tym przy odnośniku "indeks witryny" nakłada się facebook oraz uzytkownicy. Prowadzone są jakieś prace nad forum i to skutek tego, czy coś z moją przeglądarką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi