Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś kupiłem Aroma Car ORGANIC o zapachu Gumy Balonowej i drugi Black ;)

Gumę bardzo dobrze znam ;) więc na testy idzie Black ;) bo jeszcze nie miałem :dontknow:

Opublikowano

No guma od aroma car daje rade, a testowałeś może lemon albo truskawkę? Pozbyłem sie gumy od CS bo zupełnie mi nie odpowiadała wiec muszę kupić coś innego, a CS sobie odpuszczam bo od nich wszystko jest chyba mega słodkie.

Opublikowano

Ja za lemonami nie przepadam więc pewnie nie przetestuję ;)

Ale Truskawka też mi chodziła po głowie ;) jednak zdecydowałem się na Black ;)

Z doświadczenia nie polecam Kokosa ;) jakoś mało wyczuwalny i krótkotrwały :thumbdown: mowa oczywiście o zapachach Aroma Car ;)

Za to polecam zapach Kawy :good:

Opublikowano

A wiesz może jak cenowo wypada wersja żelowa? Bo widze, ze wiecej zapachów, a niestety u siebie w Tesco nie widziałem tych zelowych tylko organic.

Opublikowano
Witam, jakiego SC polecacie kupic aby pachnial jak najdluzej, mialem Santa barbara berry i byl spoko ale padl po 2 miesiacach
no to 2 miesiące to super wynik :) a myślę że jakbys go nasączył wodą jeszcze by pare dni pociągnął. Co do innych trwałych zapachów to napewno Wiśnia, Bubblegum
Opublikowano
no to 2 miesiące to super wynik :)

Czy ja wiem czy dobry?? :idea: U mnie wiśnia 4 miechy wytrzymuje, po czym ląduje w garażu bez kratki i dalej pachnie ;)

Opublikowano

U mnie wisieńka pachła od września do lutego w aucie, a teraz leży po jednej kostce w dwóch szafach i ją tam bardzo fajnie czuc. :)

Opublikowano

W sumie po 2 miechach juz to wyrzucilem, z bliska pachnialo, moglem zostawic;(

Polecam tak w ogóle zapach Santa Barbara Berry, pachniało cudownie każdy kto wsiadł to sie pytał co tak pachnie ;p

Opublikowano

Ktoś wie, czy jest jakiś zapach, który pachnie jak Nielsen Finesse (soczysta, orzeźwiająca pomarańcza?)

W ogóle szukam jakiś rzeźkich, niesłodkich zapachów. Ktoś coś może polecić? CS Orange, Apple ktoś używał?

Opublikowano

CS Orange wczoraj zamówiłem, jak otworzę to dam znać jak pachnie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie przesłodzony tylko właśnie wyrazisty, orzeźwiający pomarańcz.

Opublikowano
Testowałem dzisiaj Ocean Wave SpillProof!

Zapach ok! Miło, ciepło, kwiatowo, marakuja, nie za słodki... pachnie jak owocowy balsam dla dziewczyn. :)

Dzisiaj odebrałem i jest mega :shock::shock::good:

Stawiam go na równi z CS Cherry, która jest moją ulubioną puszeczką :song:

Opublikowano

Szukam czegoś wyrafinowanego i klasycznego do Mercedes-Benz W124, stonowany, ale nie ledwo wyczuwalny. Myślałem nad CS, ale nie znam tych zapachów a większość jest owocowa i nie jestem przekonany, że będzie to pasowało do Balerona.

Opublikowano
CS Orange wczoraj zamówiłem, jak otworzę to dam znać jak pachnie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie przesłodzony tylko właśnie wyrazisty, orzeźwiający pomarańcz.

I co otwarłeś już puchę? Bo aktualnie nie mam nic w aucie bo ta guma balonowa od CS totalnie mi nie podeszła :/

Opublikowano

Jaca KSI, jedynie pineapple przychodzi mi do głowy, przyjemny i długotrwały zapach, ewentualnie Newport Newcar jednak jest to dość specyficzny zapach i nie każdemu musi się podobać - na pewno nie pachnie "nowym samochodem" ;)

Killaz, CG Stripper Scent :D...

Opublikowano

Killaz, :D Śmiechy śmiechami ale z CS to raczej nie znam żadnych zapachów które spełniałyby Twoje warunki z prostego powodu - większość to owocowe tutti frutti pomieszane z gumami balonowymi jak sam zauważyłeś :D

Niemniej CG pachnie według mnie całkiem, całkiem, ale skoro mówisz, że to jeszcze nie te latka :D to na Twoim miejscu celowałbym w coś o zapachu skóry...

Opublikowano

kamilgtbędę musiał przetestować ten zapach, bo już trochę znudziła mi się wisienka i guma balonowa :) bardzo fajny jest napa grape

Opublikowano

Otworzyłem CS Orange i jak dla mnie całkiem spoko. Nie za mocny, ale zdecydowanie wyczuwalny, fajny pomarańcz choć mógłby być mniej słodki :/ Szukam dalej czegoś co mi podejdzie w 100%. Mam jeszcze gumę balonową z CS i miałem chyba wiśnię ale w wersji żelowej i chyba jednak z CS przerzucę się na coś innego bo jak już ktoś pisał w temacie te zapachy są strasznie słodkie.