toka Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Używam już jakiś czas zapachów CS, także mogę już trochę o nich powiedzieć. Wszyscy pisali że CS cherry jest tak intensywny że nie da się wytrzymać przy otwartej całej pokrywie, ja otwarłem całą po 2 dniach bo 4 dziurki nic nie pomogły, w ogóle mało co było czuć, szczerze mówiąc to oczekiwałem czegoś bardziej intensywniejszego, otwarłem całą pokrywkę i przez jakieś 5 dni ładnie pachniało, później lipa. Oczekiwałem czegoś lepszego, ale być może przyzwyczaiłem się do zapachu Dla tych którzy nie mieli kontaktu z tym zapachem wcześniej, mówili że pachniało nawet na zewnątrz koło auta ..
balcerek Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Wczoraj załadowałem CS cherry otwarłem całą pokrywkę a dzisiaj musiałem zmniejszyć wylot bo strasznie intensywnie pachnie. Dekiel z zapachu odświeża szafkę z buciorami i delikatnie czuć zapaszek cherry. Porównując CS do oryginalnej choinki zapachowej to choinka ledwie pachnie. Uploaded with ImageShack.us
m911 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Dla tych którzy nie mieli kontaktu z tym zapachem wcześniej, mówili że pachniało nawet na zewnątrz koło auta .. o to chodzi, u mnie bylo podobnie ja ledwo czulem a pasazerowie niemogli sie nawąchać
Rapik Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Panowie czy wspominany przez Was CS Cherry to to samo co CS Coronado Cherry ?
MM.MM Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Panowie czy wspominany przez Was CS Cherry to to samo co CS Coronado Cherry ? Tak, tylko nikt nie pisze pełnej nazwy.
koza Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 http://sklep.beps.pl/zapachy-odswiezacze-powietrza-c-6_46.html?filter_id=19&sort=4a&str=50 Przetestowałem ich produkt, a mianowicie zapach męskich perfum. Sam zapach w porządku, dość ładnie pachnie nawet przypomina męskie perfumy aczkolwiek jest bardzo intensywny. Ale ogromnym minusem jest trwałość. Maksymalnie jeden dzień czuć... a szkoda. Pzdr,
m911 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 od tygodnia mam CS GARDENA DEL MAR i jakos slabo go czuc... mial ktos juz ten zapach ?
SJake Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 CS GARDENA DEL MAR Ja mam - no do intensywnych on nie należy. nie potrzebuje nawet regulacji - NON STOP MAX
m911 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 no coz, wole bardzo intensywne, testujemy dalej hehe
krawiecDIY Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Od jakis 2-ch tygodni mam w samochadzie CS Apple Valley i jak narazie pachnie dosc intensywnie ale bez przesady, jak narazie jest moim numerem 2 Jak to moja lepsza polowa powiedziala CS Apple Valley jest duzo mniej drażniąca od CS Santa Barbara Berry
Stanley08 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A ja posiadam coś takiego: http://www.autokosmetyki.pl/my_shaldan_ ... p1397.html opis prawie zgodny z rzeczywistością ponieważ trwałość to nie do 8 tyg. ale max. do 4-5
Swoop Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A ja posiadam coś takiego:http://www.autokosmetyki.pl/my_shaldan_ ... p1397.html opis prawie zgodny z rzeczywistością ponieważ trwałość to nie do 8 tyg. ale max. do 4-5 a jak pachnie bo też się nad nim zastanawiałem
Stanley08 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Zapach to limonka, grejfrut - takie tutti-frutti z naciskiem na frutti, nie jest słodki, mdlący raczej taki żeśki - świeży, przez pierwszy tydzień dość intensywny ale nie natraczywy ogólnie przyjemny, napewno jeszcze u mnie zagości, ale chcę też sprawdzić zapachy CS żeby mieć porównanie.
m911 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A ja posiadam coś takiego:http://www.autokosmetyki.pl/my_shaldan_ ... p1397.html opis prawie zgodny z rzeczywistością ponieważ trwałość to nie do 8 tyg. ale max. do 4-5 a jak pachnie bo też się nad nim zastanawiałem miales o tym pare stron wczesniej
damian Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A ja posiadam coś takiego:http://www.autokosmetyki.pl/my_shaldan_ ... p1397.html opis prawie zgodny z rzeczywistością ponieważ trwałość to nie do 8 tyg. ale max. do 4-5 U mnie leży już 10 tygodni i już go nie wyczuwam, ale pasażerowi coś tam czują CS miałem krócej w aucie niż MS.
Stanley08 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 A ja posiadam coś takiego:http://www.autokosmetyki.pl/my_shaldan_ ... p1397.html opis prawie zgodny z rzeczywistością ponieważ trwałość to nie do 8 tyg. ale max. do 4-5 U mnie leży już 10 tygodni i już go nie wyczuwam, ale pasażerowi coś tam czują CS miałem krócej w aucie niż MS. No właśnie może przyzwyczajenie do zapachu też robi swoje
kojak Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Nie no przyzwyczajenie to może nie,bo cały czas się w aucie raczej nie przebywa,tylko poprostu już zapach wywietrzał. Ale zapach osobiście mi się bardzo podoba,taki świeży.
pawel1380 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zakupiony Chemical Guys Lime pachnie ładnie ale trwałość...praktycznie zerowa ja po kilku godzinach już niewiele czuję. Wcześniej miałem okazję spróbowac CG Stripper scent i z trwałością było lepiej a i zapach mi chyba bardziej odpowiadał...
MM.MM Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zakupiony Chemical Guys Lime pachnie ładnie ale trwałość...praktycznie zerowa ja po kilku godzinach już niewiele czuję.Wcześniej miałem okazję spróbowac CG Stripper scent i z trwałością było lepiej a i zapach mi chyba bardziej odpowiadał... To potwierdza moją teorię że pachną kilka godzin, nie wiem czemu aż tak krótko.
miHoo79 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Mam: CG watermelon, leather scent, new car.... prawda jest taka ze warte sa max 10 zl... bo zapach nastepnego dnia jest niewyczuwalny... wiecc dla mnie kompletne nieporozumienie...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 26 Września 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 u mnie w sobotę zagościł Areon KEN porzeczkowy i do kompletu wożę w aucie Areon Perfume o tym samym zapachu. Niestety puszka na razie wylądowała w bagażniku, bo bardzo mocno pachnie Areon guma balonowa w sumie nadal był wyczuwalny po ok. 2 miesiącach ale postanowiłam wypróbować nowy zapach
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Września 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zapachy w Spray-u takie jak Poorboy's lub Chemical Guys nie są trwałe ale dlatego są pakowane w pojemności 500 lub 1000 ml. Przy tych zapachach trzeba przyjąć że najlepiej codziennie rano przy wsiadaniu prysnąć sobie na dywaniki 2 "strzały" i w ten sposób codziennie cieszymy się świeżym zapachem a ich pojemności starczają na naprawdę długo. Przed zakupem musimy wybrać czy : - kupujemy "wkłady typu CS i inne" wstawiamy i nic nie robimy ale po kilkunastu dniach zapach robi się mniej intensywny - kupujemy spray , codziennie musimy prysnąć ale też codziennie mamy świeżość Wybór należy do klienta Wypowiedzi czy coś jest do "dupy" czy nie, są nie zawsze na miejscu trzeba też wziąć poprawkę na wymagania użytkownika jeżeli każdy patrzyłby tylko na trwałość to na rynku zostałby tylko Colli 476, 845 i do tego kilka innych Sealantów
Xeper Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Moj CG Stripper... tez nastepnego dnia jest praktycznie niewyczuwalny w samochodzie. Jedyny "pryskany" zapach, ktory mam i jest intensywny i bardziej trwały niz kilka(naście) godzin to MonsterShine Chocolate Vanilla. Szkoda tylko, ze sam zapach mi nie zabardzo podchodzi. Mysle, ze nastepnym razem sprobuje Areon albo wroce do My_Shaldan
witles Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 CAR CRAZY, święte słowa To co napisałeś o zapach powinno być przylepione jako główne tezy tego wątku, zapewne wielu osobom ułatwi wybór formy zapachu.
DaV Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zgadzam się , i osobiście wolał bym postrzelać w dywaniki .
Rekomendowane odpowiedzi