Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
My Shaldan o zapachu zielonej cytryny właśnie prawie przestał pachnieć. Myślę, że dwa miesiące to bardzo dobry wynik...za niecałe 11 zł;-) Teraz ,,leci" do mnie My Shaldan Squash o zapachu określanym jako świeży.

My Shaldan można kupić też w Tesco - przynajmniej u mnie

sa po 17zł

a na allegro z przesylka najtansze po 11zl z wysylka

Opublikowano

Pytanie do partnerów spodziewacie się dostawy nowych zapachów California Scents typu Hugo boss, Dior itd. ?

Wyszły teraz Davidoff Cool water i CK Eternity

Jak na razie widziałem tylko na allegro ( w tej chwili brak)

Opublikowano

ja tam mialem CS i my shaldan wlasnie ta pora - jesien i nic nie pachnie....

teraz kupilem sobie cos takiego

Kemko_Choco_czek_4dcff66d378fb.png

i narazie super ! zdam relacje po tygodniu - czy trzyma czy znow trzeba bedzie psiknac

Opublikowano

Ja kupuję olejek zapachowy zielona herbata i raz na kilka dni wpuszczam kilka kropel w nawiew. Jak dla mnie to super zapach. I za 5zł pachnie mi ponad miesiąc. Lepszego ''odświeżacza'' nie miałem. Acha- olejek firmy BAMER.

Opublikowano
w zime nie pachną

?

ja mam sheldana limonkę już od prawie 2 mcy stoi w schowku w drzwiach pasażera przykryty trochę folią aluminiową i cały czas zasuwa zapach jak wsiadam do autka

Opublikowano
w zime nie pachną

?

ja mam sheldana limonkę już od prawie 2 mcy stoi w schowku w drzwiach pasażera przykryty trochę folią aluminiową i cały czas zasuwa zapach jak wsiadam do autka

?

napisalem jak jest u mnie i tyle, poczytaj wczesniejsze strony, zobaczysz ludzi ktorzy podzielaja moje zdanie

Opublikowano
?

napisalem jak jest u mnie i tyle, poczytaj wczesniejsze strony, zobaczysz ludzi ktorzy podzielaja moje zdanie

tzn co, masz większa bandę od mojej? :-]

peace

Opublikowano

my shaldan nie warto brać na zimę, herb ładnie pachnie takimi ziołami ale nie jakieś wymyślne zioła, squash czyli świeży moim zdaniem najgorszy z całej seri shaldanów, na zimę warto brać DR MARCUS ECOLO wychodzą najtaniej ze wszystkich zapachów około 7zł za buteleczkę i miesiąc sobie pachnie tylko trzeba uważać na mocowanie bo potrafi mocno uderzać w szybę na wybojach

http://www.dr-marcus.pl/Produkty,Odswie ... lo,84.html

BLACK pachnie moim zdaniem tragicznie porównanie to dawne dezodoranty typu WARS BRUTUS czy inne świństwo

VANILLA najlepsza wanilia na rynku moim zdaniem (mimo że nie przepadam), pachnie dokładnie jak lody gałkowe w dobrej lodziarni

STRAWBERRY aktualnie używam i całkiem pozytywnie jeżeli ktoś lubi bardzo słodkie zapachy (uwaga żeby się nie rozlało bo strasznie barwi tkaniny)

GREEN APPLE pachnie tak jak shaldan jabłkowy, ja nie wyczuwam różnicy

Opublikowano

a ktoś używał SC Arctic Ice ? Intensywny ? Ładnie pachnie ?

• Partner forum
Opublikowano

jagmar, W teraźniejszych warunkach intensywność słaba, blisko ciepłych nawiewów intensywność dobra, zapach jak dla mnie bardzo przyjemny.