DS_Tomek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 niestety nie mogę się zgodzić z niektórymi wypowiedziami powyżejcar scents jest oryginalnie z czarną pokrywką z regulacją (nie ma pokrywek bez regulacji) spillproof organic nie mają pokrywek w standardzie ale można dokupić osobno i są żółte wszystkie inne modyfikacje są zależne od sprzedającego, jedni mają car scents bez pokrywek jeszcze inni spillproof z czarnymi pokrywkami, zarówno jedne i drugie zawierają te same drewienka, i jest to ten sam produkt tylko że pod inną nazwą, jedynym odstępstwem jest cool scents zawierający żel zamiast drewienek specjalnie dla Was otworzyłem zdjęcie całego opakowania wiśni pozdrawiam Faktycznie, zwracam honor - ostatnie dostawy Car Scents też miały regulację. Wcześniejsze miały otwory na stałe...
djhappy Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 xMarcin95x, Car scent ma gorszy zapach od zwykłego inie jest to tylko moja opinia lepiej kupić w tej "oldschoolowej" puszce do kamilgt odnoszę wrażenie że stosujesz tutaj reklamę wymienionego przez ciebie sklepu, ponieważ zachwalany przez ciebie sklep oferuje tylko i wyłącznie jeden rodzaj zapachu, inne pozostałe sklepy obecne na tym forum oferują zapachy zarówno w jednej jak i drugiej wersji, dając wybór swoim klientom,
kamilgt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 djhappy, to nie jest tylko moja opinia, bo rozmawiając z ludźmi na spocie potwierdzili, że z tymi car scents jest coś nie tak. ja po użyciu jednej sztuki car scents już nie wrócę nigdy do tego zapachu. zachwalany przeze mnie sklep? nie wiem czy zauważyłeś ale to MM.MM napisał "polishangel ma w tych lepszych puszkach". Tylko w tym sklepie kupowałem zapachy, więc mówię z czym się w nim spotkałem i dzisiaj rozmawiając z innym Partnerem tylko się potwierdziły moje słowa. dlaczego nie napisałeś w "co mnie dziś wkurzyło?" że reklamuje mx nowicki wrzucając mapkę jak do nich dojechać? już nawet nie można swojej opinii wyrazić, który zapach mi bardziej pasuje, bo się naraża osobom handlującym czymś innym
MM.MM Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 djhappy, w sklepach są różne zdjęcia, z tego co czytałem to Polishangel deklarował się że sprowadza te puszki o których pisałem. Nikogo nie reklamuje, pisze to co czytałem na forum.
Manolito77 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 A ja mogę potwierdzić - pierwsza pucha wiśni jaką miałem to była odmiana Spilproof. Pachniała mega mocno i trwale. Następne zamówienie jakie przyszło to były już Car Scents (przyznam, że nie zwróciłem uwagi, że to nie Spilproof). Po otworzeniu puchy i kilku dniach leżenia w aucie pierwsze co mnie uderzyło to fakt, że ten Car Scents był jakiś taki sporo słabszy od poprzednika - wydawało mi się, że może mój nos się przyzwyczaił ale moja żona potwierdziła, że ta wiśnia pachnie jakoś tak dziwnie słabo (a kobiety jak wiadomo nosa do zapachów mają konkretnego). Dopiero parę tygodni później natrafiłem na post tutejszego forum, który niejako potwierdził nasze spostrzeżenia. Teraz przy zamówieniu będę zwracał uwagę na puszki i Car Scentów będę unikał. Oczywiście nawet Car Scent pachnie długo (u mnie siedzi już chyba ponad 2 miechy i jeszcze go delikatnie czuć a drewienek nie przewracałem). Nie mniej jednak Spilproofy pachną lepiej, pełniej. Pzdr.
franekfr Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 A ja mogę potwierdzić - pierwsza pucha wiśni jaką miałem to była odmiana Spilproof. Pachniała mega mocno i trwale. Następne zamówienie jakie przyszło to były już Car Scents (przyznam, że nie zwróciłem uwagi, że to nie Spilproof). Po otworzeniu puchy i kilku dniach leżenia w aucie pierwsze co mnie uderzyło to fakt, że ten Car Scents był jakiś taki sporo słabszy od poprzednika - wydawało mi się, że może mój nos się przyzwyczaił ale moja żona potwierdziła, że ta wiśnia pachnie jakoś tak dziwnie słabo (a kobiety jak wiadomo nosa do zapachów mają konkretnego). Dopiero parę tygodni później natrafiłem na post tutejszego forum, który niejako potwierdził nasze spostrzeżenia. Teraz przy zamówieniu będę zwracał uwagę na puszki i Car Scentów będę unikał. Oczywiście nawet Car Scent pachnie długo (u mnie siedzi już chyba ponad 2 miechy i jeszcze go delikatnie czuć a drewienek nie przewracałem). Nie mniej jednak Spilproofy pachną lepiej, pełniej. Pzdr. I tu się z Tobą zgodzę. Miałem dwa miesiące w aucie CS golden state delight SPILPROOF, po tym czasie dałem go do pokoju i dalej super pachnie , później wybór padł znowu na CS golden( bo dla mnie jest najlepszy z serii CS) , tylko że tym razem na CAR SCENT, i to już nie to samo. Tak jakoś sztucznie pachnie do poprzednika, i mniej go czuć.
kamilgt Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 a nie mówiłem? to od razu, że reklamę robię miałem dokładnie to samo jak Manolito77, myślałem, że się przyzwyczaiłem do wisienki ale w końcu po 2tyg ją wywaliłem bo już mnie ten zapach drażnił. Zrezygnowałem z wisienki na pół roku, potem znowu kupiłem ale już normalną wersję i na nowo się zakochałem
ShiningCar Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Car Scents to "linia" przeznaczona do samochodów. Spilproof do domów/biur. Klik
faraon3021 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Otworzylem wisienke trzy dni temu, pokrywka zamknieta na maxa, zapach schowany w schowku, a w samochodzie jak w przetworni owocwej.Jak dla mnie stanowczo za ostro.
Sparco Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 faraon3021,dokładnie jestem takiego zdania jak Ty że jest za mocny jak do samochodu,teraz położyłem go sobie w garażu i tam jest
Swoop Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Otworzylem wisienke trzy dni temu, pokrywka zamknieta na maxa, zapach schowany w schowku, a w samochodzie jak w przetworni owocwej.Jak dla mnie stanowczo za ostro. ja swoją wisienkę otworzyłem do połowy tzn zagiąłem wieczko metalowe i założyłem regulację skręconą prawie do minimum ... wytrzymała ponad 3 miesiące
faraon3021 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Swoop, tak wlasnie pomyslalem i tak zrobie z kolejnymi.
m911 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 dobra u mnie tak samo pierwsza pucha tez bez regulacji - 5 miesiecy waliła ostro !! a teraz ta druga z regulacja i lipa ;/ nie czuc tak mocno ;/
faraon3021 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 5 miesiecy to co to bylo ? Wydanie XXL?Czytalem ze trzyma 2 a nawet 3 miesiace, tu 5 miesiecy
Administrator Evo Opublikowano 2 Października 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Pierwsze Coronado jakie miałem, z 2009r. dawało lekko licząc rok
faraon3021 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 No to troche zeszli z jakosci
djhappy Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 widzę Panowie że teraz trochę konkretów zawierają wasze wypowiedzi, aczkolwiek widzę kilka nieścisłości, ponieważ każdy stosuje inną metodę dozowania zapachu, przez co pomiar jest niejednoznaczy, logicznym wydaję się że uchylając wieczko tylko częściowo zapach starczy na dłużej a z drugiej strony wkładając puszkę pod fotel gdzie mamy nawiew zapach pachnie bardziej, jak widać nie brakuje opinii że zapach jest za mocny, przez co stosujemy zabawy z wieczkiem oraz inne zmyślne zabiegi żeby zmniejszyć intensywność jeszcze jedno spostrzeżenie: nie brakuje wypowiedzi że zapachy są megatrwałe i wytrzymują kilka miesięcy, a z drugiej strony sporo użytkowników przez krótki okres "zużywa" kilkanaście puszek CS, wylewa kilka litrów sprayów, oraz wszystkich innych odświeżaczy mimo że wszystkie nadal pachną ....
