Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pokrapiasz woda ;] ja nalewam ciutke wody do srodka a ona sie w calosc powoli wchlania ;)

o , tego nie próbowałem : D Cherry ma już 3 miechy i ledwo ledwo :(, drewienka były przekręcane więc może patent z wodą coś pomoże :good:

Opublikowano

Panowie ostatnio mialem dosc nie przyjemne doswiadczenie z zapachami Car Scent, mianowicie - kupilem sobie Golden State Delight i kumplowi Malibu Melon. U mnie w aucie po okolo tygodniu czasu GSD zaczal doslownie smierdziec mimo ze w aucie mam pozadek, pelny serwis klimy byl przeprowadzony w wakacje. w tamtym roku prane bylo wnetrze (a duzo nie jezdze i przewaznie sam). Wczoraj wsiadlem do kumpla auta i na poczatku bylo wporzadku, ale po 15 minutach poczulem ten sam smierdzacy aromat. Co to moze sie dziac z tymi zapachami, mozna jakosc temu zapobiec :?:

• Partner forum
Opublikowano

siwy1117, Moim zdaniem nic się nie dzieje tylko, twoje zmysły za bardzo nie lubią się z poszczególnymi olejkami zapachowymi które są w CS, mam podobnie z kilkoma CS że na początku ok a potem coś nie tak ;) Albo szukać dalej w gamie zapachów albo zmienić producenta i ponownie szukać.

Opublikowano

Panowie, pewnie się wygłupie z tym pytaniem i tak - zdaje sobiez tego sprawe, ale kto mi podpowie jak nie Wy :D

Dużo trwalsze są California i Car Scents od My Shaldan? Przy tych ostatnich producent deklaruje 8 tygodni zapachu, lecz do rzeczywistości ma się to z goła inaczej... :thumbdown:

Opublikowano

A o czym tu piszą przez 123 strony? Jedni CS czują przez rok inni przez 3 miesiące innym pasażerowie mówią że coś ? śmierdzi podczas jazdy (bez urazy siwy1117 :D ) tak wiec krótko mówiąc jest to subiektywne odczucie zależne od wielu czynników. Dla mnie różne zapachy CS mają dość znaczne różnice w trwałości.

• Moderator
Opublikowano

Ja tam cedrowego ludzika testuję, żeby nie było standardowo :P

Na świeżo to na razie go muszę z nawiewu wyjmować, bo zapach jest za intensywny jak na mój nos. Za kilka dni pewnie będzie siedział w nawiewie na stałe.

Teraz nawet jak był w pudełku a słoneczko przyświeciło i samochód się nagrzał, to po przyjściu w powietrzu unosił się ładny, delikatny zapach :)

Opublikowano

choinki z CS a dokładnie palemki wytrzymują tyle samo co zwykłe,

do wyboru masz 6 zapachów, nie jest to powalający wybór w porównaniu do zwykłych,

lecz jeśli masz swój ulubiony zapach z CS lub nie miałeś jeszcze

puszeczek CS i chciałbyś sprawdzić zapach zamiast kupować w

ciemno puszkę to są warte przetestowania

Opublikowano

ja założyłem ludzika - vanilię- wygląd - ludzik jak ludzik - coś innego od chionek czy ambi purów:) nawet fajny - co do zapachu .... na razie mam go 3 dni i jak jest słońce i auto się nagrzewa to całkiem całkiem pachnie-po nocy gdy auto jest zamknięte też całkiem fajnie -ale niezbyt intensywnie....teraz zobaczę jak długo wytrzyma zapach..

Opublikowano

ShiningCar,

rozumiem ale nie wszedzie da sie dać te pudełeczka :)

trzeba będzie tego ludzika zakupić i sprawdzić te choineczki od Cs'a :)

Opublikowano
a wanilia, kokos albo new car pachna podobnie do wunderbauma? Pytam bo srednio wyrzucic kase na zapach ktory nie bedzie odpowiadal ;)

każdy producent ma inne zapachy więc co najwyżej mogą być zbliżone...

Wybierz się kiedyś do sklepu lub na jakiś spot lokalny i ktoś na pewno będzie miał zapach do powąchania/sprawdzenia. To jak na razie najbezpieczniejsza droga jak się boisz zaryzykować i uwierzyć forumowiczom

Opublikowano

Który zapach od Mitchell&King polecilibyście? Jestem ciekawy ale nie wiem od którego zacząć;d

Opublikowano
my shaldan kupiłem do mnie i do żony i lipne jakieś, szybko przestały pachnieć, jakoś tak sie zaschły po 2 tygodniach

każdy zapach ma inny czas w którym jest intensywniejszy. Kup Lime od MS i będzie długo