Lybex Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Przeglądając forum na tablecie po prawej stronie jest pusty kawałek tak jak by zostało miejsce po tym menu które było kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Było już o tym, wyczyść/odśwież cookies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy byłaby możliwość przeniesienia mojego tematu z działu sprzedam do różne? Miałem zaćmę wczoraj i popełniłem błąd. Przepraszam za zamieszanie. Chodzi o tematviewtopic.php?f=23&t=22438 Sam możesz to zrobić kopiując i wklejając w odpowiednim dziale-tak na przyszłość. Przeniesione. Arekkaz dzięki za poświęcony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Było już o tym, wyczyść/odśwież cookies. Niestety nic to nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 To już nie nasza wina, u mnie na wszystkich urządzeniach jest poprawnie wyświetlane forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 U mnie wszystko wyświetla się dobrze a forum śmiga jak struś pędziwiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixxerjunkie Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Chciałbym się zapytać dlaczego ktoś kasuje mi posty? Wysłałem drugi raz pytanie odnośnie jednego z "projektów firm detailingowych" i znowu zniknęło. Czy pytanie o czas trwania korekty lakieru w nowym samochodzie jest pytaniem niewygodnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Czy odkopywanie 5 letniego tematu jest na miejscu? Wątpię również, aby ktoś pamiętał po 5 latach ile trwała korekta danego samochodu. Są na forum tematy w których znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, wystarczy użyć wyszukiwarki - search.php . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Małe pytanie (sorry jeśli już było)...czy linki w postach, tematach itp. mogłyby otwierać się w nowej karcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Naciśnij "rolkę" i link otworzy się w nowej karcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Było. Myszką klikasz rolkę a na laptopie jakiś skrót jest. A czy będzie ignorowanie tematów ? Dlaczego czasem mi muli forum a nawet wywala(wylogowuje)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ignorowania tematów nie będzie, nie ma takiej modyfikacji do phpBB 3.0 czy phpBB 3.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Smuteczek z tym ignorowaniem tematów . Co od otwierania linków w nowych tabach polecam ctrl+klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 1. Rozważacie przyciemnienie tej środkowej części forum, któa jest praktycznie biała? 2. Ikony obok postów (o przeczytanych lub nie postach w temacie) - czy można je bardziej rozróżnić, zmienić kolory, tak aby na pierwszy rzut oka było widać, czy temat był przeczytany? Ogólnie good job, naprawdę jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 1. Zostaje tak jak jest. 2. Jeśli więcej osób będzie chciało zmiany ikon, to mogę rozważyć przeniesienie ikon z innego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Punkt drugi popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_rahzel Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie wiem jak jest u innych,ale u mnie tło z kropelkami nie jest na całym ekranie(z prawej jak i lewej strony mam po 1,5-2cm czarnego tła) Rozdzielczość mojego ekranu to 1920x1080 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Punkt drugi np. na forum Leon'a jest to fajnie czytelne http://leonclub.pl/forum/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Moja propozycja ikon: - kwadratowe z nowej wersji SE Square Left do phpBB 3.1 - http://motorsportelite.pl/index.php - okrągłe z oryginalnego Prosilver - http://www.phpbb3styles.pl/index.php?st ... quare+Left - Artodia: Ultra Blue - http://www.phpbb3styles.pl/index.php?st ... Ultra+Blue - RedSilver3 - http://www.phpbb3styles.pl/index.php?st ... RedSilver3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wszystkie z nich są kiepskie, bo tu głównie chodzi o to żeby na pierwszy rzut, bez wpatrywania się, było widać czytane / nieczytane. Belka na tym tle kropelkowym wygląda świetnie, 100 razy lepiej niż poprzednie buttony. Jeszcze zwrócę uwagę na to, że logo jest ucięte od dołu (brakuje ze 4 pikseli, nie ma ogonka przy "ę") Małe zmiany (kopiuj / wklej / zastąp) poniższego kodu w css: p.author { color: #999; font-size: 0.9em; line-height: 1.2em; margin: 0 15em 0.6em 0; padding: 0 0 5px; } .postprofile strong { color: #999; font-size: 1em; font-weight: normal; } .postprofile dd, .postprofile dt { color: #666; font-size: 0.9em; font-weight: bold; line-height: 1.2em; margin-left: 8px; } .postbody h3 { font-size: 1.2em; line-height: 125%; text-transform: none; } a, a:link, a.forumtitle, a.forumtitle:visited, a.topictitle, a.topictitle:visited, a.topictitle:hover, a.forumtitle:hover, legend, #main-body ul.menu li a:hover, #main-body ul.menu li.parent li a:hover, #main-body ul.menu li.parent ul li.parent ul li a:hover, #main-body ul.menu li.active a, #main-body ul.menu li.parent li.active a, #main-body ul.menu li.parent li.parent li.active a, #main-body ul.menu li.cat-open a, #main-body ul.menu li.parent li.cat-open a, #main-body ul.menu li.parent li.parent li.cat-open a, .roktabs-wrapper .roktabs-links ul li.active span, .color h3 span, #vmMainPage span.catbar-text h3, div.pathway a { color: #999; } to taki efekt. Przy czym wiadomo, że zawsze trzeba zrobić kopię pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy jest możliwość żeby tak jak na starym forum po kliknięciu w nazwe użytkownika jego nick wklejał sie do szybkiej odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mnie również tego brakuje przy szybkiej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A mi brakuje leniwego ładowania zdjęć. Teraz ładowane są wszystkie i nieraz widoczny obszar strony nie ma fotek, a na górze się ładują, ładują, ładują i strona przeskakuje w góre i ponownie trzeba zjechać w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 weglus: popieram poorsultanpl: popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pytanie do administracji. Wystawiłem dzisiaj wosk na sprzedaż, chciałem teraz dodać zdjęcie a tematu w dziale sprzedam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi