m911 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 My Shaldan o zapachu zielonej cytryny właśnie prawie przestał pachnieć. Myślę, że dwa miesiące to bardzo dobry wynik...za niecałe 11 zł;-) Teraz ,,leci" do mnie My Shaldan Squash o zapachu określanym jako świeży. My Shaldan można kupić też w Tesco - przynajmniej u mnie sa po 17zł a na allegro z przesylka najtansze po 11zl z wysylka
damian_SO Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Pytanie do partnerów spodziewacie się dostawy nowych zapachów California Scents typu Hugo boss, Dior itd. ? Wyszły teraz Davidoff Cool water i CK Eternity Jak na razie widziałem tylko na allegro ( w tej chwili brak)
enjoy1516 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 jak przetestujesz perfumowane zapachy cs to daj znać ;]
m911 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 sa: -----cs----- czekam az ktos je przetestuje
rustin Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 A ktoś miał shaldana herbal?
m911 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 ja mialem. pachnie jak powinien (ale w lato)
rustin Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 czyli na zimę lepiej brać limonke? a tak dlaczego to czemu tylko w lato?
rustin Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 żadne puszkowe czy shaldan? to co na zimę?
m911 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 ja tam mialem CS i my shaldan wlasnie ta pora - jesien i nic nie pachnie.... teraz kupilem sobie cos takiego i narazie super ! zdam relacje po tygodniu - czy trzyma czy znow trzeba bedzie psiknac
ultratouch Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ten Dior to czym pachnie? Dune?Fahrenheit?
booohal Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja kupuję olejek zapachowy zielona herbata i raz na kilka dni wpuszczam kilka kropel w nawiew. Jak dla mnie to super zapach. I za 5zł pachnie mi ponad miesiąc. Lepszego ''odświeżacza'' nie miałem. Acha- olejek firmy BAMER.
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 w zime nie pachną ? ja mam sheldana limonkę już od prawie 2 mcy stoi w schowku w drzwiach pasażera przykryty trochę folią aluminiową i cały czas zasuwa zapach jak wsiadam do autka
m911 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 w zime nie pachną ? ja mam sheldana limonkę już od prawie 2 mcy stoi w schowku w drzwiach pasażera przykryty trochę folią aluminiową i cały czas zasuwa zapach jak wsiadam do autka ? napisalem jak jest u mnie i tyle, poczytaj wczesniejsze strony, zobaczysz ludzi ktorzy podzielaja moje zdanie
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 ?napisalem jak jest u mnie i tyle, poczytaj wczesniejsze strony, zobaczysz ludzi ktorzy podzielaja moje zdanie tzn co, masz większa bandę od mojej? peace
bielek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 my shaldan nie warto brać na zimę, herb ładnie pachnie takimi ziołami ale nie jakieś wymyślne zioła, squash czyli świeży moim zdaniem najgorszy z całej seri shaldanów, na zimę warto brać DR MARCUS ECOLO wychodzą najtaniej ze wszystkich zapachów około 7zł za buteleczkę i miesiąc sobie pachnie tylko trzeba uważać na mocowanie bo potrafi mocno uderzać w szybę na wybojach http://www.dr-marcus.pl/Produkty,Odswie ... lo,84.html BLACK pachnie moim zdaniem tragicznie porównanie to dawne dezodoranty typu WARS BRUTUS czy inne świństwo VANILLA najlepsza wanilia na rynku moim zdaniem (mimo że nie przepadam), pachnie dokładnie jak lody gałkowe w dobrej lodziarni STRAWBERRY aktualnie używam i całkiem pozytywnie jeżeli ktoś lubi bardzo słodkie zapachy (uwaga żeby się nie rozlało bo strasznie barwi tkaniny) GREEN APPLE pachnie tak jak shaldan jabłkowy, ja nie wyczuwam różnicy
jagmar Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 a ktoś używał SC Arctic Ice ? Intensywny ? Ładnie pachnie ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 jagmar, W teraźniejszych warunkach intensywność słaba, blisko ciepłych nawiewów intensywność dobra, zapach jak dla mnie bardzo przyjemny.
SJake Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Mnie osobiście bardziej podchodzą zapachy CS w te chłodniejsze dni, niż latem. Ale co nos to inne wrażenia...
cayman9 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 a można się dowiedzieć jaki jest w przybliżeniu jego zapach? bo zapachu lodu nie kojarzę
snap Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 cayman9, Coś w stylu cukierków ICE ale mniej słodkie, ciężko określić
damian Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzisiejszy zakup Żal było za tą kase nie kupić
Rekomendowane odpowiedzi