CMQ Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Jest paczka, dzięki Gansan - zapraszam po odbiór, daj znaka czy chcesz z firmy czy ode mnie z chaty odbierać.
Gansan Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Odbior w salonie jutro....sellanta purbojsów nie dali angole kuzwa... Gansan
Gość Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Paczka dzis u mnie wsio gra
wierzba Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 sellanta purbojsów nie dali angole kuzwa... a co jest nie tak ??? z ciekawości pytam... PS. w razie czego można już kupic na miejscu
kuflik Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 ale siara;/ mieszkam blisko siedziby firmy, a nadal nie mam nowej zabawki;p ale już jutro z samego rana będzie u mnie;) czasem blisko znaczy dalej...
fernando Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Dzięki, do mnie też dotarła paczka, ale to, co zamawiałem na pierwszym miejscu, też nie zostało uwzględnione w zamówieniu - chyba jest to znak, że trzeba zmienić sklep
Ziutek Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 wow, tak po prostu nie dali? Przy tak dużym zamowieniu, taka firma, tak kogoś oszukiwać to aż się nie chce wierzyć. Może warto do nich napisać i się zapytać co jest grane. Może się nie zmieściło i planowali wysłać na raty, albo ich kurier podprowadził coś w transporcie. Ciekawe czy moje zamówienie dojdzie w całości. Chociaż all4auto nic mi nie pisał o jakichś brakach, więc jestem dobrej myśli póki co
all4auto Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Panowie sprawa wygląda następująco, paczka dotarła zawartość jest zgodna z dostarczonymi dokumentami z cleanyourcar jednak nie wszystko w tym dokumencie zostało uwzględnione, wygląda tak jakby zamówienie złożone przeze mnie w sklepie nie do końca było tym co otrzymaliśmy. Np zamawianie były gąbki sonusa i faktycznie przyszły ale nie te co być powinny na dokumencie sprzedaży, który dostałem gąbki widnieja i zgada się z tym co mam w firmie ale nie to zamawiałem oczywiście jeśli jakiegoś produktu nie będzie to zwracam pieniądze za niego wpłacone, a jeśli produkt np gąbka będzie inna niż tak, która miała być to użytkownik dostanie ode mnie informacje z zapytaniem co dalej z tym robimy. Niestety w takiej sytuacji ja poniosę stratę, odległość i koszt paczki do anglii jest zbyt duży żeby reklamować 2-3 produkty. Pismo z prośbą o wyjaśnienie poszło. Przykro mi, że niektórzy nie otrzymali wszystkich zamówionych produktów.
Gość Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Po co kupujecie w UK, skoro w Polsce jest już dużo sklepów internetowych? Nie zdziwiłbym się, gdyby "angole" celowo tak zrobili, w końcu ich podejście do Polonusów jest znane.
julian Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 gdzie w PL można kupić zestaw 4x250ml past menzerna? bo o wiele chętniej bym kupil w kraju!
all4auto Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Pasty menzerny doszły , jutro wysyłam jej do łukasza.
julian Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 spoko, mi sie nie spieszy, to było pytanie z retoryczne... ale dzięki za pozytywne info!
Ziutek Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 jesli doszedł inny rodzaj produktu ale z tej gamy to rzeczywiście trochę słabo reklamować, ale jeśli czegoś w ogóle nie wysłali to może dasz radę mailowo wyjaśnić? zrobić skan tego dokumentu, który przysłali z paczką i porównać do złożonego zamówienia (fajnie jeśli mają jakąś historię własnych zamówień na stronie, albo jakieś wysyłane automatyczne potwierdzenie na maila z listą zamówienia) i wtedy wysłać 2 zdjęcia tych 2 różnych list zamówień i niech doślą braki np wspomniany sealant Poorboys'a.
Gość Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 gdzie w PL można kupić zestaw 4x250ml past menzerna? bo o wiele chętniej bym kupil w kraju! Malcziku, nie podniecaj się tak, wykrzyknik mówi, że krzyczysz. Ja dobrze słyszę, więc wystarczy, że napiszesz to bez dziecinnych emocji. Panjał? Chodzi o produkty dostępne w PL, jak np. sealant Poorboy's. Ceny są takie same, więc nie widzę sensu kupowania u Anglików, którzy traktują nas jak gorszą kategorię.
CMQ Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Nie chcę być nieuprzejmy (tak jak Ty to czynisz) ale ten wątek jest dla tych, którzy na zakupy się zdecydowali. Skoro zdecydowali, to mieli jakieś powody i jest to ich sprawa. Jaka odpowiedź na Twoje pytanie Cię usatysfakcjonuje? A przede wszystkim co Ci ona da? Ty nie kupujesz, więc zainteresowany nie jesteś, więc wybacz - nie Twoja sprawa, prawda? Nepotrzebny ruch w temacie, który nie do tego chyba służy.
wierzba Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Chodzi o produkty dostępne w PL, jak np. sealant Poorboy's. Ceny są takie same, więc nie widzę sensu kupowania u Anglików, którzy traktują nas jak gorszą kategorię. Fajnie jakbyś się trochę ogarnął i zanim napiszesz poznaj temat - akurat odnośnie poorboys'a to pojawił się on oficjalnie w PL już po zamówieniu z cleanyourcar więc teraz normalne, że można kupic w PL na miejscu...poza tym np. Sonus Perfect Paint Finish Kit - do tej pory nie znalazłem w PL więc kupiłem w UK all4auto, dzięki bardzo za ogarnięcie zamówienia - wszystko bardzo fajnie zapakowane, dobre podejście do tematu odnośnie gąbki sonusa - fakt faktem zamiast http://www.cleanyourcar.co.uk/accessori ... od_31.html dali http://www.cleanyourcar.co.uk/accessori ... d_280.html lecz to nie Twoja wina - można rzucic mailem, niech chociaż wiedzą...oferta w PL coraz to lepsza i szersza więc myślę, że już powoli można ich olac
Ziutek Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 i do mnie wreszcie dotarła przesyłka. Wszystko ok, dzięki all4auto
mieszacz Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Właśnie odebrałem paczkę,wszystko gra dziekuje
wujek600kv Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja również dziś zrobiłem listę zakupów w tym sklepie... raz już tam kupwałem i naprawdę nie zawiodłem się Przewiduje ktoś jakieś grupowe zamówienie np pod koniec lutego ? jeśli tak to sie piszę
sander Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Myślę że wiele osób podziękuje za zakupy w tym sklepie, ja napewno
kuflik Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Myślę że wiele osób podziękuje za zakupy w tym sklepie, ja napewno ja proponuje usunąć nazwę tego sklepu z listy sklepów na forum:) zapracowali na to!
Administrator AreK Opublikowano 25 Marca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Czy ktoś planuje zakupy w cyc? Chętnie bym się podłączył...
Gość Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Fakt, że w ch...a polecieli. Ale biznes to biznes i jak większy wspólny zakup, a cena pasuje, to na towar nie ma co się obrażać. jednak naszych, polskich sklepów coraz więcej, oferta bogatsza i ja tutaj wole zostawiać pieniądze. A tamci biją ceną przesyłki.
Ziutek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 ja w sumie też bym skorzystał jesli coś by się szykowało. Mają sporo interesujących mnie produktów niedostępnych w PL, a cena też jest aktrakcyjna patrząc na konkurencyjne sklepy.
Gość Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 No to piszcie, co widzicie tam a u nas nie ma, i chcecie kupić. Może ktoś jeszcze się skusi, a już tak było, że szukał ktoś u nich, a u nas też było
Rekomendowane odpowiedzi