vlodek2532 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @kamil598 w sumie takie foto znalazłem 1
Moderator Domel Opublikowano 13 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 K2 Scepter - Szczotka Do Felg - 4 mycie 12.IX.2020 Szczotka deformuje się podczas obcierki osłony hamulców wewnątrz felgi. Jeśli te osłony mają przestrzeń między felgą a blachą - szczotka spisuje się bez zarzutu i nie deformuje się. Niestety pod tym względem włosie Daytony jest 100% lepsze. Jakość domywania K2 nie ustępuje Daytonie. Cena = jakość. Daytona kosztuje 140PLN zakupiona w Lipcu 2014 roku - wygląda jak nowa. K2 Scepter koszt 34 PLN - jak wytrzyma 7 myć będzie sukces 1
zawisza Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 Mi się w ogóle nie sprawdza. Nie wiem ile trzeba się namachać żeby ładnie brud zszedł. Zostaje przy pędzlu i rękawicy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Grzechu23 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 13 godzin temu, zawisza napisał: Zostaje przy pędzlu i rękawicy Nie wiem jaki masz wzór felg, ale środki myjesz pędzelkiem i rękawicą? W 90% wzorów jest to praktycznie nie możliwe
zawisza Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Ciasny front, ale na tyle ze środki myje jak ściągam koła... Raczej przy myciu ile dam radę to chemia i myjka. Na szczęście felgi ciemne Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCiasny front, ale na tyle ze środki myje jak ściągam koła... Raczej przy myciu ile dam radę to chemia i myjka. Na szczęście felgi ciemne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi