Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem na próbę pierwszy zapach California Scents - SPILLPROOF HOLLYWOOD TROPICANA. Niestety, na zimę to on się nie nadaje, właściwie w ogóle go nie czuć.

Opublikowano

Filtr kabinowy mam trudno dostępny, ale wcisnąłem po jednym do kratki nawiewu na nogi. Teraz się zastanawiam czy jednego z nich nie wyciągnąć, żeby się nie udusić :)

Opublikowano

pod choinką znalazł sie czarny ludzik(drzewo cedrowe). chociaż jest on fabrycznie w folii i pudełku to wszystko co było razem z nim w torebce pachnie jego zapachem.

aż sie boje jego intensywności w aucie

Opublikowano
pod choinką znalazł sie czarny ludzik(drzewo cedrowe). chociaż jest on fabrycznie w folii i pudełku to wszystko co było razem z nim w torebce pachnie jego zapachem.

aż sie boje jego intensywności w aucie

U ojca w aucie jest "biały ludzik" - świeży i pachnie w sam raz w moim odczuciu ;)

• Moderator
Opublikowano

Nie będzie tak źle, na początku będzie pachniał sam z siebie, bez włączania nawiewu.

Ja swojego (też cedrowy) nie wyciągałem od razu całego z folii, bo rzeczywiście zapach był troszkę za intensywny jak na mój nos.

Teraz mam go prawie trzeci miesiąc - troszkę go jeszcze czuć, jak się ciepłe powietrze na niego skieruje.

Opublikowano

rychu, ja centralne nawiewy mam i tak zamknięte i tam go włoże. a aktualnie jestem zakatrzony więc nie będe go czuł akurat dopóki nie wywietrzeje :D

Opublikowano
zamowilem do testow:

CS-orange-squeeze

CS-santa-barbara-berry

CS-balboa-bubblegum

CS-eternity

areon_ken_cytryna

zapachy ida do 4 roznych aut, dam znac jak u mnie sie utrzymuja te zapachy interesuje mnie w sumie jak z trwaloscia areon_ken_cytryna

co moge napisac....

CS-eternity - jak dla mnie wogole nie pachnie....

areon_ken_cytryna - bardzo intensywny zapach po otwarciu ale brak regulacji intensywnoscie w puszcze

reszta robi robote..

Opublikowano

nie wiem czy ktos to pisal juz....wczoraj bylem na stacji shell i byly zapachy CS po 17,99zł ;)

Opublikowano

tylko nie byly one łatwo widoczne... byly postawione koło pani kasjerki, czyli za ladą

Opublikowano

Wpadł mi w rece ciekawy produkt firmy feon ;) w hurtowni chemicznej w ktorej sie czasami zaoptaruje zauwazylem 250ml perfumy do aut i pomieszczen. były tez duze butelki 1l cytuje: "przeznaczone do hoteli, gastronomii i aut" :P. wąchalem chyba z 10 zapachów takich jak:

1. Boss - cos jak perfumy hugo boss ale nie do konca

2. Black - czarny adidas

3. New car - bardzo przyjemny zapach. troche zalatuje nowoscia, troche a ciekawymi perfumami

4. Stejcz - fajna nazwa i zapach tez super :P

5. Laguna

6. Bez - zajebisty kwiatowy zapach ale bardziej nadaje sie do domu ;)

7. Leśny

8. Cuba

9. Amfora

10. Green Tea

11. Kokos - dla mnie nieprzyjemny zapach.. moze po rozpyleniu w aucie czy pomieszczeniu byloby lepiej

12. Zielona Trawa - bardzo intrygujacy zapach. delikatny ale wyrazisty. pachnialo rzeskim sianem ;p hehe ale przyjemny zapach.

Kupiłem sobie Bossa zeby sprawdzic trwalosc i musze powiedziec ze pachnie teraz troche jak Stripper Scent pomieszany z perfumami Hugo Boss :) jesli trwalosc bedzie na poziomie 2-3 dni (tyle maksymalnie utrzymywal sie u mnie stripper) to dla mnie bomba bo za 250ml zapłaciłem 9zł :D hehe

14344697.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
w hurtowni chemicznej w ktorej sie czasami zaoptaruje

Mógłbyś podać adres tego miejsca? I czy mają tam jeszcze jakieś produkty do pielęgnacji samochodów? (może być PW)

Opublikowano
Na alledrogo masz te produkty :good:

tylko poatrz jakie sa ceny na allegro :) 250ml za ponad 20zl to za tyle to ja mam w tej hurtowni 1l hehe

[ Dodano: 5 Styczeń 2013, 19:05 ]

Na alledrogo masz te produkty :good:

podaj nr aukcji bo nie mogę znaleźć :)

http://allegro.pl/listing.php/search?ch ... tring=foen

z tym ze jedynie zapachy od goscia o nicku Dimp maja taka szate graficzna jak te ktore widzialem. bo reszta wyglada jak jakies chinskie perfumy ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
dropsone, miałem, ale nie cytryne. nie czułem wcale, ale ja jestem raczej słabo wyczulony na zapachy

ja też to miałem, też nie cytrynę ale w puszce, straszna lipa, pachniało przez 15 sekund potem więcej tego nie czułem :/ nie polecam :thumbdown: