Piotrek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Jest nowy Wunderbaum, kolor: biały, nazwa: Arctic White. Jak ktoś lubi zapach Black Classic to jest prawie ta sama nuta zapachowa. Pachnie dużo mocniej od czarnej, co do trwałości to nie wiem, dziś kupiłem.
Administrator AreK Opublikowano 3 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 piotr13,bardzo trwały i dość ciekawy zapach.
foxy82 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Czy CS ma w ofercie zapach leśny odpowiadający zielono-czarnemu z Wunder-Bauma?
kedar Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Jest nowy Wunderbaum, kolor: biały, nazwa: Arctic White. Jak ktoś lubi zapach Black Classic to jest prawie ta sama nuta zapachowa. Pachnie dużo mocniej od czarnej, co do trwałości to nie wiem, dziś kupiłem. ooo, dzięki za informację, bo faktycznie nie mogę znaleźć Black Classic A jak się montuje zapachy do nawiewu? np.California Scents Vent Sticks Exotic Cherry
ShiningCar Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 A jak się montuje zapachy do nawiewu? np.California Scents Vent Sticks Exotic Cherry Wkładasz między kratki nawiewu. Uważaj jedynie na te poprzeczne, żeby nie uszkodzić
kedar Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 A jak się montuje zapachy do nawiewu? np.California Scents Vent Sticks Exotic Cherry Wkładasz między kratki nawiewu. Uważaj jedynie na te poprzeczne, żeby nie uszkodzić I tak są włożone, niczym nie przymocowane? Nie wypadną podczas jazdy w terenie? Rozumiem,że są to takie same kawałki co w puszce tylko kształtem dopasowane do kratek nawiewu. Ale nie chce mi się wierzyć,że włożone w kratkę nie wypadną podczas jazdy po naszych dziurawych drogach
ShiningCar Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Może to pomoże. Zasada montażu jest raczej taka sama. http://www.youtube.com/watch?v=1Adhn1RiPnk
pajero195 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 kedar nie ma szans żeby to wypadło, to jest taki jakby klips i trzyma się dobrze
kedar Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki chłopaki za wyjaśnienia. Chyba się skuszę.
rustin Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Zaopatrzyłem się w kilka zapachów CS Fresh Linen Coronado Cherry Golden State Delight Napa Grape Winogrono pójdzie do auta żony a ja nie wiem który najpierw otworzyć
Sabat Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 przetrzyj palcem na puszce w zaznaczonym miejscu i wybierz coś ja obstawiam Golden State. Cherry to juz u mnie jest w odkurzaczu i w szafie.
Majaq Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Chlopaki a co polecacie o zapachu skorki? Ogolnie jestem naprawde zadowolony z CS cherry prawie pól roku a on nadal intensywnie pachnie.
SEBOOL2006 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Ostatnio miałem przyjemność testowania zapachów KEMKO. Testowałem u siebie Gumę Balonową i zapach trzymał mi ok 2,5 tygodnia gdyż bardzo niewielką ilość zastosowałem. Zapach intensywny,nie zostawia plam na siedzeniach. Śmiało mogę polecić. Buteleczka kosztuje w granicach 10-12 zł.
kamilgt Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Jak pachnie czarny i biały ludzik? Do czego można te zapachy porównać?
xMarcin95x Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Chlopaki a co polecacie o zapachu skorki? Ogolnie jestem naprawde zadowolony z CS cherry prawie pól roku a on nadal intensywnie pachnie. mój od lipca do października jako tako dawał rade. Macie moze jakiś sposób na "odświerzenie" drewienek (próbowałem je zwilżać lecz efekt krótkotrwały bo woda dość szybko odparowuje )
pajero195 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 xMarcin95x ja "ciacham" drewienka wzdłuż na pół, psiknę wodą i zapach powraca(oczywiście nie jest tak jak mega wyczuwalny jak na początku).
ppiotrek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Najlepiej kupić nowy zapach, ale faktycznie samo przecięcie daje jeszcze trochę życia
Tomexy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Czy są jakieś fajne zapachy CS np. Zielonej herbaty / Cytrusów / Albo coś jak Choinka Wunderbauma New Car lub Sportfrische lub Black Classic? Robiłem skóre gliptonem. Dziewczyna powiedziała że Bardzo śmierdzi dentystą w aucie
Devdill Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Tomexy, szczerze to ciężko jest doradzić (pomijając gusta ) bo przykłady jakie podałeś mają dużą rozpiętość od owoców po zapach "plastiku" czyli nowego samochodu . Z owoców moim nr. jeden jest Dr. Marcus Melon na czele z Cs'ową puszką pineapple czyli Ananasem. Ten pierwszy jest dość "ciężki" w takim sensie jak np. Vanilia Wunderbaum - Na krótkiej trasie ładnie pachnie ale po dłuższej jeździe jest dość męczący. Natomiast Ananas jest zupełnym przeciwieństwem, jak dla mnie dość "rześki" zapach, nie męczy tak bardzo nosa po dłuższym czasie - oba oczywiście słodkie. Trzecim zapachem i chyba równie ładnym pod względem zapachu jest CS Newport New Car. Co prawda nie przypomina mi zapachu nowego samochodu ale podoba mi się głównie z sentymentu. Kiedyś za dzieciaka byłem częstym gościem w kwiaciarni mojej babci, często jeździłem z nią po towar zwiedzając Warszawę i okolice, cały ten miszmasz kwiatów, jodły, itp. bardzo przypomina mi właśnie puszka Cs'a
Piotrek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Tomexy, Co do choinek to podone do New Car, to Wanilia, Mango, Kokos, Pinacolada. Z CS słodki zapach to Guma Balonowa. Wanilia i kokos zupełnie inne niż te od Wunderbaum.
Tomexy Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 A typowy zapach cytrusowy? Idzie dobrać?. Bo ananas odpada nie lubie . Nie lubie słodkiego. choć Powiem ze wunderbaum Peace zapach brzoskwini jest git! Chyba To nie ? : http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=589
jezyk_05 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Koledzy co napiszecie o tych zapachach: http://mtm-industries.eu/pl/produkty/za ... ganic.html wiem że pare stron wcześniej o nich była wzmianka, ale nikt jakoś bardziej się nie rozwinął. Jestem ciekawy czy ktoś posiadał/posiada te zapachy: Black, Black Coffee, Al Oud, Jasmine, Haramain. Do czego ewentualnie je można porównać i gdzie kupić ?? Teoretycznie partnerzy handlowi są wyszczególnieni na stronie, ale zwiedziłem tesco, real, bp, statoil i nigdzie nie było puszek z drewnem
damian Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 jezyk_05, ja miałem Aroma Black z allegro. Trwałość słabsza od CS, brak regulacji, ale cena niższa. Co do nuty zapachowej to zapach perfum, różni się od Black Wunder-Baum, ale dość przyjemny.
bati Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 jezyk_05 black to perfumy coffee przyjemna kawka ja lubię ;-) moja dziewczyna nie I tak u mnie wygrywa guma balonowa
Rekomendowane odpowiedzi