Jump to content

Recommended Posts

Posted

W ostatnim tygodniu śierpnia planuję złożyć zamówienie w cleanyourcar.co.uk.

Ostatni wspólny zakupu cieszył się dużym zainteresowanie dlatego wszystkich chętnych proszę o przesyłanie zamówien na mojego maila do 23.08.

Koszty przesyłki z anglii dzielimy na wszystkich zamawiających, ceny będą przeliczane według kursu obowiązującego z dniu składania zamówienia.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panowie :)

Dla siebie zamawiam 3 produkty + komplet dla zajaca.

Narazie zebrałem zamówienia od 4 osób. Całość będzie zamawiana w najbliższy piątek.

Forma płatność to przelew na moje konto albo przesyłka pobraniowa jak produkty będą juz w Kraju, oczywiście będzie można odebrać je również osobiście.

Interesuje was tylko i wyłacznie cena produktu, który zamawiacie chyba, że chętnych znajdzie sie tak wielu, że trzeba będzie zamówić cała paletę ;) wtedy jakoś podzielmy koszty przesyłki ale poki będzie to jedna paczka nawet troche większa do 30kg to koszty pokrywam ja. :)

Posted

:> pamiętam o wszystkich. Zamówienia można składać najpóźniej do czwartku, a w czwartek wieczorem jeszcze potwierdze zamówiania dla poszczególnych osób ;)

Posted

Przyjmowanie zamówień zakończone, dziś zrobię podsumowanie i jutro każdy otrzyma maila z informacją o płatności i przewidywanym terminie dostawy. :)

Posted

Uff, no to chyba sie zmiescilem w czasie - jakies 20 min temu wyslalem Ci maila i PW z zamowieniem ;)

Posted

Witam,

Tak rzeczywiście trochę byliśmy zajęci w weekend, ale maile przed chwilą posłałem paczka powinna dotrzeć w tym tygodniu, jak tylko ją otrzymam rozpocznę rozsyłanie produktów ;) przy okazji proszę o informacje jeśli ktoś z was będzie chciał otrzymać preparaty w zbiorczej paczce(doszły mnie słuchy, że np. do wawy mogłaby iść jedna paczka) ale proszę o potwierdzenie i oczywiście o adresy do wysyłki.

Kurs według, ktorego należy przeliczyć ceny to 5,19zł za funta, taki przelicznik zastosował paypal. Zrealizowane zostały zamówienia: tdi, amnes, zajac, nox, djdarecki, autodetailing, pn oraz fernando ;)

Posted
Płaciłem 46 funtów za 25 kg paczkę

za samą przesyłke 46 funtów ?? :shock:

Posted

hmm w takim razie, albo będzie grupowe zamówienie jak coś ,albo dziewczyny brat mi przywiezie :) przesyłka by wyniosła 2/3 ceny zamówionych rzeczy :D:mrgreen:

Posted

Czy się opłaca? Powiem w ten sposób jeśli koszt przesyłki ponosi jedna osoba to raczej jest to mało opłacalne, ale kiedy rozłozy sie go na więcej osób to ceny mają całkiem atrakcyjne. Kiedyś kupowałem w innym sklepie i za podobną paczkę płaciłem 25 funtów. Z tego co udało mi się sprawdzic najniższy koszt przesyłki z tego sklepu to 17 funtów za jeden wosk :/ Także przy ewentualnym nastepnym zamówieniu będziemy sie musieli zrzucić wszyscy na koszty transportu ;)

Posted

jak już pisałe... kiedyś płaciłem u nich 49 Ł za ok 10-15 kg i nie powiem, że się nie opłacało bo tych produktów w PL po prostu nie było

Posted
kiedy rozłozy sie go na więcej osób to ceny mają całkiem atrakcyjne

to fakt i chyba to jest najlepsze wyjście :)

Posted

Do mnie też paczka dotarła dzisiaj w okolicach 14-tej - co prawda nie wiem co jest w środku, bo właśnie jestem na wakacjach :> ale tak z doświadczenia to sądzę, że wszystko będzie w 110% - polecam all4auto :!::)

Posted

Czy będzie realizowane w najbliższym czasie jakieś zamówienie w CYC-u bo chętnie bym się dołączył?