Tworek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To było pierwsze aplikowanie po zimie, więc jak na razie 7 dni i daje rade Kupiłem galon i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki na ten produkt
kubik Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A gdzie go aplikujecie? Dla mnie najlepsze efekty dała...nasączona szmatka w drzwiach
michałoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja miałem dwa podejścia do Strippera i niestety nie zachwycił mnie trwałością.
Tworek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 michałoś, bo pewnie źle go aplikowałeś Zły kąt aplikacji do powierzchni na którą psikałeś, nie pomieszałeś, nie klęsłeś i nie podeszłeś do tego z wystarczającym entuzjazmem, a tak na poważnie nie mam zastrzeżeń do swojego galonu.
escimo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a tak na poważnie nie mam zastrzeżeń do swojego galonu +1 Strippera się kupuje w galonach i nie ma problemu z trwałością
gerypl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Może nie jest tak trwały jak puszeczki, ale czas jaki trzeba poświęci na psiknięcie parę razy po dywanikach nie jest znowu taki długi. Ja tam jak moja próbka się skończy to kupuję dużą butelkę tego zapachu.
Wesol Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Poleci ktoś coś z California Scents pachnącego w deseń Wunderbauma Black Classics , Sportfirsche?
Maniek8888 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Poleci ktoś coś z California Scents pachnącego w deseń Wunderbauma Black Classics , Sportfirsche? chyba sie koledze nie chcialo chociaz troche poczytac tego tematu..
Wesol Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Czytałem ten temat ostatni raz w Grudniu , bo nie mam czasu
daniel87 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 California Scents Napa Grape będzie odpowiednikiem zapachu Meguiars GCC
kamilgt Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 daniel.ch7, powinieneś być zadowolony
SEBOOL2006 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Właśnie jestem na etapie testowania zapachu Chemical Guys Cherry Scent Air Freshner i jak dla mnie ciekawie pachnie nie jest za mocny nie jest za słaby.
Damianldz Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Miał ktoś stycznosć z http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -surf.html czyli patyczki do kratek od CS ? bo jestem ciekaw jak z ich trwałością zapachową bo jak tak jak z Refresh yc to podziękuje [ Dodano: 11 Maj 2013, 19:48 ] mam jeszcze takie pytanie CG vs Autobrite , co ma lepsze i bardziej trwałe zapachy , wkleje 4 linki i podpowiedzcie mi co lepiej wybrać , lubię vanillie ale wolał bym new car(tylko żeby ten new car jakoś ładnie pachniał a nie jak jakaś sztuczna chemia do kibla) http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... chodu.html http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... 500ml.html http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... 500ml.html http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... hener.html
Tworek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Jako że testowałem już wiele zapachów do auta, postanowiłem spróbować kolejnego: I .... ? Jestem mega zadowolony, małe, wkładane do kratki nawiewów i świetnie pachnące, dostałem je w Biedronce, ale po 3 dniach od zakupu, nie znalazłem już ani jednej sztuki na mieście Cena ? Jakieś śmieszne grosze, nawet nie zwróciłem uwagi.
Damianldz Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Tworek, w carefourze masz za 4 albo 5 zł , szczerze powiedziawszy mnie trochę rozczarowały ,ale czego się spodziewać za 5 zł ,pachniały z 1tyg a później trzeba było puścić mocno ogrzewanie zeby było cos czuć
wkr Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Damianldz, Z tych co podałeś testowałem tylko Autobrite New Car. Jak dla mnie to nie jest typowy zapach "new car". Bardziej im podchodzi pod tanie męskie perfumy typu Bond Z trwałością, jak to z wszystkimi w płynie, raczej krucho. Zaraz po aplikacji dość intensywny zapach. Jednak psiknięty rano w dywanik, wieczorem jest już ledwo wyczuwalny. Te patyczki refresh też testowałem. Trwałość bardzo słaba, po 3 dniach ich już nie czułem.
Damianldz Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 wkr dzięki bardzo za odp,chyba wezmę new car z CG bo podobno daje rade ,vanilie odpuszczę narazie
kojak Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Tworek, ooo tego zapaszku jeszcze z tej serii nie widziałem. Mi się podoba wiśniowy i pinacolada z tej firmy, te patyczki w nawiew też to były, całkiem długo pachną jak na te ~5zl , tylko za każdym razem muszę u siebie przycinac prawie połowę patyczka, żeby w miarę się dało operowac kratką nawiewu. Ostatnio włożyłęm do auta puszeczkę z zapachem Veri Berry i w ciągu 2dni chyba z 4 osoby mi się pytały co mi tak pachnie fajnie. Fakt zapaszek jest miły, przyjemny, dla mnie taki jakby jogurtowo owocowy i ogólnie wszystko jest okej, tylko w porównaniu z wisieńką, pod kątem trwałościowym nie wypada już tak dobrze niestety.
adam406peugeot Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Prosiłbym o opinię zapachu Poorboy's o zapachu skóry oraz CHEMICAL GUYS LEATHER który z nich najbardziej przypomina zapach skóry? pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Maja 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 adam406peugeot, Ogólnie nuta bardzo podobna, moim zdaniem CG trochę trwalszy.
g.pajak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Veri Berry Pachnie pięknie - jak ktoś lubi owocowe zapachy Mnie też pasażerowie pytali, co tak fajnie pachnie... Z trwałością - potwierdzam: mogło by być lepiej, ale biedy z drugiej strony, nie ma. Ale "wisienka" od CS dla mnie niezastąpiona Jeszcze nie było nikogo, komu by się nie spodobała
SJake Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Testowałem dzisiaj Ocean Wave SpillProof! Zapach ok! Miło, ciepło, kwiatowo, marakuja, nie za słodki... pachnie jak owocowy balsam dla dziewczyn.
Pływak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Ale "wisienka" od CS dla mnie niezastąpiona Jeszcze nie było nikogo, komu by się nie spodobała Dla mnie na dłuższą mete wisienka od CS była za słodka szczególnie w upalne dni jakoś taki cieżki ten zapach sie wydawał. Przesiadłem sie teraz na gume balonową od aroma car ale juz wywietrzała i dzis zamówiłem CS BIG Cool Gel Bubble Gum ciekaw jestem jak z trwałością tej dużej puchy żelu. Następny mam w planach przetestowac jakiś zapach cytrysowy taki bardziej orzeźwiający. Może ktoś cos o Citrus Splash napisać?
pawel020202 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Sprawdź Vista Grapefruit nie jest bardzo nachalny i słodki jak wiśnia.
Rekomendowane odpowiedzi