bati Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Ja dziś kupiłem Aroma Car ORGANIC o zapachu Gumy Balonowej i drugi Black Gumę bardzo dobrze znam więc na testy idzie Black bo jeszcze nie miałem
Pływak Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 No guma od aroma car daje rade, a testowałeś może lemon albo truskawkę? Pozbyłem sie gumy od CS bo zupełnie mi nie odpowiadała wiec muszę kupić coś innego, a CS sobie odpuszczam bo od nich wszystko jest chyba mega słodkie.
bati Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Ja za lemonami nie przepadam więc pewnie nie przetestuję Ale Truskawka też mi chodziła po głowie jednak zdecydowałem się na Black Z doświadczenia nie polecam Kokosa jakoś mało wyczuwalny i krótkotrwały mowa oczywiście o zapachach Aroma Car Za to polecam zapach Kawy
Pływak Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 A wiesz może jak cenowo wypada wersja żelowa? Bo widze, ze wiecej zapachów, a niestety u siebie w Tesco nie widziałem tych zelowych tylko organic.
glorusek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, jakiego SC polecacie kupic aby pachnial jak najdluzej, mialem Santa barbara berry i byl spoko ale padl po 2 miesiacach
moog Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, jakiego SC polecacie kupic aby pachnial jak najdluzej, mialem Santa barbara berry i byl spoko ale padl po 2 miesiacachno to 2 miesiące to super wynik a myślę że jakbys go nasączył wodą jeszcze by pare dni pociągnął. Co do innych trwałych zapachów to napewno Wiśnia, Bubblegum
g.pajak Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 no to 2 miesiące to super wynik Czy ja wiem czy dobry?? U mnie wiśnia 4 miechy wytrzymuje, po czym ląduje w garażu bez kratki i dalej pachnie
kojak Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 U mnie wisieńka pachła od września do lutego w aucie, a teraz leży po jednej kostce w dwóch szafach i ją tam bardzo fajnie czuc.
glorusek Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 W sumie po 2 miechach juz to wyrzucilem, z bliska pachnialo, moglem zostawic;( Polecam tak w ogóle zapach Santa Barbara Berry, pachniało cudownie każdy kto wsiadł to sie pytał co tak pachnie ;p
ktm950 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Ktoś wie, czy jest jakiś zapach, który pachnie jak Nielsen Finesse (soczysta, orzeźwiająca pomarańcza?) W ogóle szukam jakiś rzeźkich, niesłodkich zapachów. Ktoś coś może polecić? CS Orange, Apple ktoś używał?
alchemic Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 CS Orange wczoraj zamówiłem, jak otworzę to dam znać jak pachnie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie przesłodzony tylko właśnie wyrazisty, orzeźwiający pomarańcz.
kamilgt Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Testowałem dzisiaj Ocean Wave SpillProof! Zapach ok! Miło, ciepło, kwiatowo, marakuja, nie za słodki... pachnie jak owocowy balsam dla dziewczyn. Dzisiaj odebrałem i jest mega Stawiam go na równi z CS Cherry, która jest moją ulubioną puszeczką
Lukash123x Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Do mnie też leci CS Cherry muszę zobaczyć co to zapach, skoro każdy tak chwali
Jaca KSI Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 mialem CS cherry genialny teraz chce zamienic na cos orzezwiajacego bardziej tez od CS. Co polecacie?
Killaz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Szukam czegoś wyrafinowanego i klasycznego do Mercedes-Benz W124, stonowany, ale nie ledwo wyczuwalny. Myślałem nad CS, ale nie znam tych zapachów a większość jest owocowa i nie jestem przekonany, że będzie to pasowało do Balerona.
Pływak Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 CS Orange wczoraj zamówiłem, jak otworzę to dam znać jak pachnie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie przesłodzony tylko właśnie wyrazisty, orzeźwiający pomarańcz. I co otwarłeś już puchę? Bo aktualnie nie mam nic w aucie bo ta guma balonowa od CS totalnie mi nie podeszła
Devdill Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jaca KSI, jedynie pineapple przychodzi mi do głowy, przyjemny i długotrwały zapach, ewentualnie Newport Newcar jednak jest to dość specyficzny zapach i nie każdemu musi się podobać - na pewno nie pachnie "nowym samochodem" Killaz, CG Stripper Scent ...
Killaz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Devdill, ja bez kompleksu macho roku '89
Devdill Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Killaz, Śmiechy śmiechami ale z CS to raczej nie znam żadnych zapachów które spełniałyby Twoje warunki z prostego powodu - większość to owocowe tutti frutti pomieszane z gumami balonowymi jak sam zauważyłeś Niemniej CG pachnie według mnie całkiem, całkiem, ale skoro mówisz, że to jeszcze nie te latka to na Twoim miejscu celowałbym w coś o zapachu skóry...
slaslu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Może spróbuj cs ocean wave, ostatnio ktoś co nim pisal
kamilgt Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 slaslu, Wg mnie za słodki będzie dla niego. Może CS Smoke Away?
slaslu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 kamilgtbędę musiał przetestować ten zapach, bo już trochę znudziła mi się wisienka i guma balonowa bardzo fajny jest napa grape
alchemic Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Otworzyłem CS Orange i jak dla mnie całkiem spoko. Nie za mocny, ale zdecydowanie wyczuwalny, fajny pomarańcz choć mógłby być mniej słodki Szukam dalej czegoś co mi podejdzie w 100%. Mam jeszcze gumę balonową z CS i miałem chyba wiśnię ale w wersji żelowej i chyba jednak z CS przerzucę się na coś innego bo jak już ktoś pisał w temacie te zapachy są strasznie słodkie.
Devdill Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 slaslu, to mówisz, że powinienem być zadowolony jak dojdzie do mnie paczka? hehe
Rekomendowane odpowiedzi