jedrek1980 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Mam pytanie czy ktoś ma dostęp do zapachów FM?Na stronie nie ma wszystkich zapachów a interesują mnie dwa
g.pajak Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 jak sie spisuja zapachy California Scents (te w puszkach)? O tych zapachach to już masz ze 120 stron tego tematu... Proszę, przyznaj, że miałeś w d... poczytać chwilę Zaraz wtedy odpowiem na pytanie po raz 178...
Mess Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 guido Miałem krateczkę Zawleczkę zdjęciem, granat odbezpieczyłem, kratkę założyłem i do auta wrzuciłem
Wesol Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Wundebaum Sportfirsche ^^ Tylko ceny Wunderbaumów w realu.. 7.99PLN A w Biedro są po 3.99PLN
damian Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Wundebaum Sportfirsche ^^ Jak to pachnie?
Piotrek Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 damianTDCi, Normalny świeży zapach, taki jak by rześki. Nie ma słodkiej nuty. Musisz sam spróbować ja np. lubię Zielone Jabłuszko a dziewczyna mówi, że smierdzi zgniłymi owocami.
Wesol Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Nie umiem określić , zalatuje pod morski , jest intensywny Kwestia gustu oczywiście , mi przypadł do gustu zaraz po Black Classics i New Car
popov Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Ja ostatnio powiesiłem lawendę to mi kurtka przeszła tym zapachem a z Wunderbaum'a wręcz ubóstwiam Mango
Thomas207 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Powiesiłem dzisaj z tyłu taki zapach: I jest swietny, delikatny, słodki, nie tak nachalny jak niektóre CS. Sa w Tesco po chyba 6,99. Ja wzialem Strawberry&Blackberry, ale ladne byly jeszcze Green Tea i Black
popov Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Ciekawe jak z trwałością trzeba będzie się jutro przejść do Tesco
bati Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Thomas207 dokładnie ten sam zapach u mnie dynda na lusterku też niedawno powiesiłem Ogólnie na sklepie gdzie pracuję zamówiłem "całą serię" z Aroma Car i teraz jest wersja INTENSO http://mtm-industries.eu/pl/ Mi się podoba kawa tylko jest ciut za słodka taka jakby kawa z 6 łyżeczkami cukru Oraz Black
Thomas207 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Aroma zarowno puszki Organic i te zawieszki pachna ladnie i sa w dobrych cenach
propekMONTER Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Radzę uważać z tymi dyndającymi zapachami na lusterkach.. U mnie się gwint zerwał i zachlapało kilka rzeczy.
damian Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Radzę uważać z tymi dyndającymi zapachami na lusterkach.. U mnie się gwint zerwał i zachlapało kilka rzeczy. Miałem Aroma Wood parę razy i nie ma takiej opcji, żeby gwint się zerwał. Prędzej może się odkręcić jak dobrze nie będzie zakręcone.
mpowerek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Wundebaum Sportfirsche ^^Tylko ceny Wunderbaumów w realu.. 7.99PLN A w Biedro są po 3.99PLN ta to dobre , heh u mnie w hurtowni maja po 3.00 zł
Ziółas Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 propekMONTER, u mnie to samo był słabo zrobiony gwint i wylał się na dywanik.
kojak Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 wylał się na dywanik. mojej Pani też tak się kiedyś stało. I właśnie między innymi dlatego nie lubie tych dyndających zapachów, ani buteleczek na nawiewach, mimo tego, że nie które fajnie pachną. Ostatnio zakupiłem na realu te patyczki wkładane do nawiewu i bardzo mi podszedł zapach pinacolady. Jest on z serii CS, testował ktoś może ?
kamilgt Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 kojak, Ja, nawet przyjemny zapach ale wg mnie najlepsza Pinacolada jest od chemical guys
propekMONTER Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Źle się wyraziłem z tym gwintem, był kiepsko zrobiony i nie dało się go dokręcić porządnie. Dzięki dziurom buteleczka sama się odkręciła. Ucierpiały na tym plastiki, do dziś nie mogę się pozbyć plam:/. A patyczki wkładane w nawiewy kupiłem w tesco od dr. marcusa, chyba zapach mango. Ja już ich nie czuję po tygodniu, a mam wszystkie cztery wsadzone.
ShiningCar Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Ja mam włożony w nawiew 1 zapach Driven Primal Impulse od listopada i czuję go nadal jak tylko nadmuch zaczyna działać
michal Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Ja mam włożony w nawiew 1 zapach Driven Primal Impulse od listopada i czuję go nadal jak tylko nadmuch zaczyna działać czym to pachnie ?
ShiningCar Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 michal, ciężko mi jednoznacznie stwierdzić Słodko, ale nie przesadnie, delikatnie i przyjemnie. Jest w nich zamknięta jakaś tajemnica bo często pytam pasażerów z czym kojarzą i nie potrafią jednoznacznie zidentyfikować.. Za oceanem bardzo popularne
propekMONTER Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Wydaję mi się że widziałem je w jakimś markiecie, chętnie przetestuje
siwyalf Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Ja używam w zasadzie tylko zapachów Wubderbauma - Vanillaroma i Echtleder-Duft W pobliskiej hurtowni płacę za nie 3.15 za sztuke
popov Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 ShiningCar, gdzie można dostać te zapachy?
Rekomendowane odpowiedzi