xMarcin95x Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Chcę kupić na próbe CS Cherry , moze mi polecić jakiegoś sprzedawce ? Przegladam allegro i niby ten sam zapach a róże puszki . http://carok.pl/kategoria.122.zapachy.i ... zacze.html
kamilgt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 xMarcin95x, Car scent ma gorszy zapach od zwykłego inie jest to tylko moja opinia lepiej kupić w tej "oldschoolowej" puszce
marrrcin Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 To w jakiej puszcze wybrać ?
marrrcin Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 a oprócz tego cherry co byście polecili ze słodkich zapachów?
kamilgt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Napa grape, golden state delight
franekfr Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 No ja też jak najbardziej polecam Golden State Delight ,najbardziej mi podszedł z CS
MM.MM Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 www.polishangel.pl ma w tych lepszych puszkach.
faraon3021 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 A jak jest z tymi pokrywkami? Jedne sa pokazane w regulacjami inne bez.
kamilgt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 faraon3021, te w polishangel wszystkie mają regulacje nie wiem jak winnych sklepach, bo ludzie się żalili, że szkoda, że pokrywka nie ma regulacji
faraon3021 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Hm.Jesli tak to co po co komus to http://cgi.ebay.fr/California-Scents-Ve ... 674wt_1397
kamilgt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 faraon3021, nie działa mi ebay więc Ci nie odpowiem, bo nie wiem co tam jest
faraon3021 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Komplet czterech pokrywek
kamilgt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 faraon3021, bo normalnie zapachy przychodzą bez przykrywek, przykrywki partnerzy dokupują oddzielnie chyba
faraon3021 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Na fotkach seria "Car" ma pokrywki a zwykle puszki nie a nic na ten temat nie znalazlem w opisach.
Administrator Evo Opublikowano 30 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Muszę zdecydowanie pochwalić zapach Mitchell&King MIST, zdaje się że u mnie był Bakewell Tart. Psikane było 3 spoty temu , 14 września dokładnie , w sumie po kilka psiknięć tylko na przednie dywaniki, a zapach czuć do dzisiaj . Przy czym trzeba zaznaczyć że mówimy o triggerach PETowkskich, których 3-4 psiknięcia równają się jednemu psiknięciu ze standardowego sprayera dołączanego do np. zapachów Chemical Guys Co ciekawe, zapach w przeciwieństwie do innych,np Strippera cały czas pachnie praktycznie tak samo subtelnie, nie ma takiego walnięcia po którym mamy ochotę wyjść czym prędzej z auta.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Października 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 To jest samochodowy CS: To jest "Domowy" Te "domowe" często nie mają regulowanych pokrywek, przez to że zapach jest dedykowany do domu to część klientów twierdzi że jest mocniejszy co jest w pewnym sensie zrozumiałem, jednak producent nic o tym nie mówi
faraon3021 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 CAR CRAZY, I właśnie o to "często" mi chodzi.Nie szkodzi dopytam u sprzedawcy
ShiningCar Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Evo, Bakewell Tart jest również w moim guście Spróbuj przy okazji Chocolate Truffle..
DS_Tomek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 To jest samochodowy CS: Obrazek To jest "Domowy" Obrazek Te "domowe" często nie mają regulowanych pokrywek, przez to że zapach jest dedykowany do domu to część klientów twierdzi że jest mocniejszy co jest w pewnym sensie zrozumiałem, jednak producent nic o tym nie mówi Masz rację, pozwolę sobie doprecyzować: Car Scents mają w standardzie czarną pokrywkę, która nie ma regulacji California Scents mają pokrywki w opcji. Są to zółte pokrywki z regulacją, IMO dużo lepsze. U nas (i z tego co wiem nie tylko u nas) pokrywka jest w komplecie z zapachem, bo nie wyobrażam sobie użycia w samochodzie większości z nich bez przytłumienia początkowego "uderzenia" zapachu.
michałoś Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Jak pachnie zapach California Scents - Laguna Breeze? Coś morskiego? bo takiego zapachu szukam.
MM.MM Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 michałoś, Nic specjalnego, można spróbować. Pachnie faktycznie morską bryzą.
michałoś Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Będę u Nowickich to wezmę na próbę
djhappy Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 niestety nie mogę się zgodzić z niektórymi wypowiedziami powyżej car scents jest oryginalnie z czarną pokrywką z regulacją (nie ma pokrywek bez regulacji) spillproof organic nie mają pokrywek w standardzie ale można dokupić osobno i są żółte wszystkie inne modyfikacje są zależne od sprzedającego, jedni mają car scents bez pokrywek jeszcze inni spillproof z czarnymi pokrywkami, zarówno jedne i drugie zawierają te same drewienka, i jest to ten sam produkt tylko że pod inną nazwą, jedynym odstępstwem jest cool scents zawierający żel zamiast drewienek specjalnie dla Was otworzyłem zdjęcie całego opakowania wiśni pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi