Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Września 2020 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 @_Makki_ No i jak dla mnie fajnie ze opisałeś swoje zdanie i przyjmuje je na klate. Co do glinki to zawsze używam ale tym razem naprawdę nie widzialem takiej potrzeby dlatego taka decyzja ale zgadzam sie z twoja wypowiedzią ze powinno sie uzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 @BiałyGTi czy zwróciłeś uwagę na te zgrubienia na fotelach? W moim w212 są identyczne i spędza mi sen z powiek co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Września 2020 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 @KUBA46 nie pamietam juz czy to bylo zmarszczony materiał czy jakies zgrubienie. Bede mial jakiegos w212 to zwrócę uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 U mnie jest dokładnie takie samo zgrubienie ale nie widoczne tylko wyczuwalne pod ręka, wiec to pewnie taka przypadłość, zobaczę jeszcze u taty w samochodach czy tez takie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Prick na mokro robi robotę? Bo zawsze suszyłem przed nim A te fotele wyglądają jak z jakiejś Octavii z eko skóry twarde i nie wygodne no masakra. Jest inaczej w rzeczywistości czy naprawdę Mercedes klasy E ma taką lipe ma fotelu? Bo wygląda to nędznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 W zależności od wersji skory bo w e212 jest eko skóra i prawdziwa skóra, ja posiadam eko z materiałowymi środkami i jest wedlug mnie niewygodny fotel a np moj tata posiada pełna prawdziwa skórę i tam mi się wygodniej siedzi. Taki trochę dziadko wóz e jak emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @Lukaso zależnie kto jaką wybrał w konfiguratorze. Ja mam prawdziwą skórę(ta ze zdjęcia też wygląda na prawdziwą). Gruba, pachnąca i świetnie wykonana. Czuć, że wytrzyma nacisk dupy Hansa po niedzielnym obiedzie u Helgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Wyszło pięknie, samochód tej klasy powinien wyglądać porządnie. Może głupie pytanie, ale jak ogarnąć pył po takim cięciu bez mycia? Wchodzi we wszystkie zakamarki, wydmuchiwanie powietrzem nie usuwa wszystkiego, a zbierając fibrami i pędzelkami zawsze boje się że porysuje poza tym zajmuje to mnóstwo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper21 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Łoo, niesamowita relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi