Mankament Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Swoop, jasne czemu nie:) swoją drogą będę się przymierzał do zmiany auta, rozważam 6, z tym że jakąś tak koło 2008-2009 to się pochwalisz przy okazji:)
Pływak Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panowie wiem, ze zapach to rzecz subiektywna ale może ktoś coś poleci z gamy CS o jakimś świeżym orzeźwiającym zapachu? Mam wiśniowy i fakt ładny ale na dłuższa metę dla mnie za "ciężki" i "słodki" szczególnie podczas upałów dlatego szukam własnie czegoś orzeźwiajacego jest coś takiego w ofercie CS?
k24 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hawaian Gardens mi przypadł do gustu jako taki rześki
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Pływak, Wszystkie CS mają słodkie "tło", może podejdzie ci smoke away gdzie jest mocno wyczuwalny cynamon.
Pływak Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A mają może coś cytrusowego?
SJake Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Pływak, Citrus Splash... Najlepiej kupić kilka i wybrać to co najlepsze dla Twojego nosa.
Pływak Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dzięki, właśnie przegląda ofertę i widzę, że mają jeszcze kilka innych cytrusowych zapachów wiec tak jak piszesz będę musiał zamówić z dwa trzy i zobaczyć co mi najbardziej podejdzie.
bolz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Używałem CS wyłącznie w żelu lecz zastanawiam się jaki rozmiar mają te kostki cedrowe z CS i ile ich jest w środku? Myślę o wyjęciu ich z puszki i włożeniu ich w nawiewy tylnych pasażerów (pod fotelami). Czy zapach nie będzie zbyt intensywny? Nie martwię się, że szybciej stracą "moc" bo później możnaby je pryskać np stripperem, szczególnie że używam dywaników gumowych więc musiałbym pryskać bezpośrednio na tapicerkę. A jeśli np zapach mi nie podejdzie to taką kostkę można momentalnie zmienić na inną
SJake Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 bolz, 3 kostki. Nie polecam psikać ich stripperem. Po zwilżeniu wodą zapach wraca, więc po psiknięciu zapachem w spray'u można uzyskać efekt wymiotny.
Pływak Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Po aplikacji kostek w nawiewy to raczej nie będzie szło w aucie wytrzymać przynajmniej u mnie przy wisience musiałem mieć zrobioną minimalną szparę w tym regulatorze na puszce bo przy otwartej całej puszce zapach był zbyt intensywny, a co dopiero po zapodaniu kostek w nawiewy.
bolz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 bolz, 3 kostki. Nie polecam psikać ich stripperem. Po zwilżeniu wodą zapach wraca, więc po psiknięciu zapachem w spray'u można uzyskać efekt wymiotny. ale pewnie "stary" zapach można jakoś "zabić" np długo mocząc kostki albo ew wygotowując. Poza tym hipotetycznie - jeśli ktoś ma np ulubiony zapach w atomizerze np CG Watermelon scent - zawsze może dobrać CSa Malibu Melon po prostu dodatkowo opryskując kostkę... Po aplikacji kostek w nawiewy to raczej nie będzie szło w aucie wytrzymać przynajmniej u mnie przy wisience musiałem mieć zrobioną minimalną szparę w tym regulatorze na puszce bo przy otwartej całej puszce zapach był zbyt intensywny, a co dopiero po zapodaniu kostek w nawiewy. Dlatego wspomniałem o nawiewach pod fotelem dla tylnych pasażerów gdzie w moim aucie wieje baaaardzo słabiutko poza tym "nogi" można zawsze wyłączyć @down bolz, Watermelon to arbuz a malibu melon to melon więc nie wiem czy się dobrze połączą ...oj tam - czepiasz się to miał być tylko przykład
kamilgt Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 bolz, Watermelon to arbuz a malibu melon to melon więc nie wiem czy się dobrze połączą
pawel020202 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kostka luzem w kabinie da bardzo mocny zapach tak jak wcześniej ktoś o tym pisał. Bez znaczenia czy wlaczysz nawiew czy nie.
bolz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dlaczego tak uważasz? Jedna kostka włożona do nadmuchu (nawet nie włączonego) spowoduje większą intensywność zapachu niż otwarcie puszki Scenta zawierającego 3 kostki ? Uzasadnij...
pawel020202 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Raczej nie taką intensywność jak otwarcie całej puszki (o całej puszcze nie pisałem nigdzie). Z tego co pisałeś zależy Tobie, aby zapach nie był mocno intensywny, a wrzucenie jednej kostki w nawiew da mocną intensywność. Najlepiej uchylić delikatnie metalowe wieczko i tak zostawić
ultratouch Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Kostka luzem dotykająca jakiegoś tworzywa daje duże prawdopodobieństwo zniszczenia tegoż tworzywa. Odradzam takie praktyki.
nivea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kostka luzem dotykająca jakiegoś tworzywa daje duże prawdopodobieństwo zniszczenia tegoż tworzywa. Odradzam takie praktyki. potwierdzam, zniszczyłem tak plastikowe elementy Forda Ranger-a.
VuDoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 nie polecam wsadzania kostek CS w nawiewy kiedyś wsadziłem dwie w wyloty nawiewów na nogi kostki wtedy już sporo ponad pół roku przeleżały w otwartej puszce po wsadzeniu ich w nawiewy, pachniały meeega intensywnie, a po włączeniu nawiewu na nogi ciężko było wytrzymać
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 http://mini.kemko.pl/sklep.php- ktoś używał zapachów od Kemko?
nivea Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ktoś używał zapachów od Kemko? ooo..widzę, że asortymentu przybyło Kemko... ja miałem kiedyś zapach "Świeżo zmielonej kawy" bardzo intensywny, po aplikacji w dywaniki wytrzymywał 3-4 dni kawa działa dobrze jako neutralizator zapachów (tak jak w perfumerii) poza tym te atomizerki mają fajne/przydatne.
Swoop Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 http://mini.kemko.pl/sklep.php- ktoś używał zapachów od Kemko? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=11455
przemek882 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 czy ktoś mi powie jak pachnie: CS GOLDEN STATE DELIGHT, CS Hawaiian Gardens, CS GARDENIA DEL MAR bo nie mam zielonego pojęcia co to za zapachy
k24 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 CS Hawaiian Gardens, delikatny, cieżki do odpisania zapach. Coś jakby kwiatowy z cytrusami, mi bardzo się podoba Wytrzymuje 2-3 miesiące w okresie dodatnich temperatur
m911 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 czy ktoś mi powie jak pachnie:CS GOLDEN STATE DELIGHT, CS GARDENIA DEL MAR 1 to guma balonowa - takie kiedyś orbit dla dzieci różowe były 2 miałem ale ciężko opisać i nie był intensywny od pół roku w innym aucie jeździ - właścicielka już nie czuje(przyzwyczajenie), ale ja czuje jak wchodze
przemek882 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a który zapach od CS jest taki bardziej "świerzy" miałem Coronado Cherry ale dla mnie jest za słodki ?
Rekomendowane odpowiedzi