Swoop Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 bo to nie są testy zapachów ale ich normalne użytkowanie i nikt "pomiarów" dokładnych nie robił. nie brakuje wypowiedzi że zapachy są megatrwałe i wytrzymują kilka miesięcy, a z drugiej strony sporo użytkowników przez krótki okres "zużywa" kilkanaście puszek CS, wylewa kilka litrów sprayów, oraz wszystkich innych odświeżaczy mimo że wszystkie nadal pachną .... to, ile i czego ktoś używa to chyba indywidualna sprawa
Biszkopt Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 to, ile i czego ktoś używa to chyba indywidualna sprawa +1 Jakoś koło kwietnia - maja kupiłem California Scents jakiś tam zapach, zapomniałem nazwy, pachnie do tej pory (oczywiście mniej i wrzuciłem go do bagażnika), ale ja tylko troszkę odchylam wieczko albo więcej odchylam i zakręcam regulację do min. A teraz kupiłem Car Scents, jakiś inny zapach - dopiero jak przeczytałem ten temat, to sprawdziłem jaki mam, bo kupowałem w tym samym sklepie. Jak ktoś przeczyta skąd jestem, to będzie wiedział w jakim sklepie i jakiejś wielkiej różnicy w intensywności nie zauważyłem. Zobaczę za te 3-4 miesiące, bo może rzeczywiście te Car Scents są słabsze...
faraon3021 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 djhappy, Mogę pisać tylko za siebie, bo u mnie jesli wynikają jakieś nieścisłości to dlatego ze testy robię na wiecej niż jednym aucie. Gdyby ograniczyć sie do jednego samochodu to brakło by Ci życia na przetrstowanie tylko najpopularniejszych zapachów .A gdzie reszta?
Sabat Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 5 miesiecy to co to bylo ? Wydanie XXL?Czytalem ze trzyma 2 a nawet 3 miesiace, tu 5 miesiecy dzisiaj rano wrzuciłem znowu do mniejszego auta California Scents Golden State Delight zapach załozony 14 kwietnia tego roku do Mazdy 6 po 3 miesiącach wydawało mi się że już słabnie więc wylądował w Mazdzie 323c. 1 września wylądował w domu w ubikacji. i po miesiącu wrócił do auta wymieniłem go z Coronado Cherry, w aucie za mocno dawało w domu będzie lepiej.. Golden State dalej pachnie tylko ma wieczko bez regulacji i przewrócone są drewienka. czyli 14.X będzie pół roku jego działania.
djhappy Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 faraon3021 tutaj muszę Ci przyznać rację że tak jest bo sam sprawdzam u znajomych dookoła co i jak pachnie, ale oceniam jedynie zapach i intensywność a nie trwałość danego produktu, dla mnie osobiście nie ma znaczenia ile wytrzyma dany zapach bo każdy wytrzyma 1-2 miesięcy a po tym czasie i tak zmieniam na inny czy jeszcze pachnie czy nie
dominiczek9518 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 W moim przypadku CS bubblegum wrzucony na początku kwietnia, raz kostki zwilżane i przekręcone. Pytałem czy jeszcze czuć osobę nie jeżdżącą na co dzień i podobno jeszcze tak więc nie tak źle z tą trwałością ponieważ minęło 6 miesięcy:)
xMarcin95x Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 W moim przypadku CS bubblegum wrzucony na początku kwietnia, raz kostki zwilżane i przekręcone. Pytałem czy jeszcze czuć osobę nie jeżdżącą na co dzień i podobno jeszcze tak więc nie tak źle z tą trwałością ponieważ minęło 6 miesięcy:) zwilżane ?
m911 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 pokrapiasz woda ;] ja nalewam ciutke wody do srodka a ona sie w calosc powoli wchlania
Rekomendowane odpowiedzi