Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak sie spisuja zapachy California Scents (te w puszkach)?

O tych zapachach to już masz ze 120 stron tego tematu... :shock:

Proszę, przyznaj, że miałeś w d... poczytać chwilę :song: Zaraz wtedy odpowiem na pytanie po raz 178...

Opublikowano

guido Miałem krateczkę ;) Zawleczkę zdjęciem, granat odbezpieczyłem, kratkę założyłem i do auta wrzuciłem ;)

Opublikowano

Wundebaum Sportfirsche ^^

Tylko ceny Wunderbaumów w realu.. 7.99PLN

A w Biedro są po 3.99PLN :)

Opublikowano

damianTDCi, Normalny świeży zapach, taki jak by rześki. Nie ma słodkiej nuty. Musisz sam spróbować ja np. lubię Zielone Jabłuszko a dziewczyna mówi, że smierdzi zgniłymi owocami. :)

Opublikowano

Nie umiem określić , zalatuje pod morski , jest intensywny :)

Kwestia gustu oczywiście , mi przypadł do gustu zaraz po Black Classics i New Car :)

Opublikowano

Ja ostatnio powiesiłem lawendę to mi kurtka przeszła tym zapachem :D a z Wunderbaum'a wręcz ubóstwiam Mango :)

Opublikowano

Powiesiłem dzisaj z tyłu taki zapach:

809_img1_fbf399c90886c429181f99f86d8dff5e.jpg

I jest swietny, delikatny, słodki, nie tak nachalny jak niektóre CS. Sa w Tesco po chyba 6,99. Ja wzialem Strawberry&Blackberry, ale ladne byly jeszcze Green Tea i Black ;)

Opublikowano

Thomas207 dokładnie ten sam zapach u mnie dynda na lusterku ;)

też niedawno powiesiłem ;)

Ogólnie na sklepie gdzie pracuję zamówiłem "całą serię" z Aroma Car i teraz jest wersja INTENSO ;)

http://mtm-industries.eu/pl/

Mi się podoba kawa ;) tylko jest ciut za słodka :idea: taka jakby kawa z 6 łyżeczkami cukru :oops:

Oraz Black ;):good:

Opublikowano
Radzę uważać z tymi dyndającymi zapachami na lusterkach.. U mnie się gwint zerwał i zachlapało kilka rzeczy.

Miałem Aroma Wood parę razy i nie ma takiej opcji, żeby gwint się zerwał. Prędzej może się odkręcić jak dobrze nie będzie zakręcone.

Opublikowano
Wundebaum Sportfirsche ^^

Tylko ceny Wunderbaumów w realu.. 7.99PLN

A w Biedro są po 3.99PLN :)

ta to dobre , heh u mnie w hurtowni maja po 3.00 zł

Opublikowano
wylał się na dywanik.

mojej Pani też tak się kiedyś stało. I właśnie między innymi dlatego nie lubie tych dyndających zapachów, ani buteleczek na nawiewach, mimo tego, że nie które fajnie pachną. Ostatnio zakupiłem na realu te patyczki wkładane do nawiewu i bardzo mi podszedł zapach pinacolady. :good: Jest on z serii CS, testował ktoś może ? :o

Opublikowano

Źle się wyraziłem z tym gwintem, był kiepsko zrobiony i nie dało się go dokręcić porządnie. Dzięki dziurom buteleczka sama się odkręciła. Ucierpiały na tym plastiki, do dziś nie mogę się pozbyć plam:/.

A patyczki wkładane w nawiewy kupiłem w tesco od dr. marcusa, chyba zapach mango. Ja już ich nie czuję po tygodniu, a mam wszystkie cztery wsadzone.

Opublikowano
Ja mam włożony w nawiew 1 zapach Driven Primal Impulse od listopada i czuję go nadal jak tylko nadmuch zaczyna działać :-]

czym to pachnie ?

Opublikowano

michal, ciężko mi jednoznacznie stwierdzić :D

Słodko, ale nie przesadnie, delikatnie i przyjemnie.

Jest w nich zamknięta jakaś tajemnica bo często pytam pasażerów z czym kojarzą i nie potrafią jednoznacznie zidentyfikować..

Za oceanem bardzo popularne 8-)

Opublikowano

Ja używam w zasadzie tylko zapachów Wubderbauma - Vanillaroma i Echtleder-Duft

W pobliskiej hurtowni płacę za nie 3.15 za sztuke :)