Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Muszę zdecydowanie pochwalić zapach Mitchell&King MIST, zdaje się że u mnie był Bakewell Tart. Psikane było 3 spoty temu , 14 września dokładnie , w sumie po kilka psiknięć tylko na przednie dywaniki, a zapach czuć do dzisiaj :song::good: . Przy czym trzeba zaznaczyć że mówimy o triggerach PETowkskich, których 3-4 psiknięcia równają się jednemu psiknięciu ze standardowego sprayera dołączanego do np. zapachów Chemical Guys :) Co ciekawe, zapach w przeciwieństwie do innych,np Strippera cały czas pachnie praktycznie tak samo subtelnie, nie ma takiego walnięcia po którym mamy ochotę wyjść czym prędzej z auta.

• Partner forum
Opublikowano

To jest samochodowy CS:

3c90c314e4e1ac6b.jpg

To jest "Domowy"

72c3ba9e07595645.jpg

Te "domowe" często nie mają regulowanych pokrywek, przez to że zapach jest dedykowany do domu to część klientów twierdzi że jest mocniejszy co jest w pewnym sensie zrozumiałem, jednak producent nic o tym nie mówi :o

Opublikowano
To jest samochodowy CS:

Obrazek

To jest "Domowy"

Obrazek

Te "domowe" często nie mają regulowanych pokrywek, przez to że zapach jest dedykowany do domu to część klientów twierdzi że jest mocniejszy co jest w pewnym sensie zrozumiałem, jednak producent nic o tym nie mówi :o

Masz rację, pozwolę sobie doprecyzować:

Car Scents mają w standardzie czarną pokrywkę, która nie ma regulacji

California Scents mają pokrywki w opcji. Są to zółte pokrywki z regulacją, IMO dużo lepsze. U nas (i z tego co wiem nie tylko u nas) pokrywka jest w komplecie z zapachem, bo nie wyobrażam sobie użycia w samochodzie większości z nich bez przytłumienia początkowego "uderzenia" zapachu.

Opublikowano

niestety nie mogę się zgodzić z niektórymi wypowiedziami powyżej

car scents jest oryginalnie z czarną pokrywką z regulacją (nie ma pokrywek bez regulacji)

spillproof organic nie mają pokrywek w standardzie ale można dokupić osobno i są żółte

wszystkie inne modyfikacje są zależne od sprzedającego, jedni mają car scents bez pokrywek jeszcze inni spillproof z czarnymi pokrywkami, zarówno jedne i drugie zawierają te same drewienka, i jest to ten sam produkt tylko że pod inną nazwą, jedynym odstępstwem jest cool scents zawierający żel zamiast drewienek

specjalnie dla Was otworzyłem zdjęcie całego opakowania wiśni

pozdrawiam

P1080451.jpg.f5e4bf635c3645d1b1369da0c0693918.jpg